Şimdi Ara

Apple Watch'a alternatif uygun fiyatlı akıllı saatler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Giyilebilir teknoloji ürünleri günlük hayatımızın bir parçası haline gelmiş durumdalar. Akıllı saat, akıllı bileklik ve fitness takipçisi gibi cihazlar hayatımızı kolaylaştırdığı gibi sağlık durumumuzu da yakından takip edebilmemizi sağlıyor.
     
    Giyilebilir teknoloji denildiğinde ilk akla gelen cihazın hiç kuşkusuz ki akıllı saat olduğunu söyleyebiliriz. Bu yazımızda Apple Watch'a alternatif olabilecek uygun fiyatlı akıllı saatlere yer verdik. İşte çok uçuk fiyata sahip olmayan ancak beklentilerinizi karşılayabilecek modeller.
     

    1. Fitbit Versa

    Fitbit'in akıllı saati 1.34 inç boyutunda dokunmatik renkli LCD ekrana sahip. Ayrıca 3 eksenli ivmeölçer, 3 eksenli jiroskop, optik kalp atış hızı monitörü, altimetre, ortam ışığı sensörü ve titreşim motoru özelliklerini taşıyor. 300'den fazla şarkıyı depolayabilen saat 145 mAh kapasitesindeki lityum-polimer piliyle dört günden fazla pil ömrü sunuyor.
     
    Akıllı saatin 50 metre derinliğe kadar su geçirmediğini belirtelim. 15'ten fazla egzersiz modu sunan Fitbit Versa bilgisayarlarla ve 200'den fazla önde gelen iOS, Android ve Windows cihazla, Bluetooth üzerinden otomatik ve kablosuz şekilde senkronize olabiliyor.
     
     

    2. SAMSUNG Gear S3 Frontier

    Samsung Gear S3, gerçek anlamda analog bir saat görünümüne sahip. 1.3 inçlik Super AMOLED ekran taşıyan cihazda ivmeölçer, barometre, cayro, nabız ve ışık sensörü var. Bununla birlikte 4 GB dahili hafızası olduğunu belirtelim. Dört günlük pil ömrü sunabilen akıllı saat IP68 derecesi ile suya ve toza karşı dayanıklı.
     
    Akıllı saat koşudan dağ tırmanışına kadar tüm  aktivite verilerinizi toplayabildiği gibi atmosferik basınç değişikliklerinde sizi uyararak hava durumu değişikliklerinden haberdar olmanızı da sağlayabiliyor. Samsung Gear S3 ile mobil cihazınıza Bluetooth aracılığı ile bağlanarak arama yapabilir ve gelen çağrıları yanıtlayabilirsiniz.
     
     

    3. Xiaomi Amazfit Pace

    Çinli Xiaomi'nin akıllı saati 320 x 300 piksel çözünürlükte 1.34 inçlik ekrana sahip. Bununla birlikte 4 GB depolama alanı sunuyor. Pil ömrünün düzenli kullanımda 5 güne yakın olduğu belirtilen Amazfit Pace, genel kullanımda ise 11 güne kadar dayanabiliyor. Akıllı saat kalp atış hızı monitörü, GPS, hava durumu, akıllı bildirim hatırlatma, Bluetooth ve gelişmiş birçok özelliğe sahip.
     
    Bununla birlikte yüzme, bisiklet, koşu gibi farklı sportif faaliyetlerinizde harcadığınız kalori miktarı hakkında sizi bilgilendirebiliyor. Amazfit Pace, IP67 sertifikası ile toza, yağmura, sıçramalara ve kazalara karşı son derece dayanıklı. Aynı zamanda mesajlarınız, e-postalarınız ve Facebook, Whatsapp, Instagram gibi kullandığınız diğer uygulamalar için size bildirim göndererek telefonunuz yanınızda olmasa dahi gelişmelerden sizi anında haberdar ediyor.
     
     

    4. Lenovo Watch X Plus

    Lenovo'nun bu şık akıllı saati kalp atışı monitörü, pedometre, yerleşik hatırlatıcı, uyku monitörü gibi özelliklere sahip. Ayrıca anti-kayıp özelliği sayesinde telefonunuzla senkronize olduğunda, akıllı saatten 10 metreden daha uzaktayken titreşim veya zil sesiyle alarm verebiliyor. 1.5 inç OLED ekran taşıyan cihazın 600 mAh'lik piliyle 45 güne kadar bekleme süresi sunduğunu belirtelim.
     
    Yüksek kaliteli safir kristal cama sahip Lenovo Watch X Plus hem Android hem de iOS işletim sistemiyle uyumlu. Bununla birlikte paslanmaz çelik kasaya sahip olduğu için son derece sağlam. Bluetooth 5.0 LE desteği sunan akıllı saat 80 metreye kadar suya dayanıklı ve 1 saat gibi bir sürede şarj edilebiliyor.
     







  • Uygun fiyatlı olmasını bilmem ama apple'ın saatine kıyasla hepsi çok daha estetik..

  • Kayışın mesh güzel bir havası var.

  • Tichwatch e ve s serisi en iyi android wear dir

    Tichwatch u kullandiktan sonra digerleri oyuncak gibi kaliyor

  • efsana amezfit bip. şarj yönünden hepsini tokatlar en az 30 gün.

  • apple dan her saat daha uygun zaten. + apple saat camı telefondan hızlı kırılıyor.

  • Uygun fiyatlı ama apple a göre :) ayrıca amazondan daha uyguna satan site varken hemde garantili, amazon sitesinin linkinin olması bana biraz reklamlar destekli olduğu izlenimi verdi. 1500tl gear s3 e vereceğinize gidin 1 aylık 2 aylık 2. El temiz alın 700 800 tl civarı.

  • Amazfit pace gerçekten şık duruyor. Bip ile arasında iki katından fazla fiyat farkı var ama..

  • cabriyo kullanıcısına yanıt
    3. Nesil ve sonrasında da geçerli mi bu? Safir cam kullanmaya başladılar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • okttay kullanıcısına yanıt
    apple watch 3 42mm pembe aldık. komidinden yerdeki parkeye düştü camı dağıldı resmen. gözlük camı daha dayanıklı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.