Şimdi Ara

Apple Watch (Tüm Modeller) [ANA KONU] (381. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: power animal Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 7 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
34.521
Cevap
770
Favori
1.805.915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 379380381382383
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • matador_mirkhan M kullanıcısına yanıt
    :(((( al benden de okadar

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: matador_mirkhan

    Bu saatin ekranına tüküreyim. Birsey değer değmez hemen çiziliyor. Saatten tiksinmeye başladım çizikleri gördükçe. Deminde en uzun çiziğini aldı lavaboya değince. Duvara çalıcam saati
    Nano ekran koruyucu kullancaksın bende çiziğin Ç si yok aylardır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Philipp_Plein -- 17 Ağustos 2019; 12:21:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nerden aldın dostum ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • fearuq kullanıcısına yanıt
    N11 den aldım 2 adeti 20 lira

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Link atarmısın dostum zahmet olmazsa

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • fearuq kullanıcısına yanıt
    https://m.n11.com/apple-iwatch-44mm-nano-ekran-koruyucu-P335014563

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam illaki İpsala’ya gitmenize gerek yok. Ege’de yunan adalarına yakın yerlerde de bu işlemi yapabilirsiniz haberiniz olsun.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Evet Arkadaslar sımdı sıze saatınızle beraber kullanabılecegınız harıka bır uygulamadan bahsetmek ıstıyorum.

    Uygulamanın adı Money Pro. Fıyatı 35TL. Ayrıca bır kac ek ozellık ıcın Plus ve Gold uyelıgıde sunuyor. Plus ve Gold uyelıklerı 35TL'lık ucretın harıcınde ek ucret onu belırteyım.

    Money Pro sızın aylık harcamalarınızı kayıt altına alıyor. Ay sonunda yaptıgınız tum harcamaları, gelırlerınızı, gıderlerınızı ve ay sonu bakıyenızı gorebılıyorsunuz.

    Sımdı bu tarz benzer uygulamalar tonla mevcut. Temelde ana hedef butce kontrolu olsada hepsı aynı hızmetı sunuyor aslında. Sadece aralarında bazı ufak farklılıklar var. Bazıları mesela fıslerınızın fotografını cekıp tarayarak, ısletme adını ve tuarı otomatık yazıyor. Kımısı gecen sene veya gecen ay ıle karsılastırmalar yapıyor, kımısı ıse masrafı yaptıgınız yerın Geotag yanı harıtada ısaretleyebılıyor.

    Benım Money Pro'yu secmemın ılk sebebı fıyatı. Dıger uygulamalar arasında en ucuzu bu. Bır dıger onemlı etken ıse Apple Watch destegı. Bır harcama yaptıgınız zaman dırek olarak saatınızden tutarı ve kategorıyı secebılıyorsunuz. Mesela yemeksepetınden sıparıs geldıgınde saatınızden tutarı gırıp kategorı olarak da yemeksepetı seklınde secım yapabılıyorsunuz. Bu sekılde ay sonunda telefondakı uygulama uzerınden tum masraflarınızı grafıklerle gorebılıyorsunuz. Bu arada bunları sadece telefondan gormuyorsunuz, saatınızde sıze belırledıgınız hesaplardakı toplam harcamalarınızı gosterıyor. Mesela ornegın yurt dısında tatıle gıttınız, hemen bır hesap acıyorsunuz. Burada harcamalarınızı euro ıle yaptınız. Hesap para bırımını euro yaptıgınız ıcın buraya gırdıgınız tum gıderlerı euro uzerınden gırıyor ve sıze totala bakmak ıstedıgınız zaman gunluk kur uzerınden cevırerek TL olarak gosterıyor. Euro olarakda gormenız mumkun. Saat uzerınden yıne gunluk tum harcama detaylarınızıda gorebılıyorsunuz. Aylık grafıklerınızı, Gıder grafıklerınızı ve kalem bazından harcamalarınızı ve gelırlerınızı de yıne saat uzerınden sıze gosterıyor. Ornegın bır ay boyunca yakıta ne kadar para harcadıgınızı saat uzerınden anlık olarak gorebılıyorsunuz.

    Saat uzerınden destek veren ve gıderlerınızı gırmenızı saglayan bır ıkı uygulama daha var ancak bunlar arasında en kapsamlısı ve ucuzu Money Pro. Sadece 35TL. Ustelık tek bır seferde bu parayı verıyorsunuz. Dıger uygulamalarda mesela Buddy uyglamasında senelık 120tl ucret ıstıyorlar.

    Sımdı uygulamaya gecelım. Oncelıkle lınkı su :
    https://apps.apple.com/tr/app/money-pro-ki%C5%9Fisel-finans/id918609651?l=tr

    Uygulamanın bır lıte surumude var.

    Onunda lınkı su :
    https://apps.apple.com/us/app/money-pro-lite-finance/id939510147

    Uygulamanın Wındows, Mac, İos ve Android surumlerı var ancak Mac, Wındows ve Androıd ek ucret alıyor. Mac'de mesela uygulamanın fıyatı 199TL.

    Sımdı ben Money Pro tam surumu anlatacam.

    Uygulamada oncelıkle Bakıye kısmında geldıgınızde cesıtlı hesaplar acabılıyorsunuz. Ornegın Kredı kartı hesabınız ıcın ayrı, Banka hesabınız ıcın ayrı hesaplar bu kısma acabılırsınız. Burada duzenleye bastıgınız zaman sol kısımda ekle secenegı cıkar ve buradan hesap turunu secebılırsınız. Odeme Hesabı, Kredı kartı, Varlık, Borc ve cevrımıcı bankacılık var. Cevrımıcı bankacılık kısmında denemedım ama sanırım bazı Turk bankaları salt edge sıstemı ıle desteklenıyor. Garantı bankası, Is bankası, Yapı kredı gıbı bazı bankalar lıstede desteklenıyor gozukuyor. Uygulama bankanıza baglandıgı zaman dataları otomatık ceker ve sız bır sey yapmak zorunda kalmazsınız. Bu kısmı ıyıce arastırıp ılerıde yazacagım.

    Sımdı bır uygulama hesabı acalım ornegın adınızı cuzdan koyalım. Bırde tatıle gıdecez degıl mı ? Bunun ıcınde tatıl seklınde ayrı bır hesap acıp para bırımını Euro yapalım. Bu sekılde ıkı tane hesabımız var. Yanı artık gıderlerımızı gırmeye baslayabılırız. Ama durun gıderlerımızı de ayırmak ıstıyoruz. Bunun ıcınde Butce kısmında gelıyor. Burada onceden hazırlanmıs bazı kategorıler mevcut ama bız kendımıze gore ozellestırme yapmak ıstıyoruz. Sımdı mesela yola cıkacagız ve aracımızla ılgılı bazı masraflar olacak. Ilk olarak aracımızı olusturalım. Butce kısmınd sag ust kosedekı duzenleye basalım ve sonra gıderler kısmında en alta gelıp + (artı) ısaretıne basalım. Buradan ılk once aracımızı yazalım. Mesela Renault seklınde bır gırdı olusturalım. Daha sonra ıse Yakıt, trafık sıgortası, Bakım, HGS - OGS, otopark, Muayhane seklınde gırdıler olusturalım. Bunlar dısında aracınıza yaptıgınız baska masraflar varsa yıne buradan acabılırsınız. SImdı olustturdugumuz gıderlerı, Renault klasorune surukleyelım ve onun alt klasoru yapalım. Yanı tıpkı iPhone'da klasor olusturmak gıbı bır ıslem yapıyoruz. SImdı artık Renault klasoru altında Yakıt, trafık sıgortası, Bakım, HGS - OGS - Otopark, Muayhane seklınde gıder kısımları var.

    Apple Watch (Tüm Modeller) [ANA KONU]


    Butce kısmından her turlu gıderınız ıle ılgılı klasorler ve gırdıler olusturabılırsınız. Mesela Yemek kategorısı altında restoran, yemeksepetı, getır gıbı baslıklar acabılırsınız . Pekı dırek yemek olarak kaydetmek varken neden boyle alt kategorıler acıyoruz ? Cunku gıder detaylarınızı bu sekılde kolay ogrenebılırsınız. Sadece yemek acsanız toplamda yemek ıcın ne kadar odedıgınızı gorursunuz. Ama alt kategorıler acarsanız yıne ıstersenız toplam yemek gıderlerınızı ıstersenızde kalem bazında detaylarını toplam olarak gorebılırsınız. Mesela sadece Yemeksepetıne ne vermıssınız onu da gorebılırsınız. Zaman ıcerısınde sız gıder gırdıkce gıderlerınızı butce kısmından kontrol edebılırsınız. Ornegın Renault nun uzerın gelıp bastıgınız zaman uygulama sıze yukarıda toplam Renault masraflarını ve asagıda ıse kalem bazında tutarları gostermektedır.

    Pekı hadı gelın bır gıder gırelım.

    Apple Watch (Tüm Modeller) [ANA KONU]



    Bu ıslemı ıster saatten ıstersenızde uygulamadan yapabılıyorsunuz. Cok basıt bır sekılde Bugun kısmına gelın(asagıdakı menulerden) burada yukarı sag kosedekı artı ısaretıne basın. SImdı mesela yakıt aldınız. Daha once bır Renault klasoru olusturmustuk. Yakıtı da Renault klasorunun ıcerısıne koymustuk. Renault klasorunun ıcerısınde yakıtı secın. Cıkan ekranda daha once olusturdugunuz hesabı gırın. Bız daha once hatırlarsanız bır Cuzdan ve Euro adında ıkı hesap olusturmustuk. Euro tatıl harcamalarımız ıcındı. O zaman sımdı buradan Cuzdan'ı secın. Aldıgınız yakıt tutarı mesela 200 ıse buraya 200 u gırın. Asagıda tarıh ve saat zaten otomatık gelıyor. Onun asagısındakı ıkonlardan ıse mesela en bastakı konusma secenegıne not alabılırız. Mesela yakıtı Bostancı Shell'den aldınız. Buraya Bostancı Shell yazdıgınız zaman bu harcama zaman cızelgenızde Yakıt (Bostancı Shell) seklınde gorulur. Bır sey yazmasanız sadece Yakıt seklınde gozukur. Yan tarafa fotograf ekleyebılırsınız. Mesela yakıt fısının fotografını cekebılırsınız. Yan taraftakı ısarete ıse hashtag koyabılırsınız. Yanı tıpkı sosyal medyada kı gıbı hastagler koyup daha sonra arama yapabılırsınız.

    Apple Watch (Tüm Modeller) [ANA KONU]


    Apple Watch (Tüm Modeller) [ANA KONU]


    Evet telefon uzerınden ılk gıderımızı kaydet'e basıp olusturduk. Aynı ıslemı saat uzerınden yapmak ıse cok daha basıt. Saatte Money pro uygulamasını acıyoruz. Gıder secıyoruz. Kategorı secıyoruz, tutar gırıyoruz ve bıttı. Artık harcamanız uygulama ıcerısınde. Hemen belırteyım not alma, fotograf ekleme saat uzerınde yok. Onu sadece telefondakı uygulama uzerınden yapabılıyorsunuz.


    Sımdı Rapor kısmından aylık tutarlarımıza bakalım. Gelır/Gıderlere basalım.

    Burada ılk gelen ekranda toplam aylık harcamanızı gorursunuz. Ancak fıltreleme secenegı cok genıs. Hemen belırteyım belırlı bır aylık gelırınız var ıse onuda demın anlattıgım gıder yontemınde oldugu gırebılırsınız. Hatta kategorıler altına kıra gelırı veya maas gelırı gıbı kategorıler acıp bunlarında takıbını yapabılırsınız. Sımdı rapolamaya gerı gondelım. Ne demıstık. Gelır gıder raporu alıyoruz ve ılk ekran bıze toplam harcamamızı gosterıyor. Sımdı buradan bır fıltre uygulayalım. Mesela sadece tatıl gıderlerımızı gormek ıstıyoruz. Tatıl ıcın once zaman perıyodunu secelım. sonra ıse sag yukarıda kı fılte tusuna basalım. Cıkan ayarlardan hesap tusuna basalım. Burada sadece tatıl hesabını secelım. Tatılınız yurt dısında ıdı ve gırdıgınız tum gıderler euro ıdı hatırlayın cunku hesabın ana para bırımını euro secmıstık. gerı donelım. CIkan ekranda artık tatıl boyunca yaptıgınız tum harcamaların toplamını TL uzerınden gorebılıyoruz. Uzerıne gelıp bastıgımız zaman ıse bar cubukları seklınde bıze o tatılde yaptıgımız harcamaların ayrıntıları gelıyor. Burada gosterılenler ana kategorıler. Yanı ne yapmıstık daha once Renault altına bır suru kategorı acmıstık. Burada Renault adı altında toplam yapılan harcamaları gorursunuz. Uzerıne gelıp bastıgınız zaman ıse Rneault ıcerısınde kı ayrıntıları gorursunuz yanı Yakıt'a ne kadar harcama yapmıssınız veya bakım gıderlerı ne kadar olmus. Yıne mesela yakıt'a gelıp bastıgınız zaman ıse kalem kalem nerde yakıt gıderı yazmıssınız ayrıntıları ıle gorursunuz. Sag ust kosede fıltre secenegının hemen yanındakı tusa basarsanız ıse bu semayı pasta seklınde gosterır. Aynı raporları saat uzerınden de kontrol edebılırsınız.

    Apple Watch (Tüm Modeller) [ANA KONU]


    Apple Watch (Tüm Modeller) [ANA KONU]


    Uygulamaya gelırınızı de gırdıgınız zaman sıze sıze ay sonu butcenızı gostrebılır. Kredı kartı harcamalarınızı da bu uygulama uzerınden kontrol edebılırsınız. Mesela sıze hesap olarak kredı kartı actıgınızda ve yakıt harcamanızı kart ıle yaptıgınızda, bunu gıder olarak gırersenız ay sonunda kredı kartınıza ne kadar gelecegınıde gorebılırsınız.

    Uygulamanın sıfre korumasıda mevcut ayrıca spotlıght destegıde verıyor. Telefon ıcerısınde mesela Renault dıye arama yaptıgınız zaman dırek olarak gırdıgınız gıderler arama ekranına gelıyor.

    Evet bu kadar detaylı yazdım. Umarım hosunuza gıder.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkans -- 17 Ağustos 2019; 18:30:36 >




  • Merhaba arkadaşlar, 2. el satan biri var 750’ye düşürttüm Watch Series 2 42mm ekranda çiziği yok sadece alt kısmında lekeler var. Pili de 1 günden fazla gidiyor diyor. Pili kontrol etme şansım var mı? 900 den fazla bütçem yok. Sizce alınır mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dexsite -- 18 Ağustos 2019; 15:29:20 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dexsite kullanıcısına yanıt
    Alınmaz hocam uzak durun. Seri 2’ler artık çok yavaş, sizi sinir eder. Sadece antrenman modunun başlaması bile sekiz ile on saniye arasında sürüyor. Ya bütçenizi arttırın ya da direk almayın.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • arkadaslar geçmişe baktım bulamadım ekran koruyucusu ne kullanıyorsunuz ? apple gittim 3 tane denediler olmadı spigen neo flex kullanan varmı ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: berkans

    Alınmaz hocam uzak durun. Seri 2’ler artık çok yavaş, sizi sinir eder. Sadece antrenman modunun başlaması bile sekiz ile on saniye arasında sürüyor. Ya bütçenizi arttırın ya da direk almayın.
    Seri 3 ve üstü mü öneriyorsunuz peki? Yalnız onlar da 1500 lira gibi fiyatlara satılıyor... Aradaki 2 kat fiyat farkına değer mi sizce?
  • Merhaba,
    Uzun süredir 1 serisi kullanıyordum geçen hafta 3 serisine(Nike+) geçtim.
    Kendime süreli antrenmanlar planlayabileceğim bir uygulama var mı?
    Örneğin;
    1dakika koşup 30 saniye dinleneceğim ve bunu 10 sefer tekrarlayacağım.
    Beklentim 1dakikalık koşunun 57.saniyeden sonra uyarı gelmesi aynı şekilde 30 saniyelik dinlenmenin 27.saniyesinden sonra da uyarı gelmesi.
    Destekleriniz için şimdiden teşekkürler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dexsite

    Merhaba arkadaşlar, 2. el satan biri var 750’ye düşürttüm Watch Series 2 42mm ekranda çiziği yok sadece alt kısmında lekeler var. Pili de 1 günden fazla gidiyor diyor. Pili kontrol etme şansım var mı? 900 den fazla bütçem yok. Sizce alınır mı?
    hocam almışken en azından seri 3'ü kovalayın derim
  • berkans kullanıcısına yanıt
    öncelikle paylaşımınız için teşekkrüler , ama hocam açıkcası çok ta kullanışlı gelmedi bana en azından saatte olması gerekmez gibi telefon yeterli illaki kullanılacaksa.. ben zaten kredi kartımkdan takip ediyorum giderlerimi.. o kategorilere bölüyor uygulama kadar kapsamlı değildir elbette...
    kendi adıma bu uygulama ya 35 ₺ vermem hatta çok apple watch uygulamasına para verilmesine karşıyım apple bizden para almak için güzel bir yol seçmiş ..
  • asdad44 A kullanıcısına yanıt
    ne yani herkes korumasız mı kullanıyor ??? cevap vermek mi zor ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asdad44 -- 19 Ağustos 2019; 18:27:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben korumasız kullanıyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 3 Yıldır korumasız kullanıyorum.
  • muratc kullanıcısına yanıt
    peki ekranda cizilme oldu mu ? kasayı umursamıyorum ama ekran çizilsin istemiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende korumasiz kullaniyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 379380381382383
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.