Şimdi Ara

Apple Watch 3 vs 5

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hiç Apple Watch kullanmadım bir tane almayı dülşünüyorum el tabi doğal olarak 5e gitti ama sonra bakınca 3ün fiyatı çok uygun 5e göre ve isteklerimi karşılıyor gibi duruyor yani koşular ve spor için kullanacağım ve müzik değiştireceğim ses ayarlayacağım iPhone'u çıkarmadan ayrıca macbookum şifresiz açılıyormuş saat kolumdayken hoş bi özellik bence sizce kullanlarda deneyimlerini yazarsa sevinirim bu tarihte 3 alınır mı yoksa 2 katı fiyat verip 5 almak mantıklı mı değer mi?



  • Esime 5 alana kadar 3 ile mutluydum. Degistirme niyetim de yoktu ama 5 baya farkli. Siri mesela 3 ile kasiyor, anlamiyor takiliyor, 5 ile akiyor. Walkie talkie aynen 3 ile zor calisiyor. Remote olsun, now playing olsun 5 ile zevkle kullaniliyor.

    Onu gorunce gectim, ekran olsun hiz olsun deger dedim. Onun disinda ECG bana gore degmez, hatta ilk alirken korktum bisi bulursa diye. Ses takibi pil yiyor ilk gun kapadim. Hep acik ekran cok iyi. Pil daha az gidiyor 3 e gore.

    Deger/degmez kisiye gore, bu ara indirimli hali kacmaz gibi geldi, 3 de iyi ama simdiden yavas kaliyor, izgaraya bisi atip defalarca siriye sure tutturmaya calisip kufreder olmustum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • qradaki fiyat farkına ucuz model ipad nerdeyse alınıyor saçma brncr
    veya airpods pro alınıyor aradaki fiyat farkında

    bence 5 in fiyatı 1500 civarı olsa alınırdı yani bi yıl sonra falan ama 3 bin tl vermek saçma
    ( olar ve vergileri değişmezse )

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de aynı kararsızlığı yaşıyorum.
    Fakat 3 çok eskidi artık. 5 ise çok pahalı. Orta seviye Android telefon parasına satılıyor.
    Eylül’de 6 tanıtılacak. 5 de eskiyecek.
    Beklemeye karar verdim. Belki 5 ile 6 arasında kayda değer bir fark olmazsa ve 5’in fiyatı düşürülürse onu tercih ederim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onu ben de düşündüm ama apple 4ü kaldırdığı gibi 5i kaldırıp bizi 6ya mahkum edebilir 4 de almayı düşündüm ben fiyatlar 5 ile aynı ikinci el piyasası zaten aklım almıyor 1-2.nesilleri 1000 lira fiyatlarına satıyo millet ben de dedim ki 3ü alayım baktım 6 çok güzel satar 6ya geçerim ya da 5 ucuzlar 2000 civarlarına gelir 2.el de büyük fiyat kaybı olmuyor 1200 e satsam eylulde 500 liralik kullanmis olurum ben 3.nesili

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nofearl N kullanıcısına yanıt
    5’in daha iyi oldugu su goturmez bi gercek ama 2 kati fiyati kadar iyi mi onda kararsizim spotify kullaniyor musunuz saatinizde?Performansini merak ediyorum da

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu gece Apple Watch 3 sipariş ettim 42mm uzay grisi. Vatan Bilgisayar aynı gün teslimat seçeneği ile. Bekliyoruz bakalım, o kadar fiyat farkını benim de veresim gelmedi açıkçası.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Confather kullanıcısına yanıt
    Elinize ulaştığında düşüncelerinizi yazabililrseniz çok sevinirim Türkçe pek konu ve video yok bu konu ile ilgili redditte araştırıyorum 200$ 3 400$ 5 adamlar bu koşullar için cevap veriyorlar ama Türkiye için derdini anlatamıyorsun 3000 lira büyük para herked faydalanır umarım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ozgurr14 O kullanıcısına yanıt
    Hocam şöyle düşünüyorum Apple Watch 5 ne kadar iyi olursa olsun 3000 tl yi benim vermem imkansız. 1700 TL aşırı göze batmıyor ama 3000 TL çok saçma gerçekten. Uçan kuşu havada tutsa bile o parayı vermem açıkcası ürün geldiğinde deneyimlerimi aktarırım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Galaxy watch active 2 ile android telefon kullanıyordum.Telefon bozulunca iphone 11 aldım ve saat uyumlu çalışmadı gittim satışa koydum saati.Ben de bir hafta önce aynı ikilemde kaldım ama Apple watch 3 ödeme sayfasına kadar gelmiştim ki o an düşündüm Apple watch 6 da çıksa değiştirmeyeceğim için 2 yıllık saati almak istemedim çünkü en az 3 yıl kullanacağım sonra da ailemden birine veririm diye düşünüp apple watch 5 Aldım Düşünce şekliniz benimki gibiyse Apple 5 alın.
  • Ben hala ilk çıkan Watch'ı kullanıyorum. Memnun muyum sorusuna idare eder diyebilirim. Siri yavaş, Spotify'dan dinlediğim şarkıyı değiştirmek, ses açıp kapatmak gibi işlevi sanki Win 98'den kalma bilgisayara söylemişim gibi yavaş, geç ve sorunlu.

    Olumlu yanlara gelince hala bildirimleri yansıtması güzel, hala bazı özellikleri işlevsel, kalp atışımı görebiliyorum, bildirimler geliyor, hala oldukça şık. Ama ilk günkü seriliğinde değil. Ki batarya olarak iyi durumda sayılır.
  • ozgurr14 O kullanıcısına yanıt
    Hocam Series 3 bugün elime ulaştı. Gerçekten çok beğendim cihazı bu böyleyse 5 çok daha güzeldir. Ama 2 senelik bir cihaz olmasına rağmen gayet akıcı. bir sorunla karşılaşmadım. 1700 fiyat farkına bence değmez sürekli açık ekran bir işinize yaramıyor çünkü kolunu çevirince zaten geliyor bakmadığın zaman da açık olmasının bir anlamı yok. En iyi fark EKG, sırf onun için de bence verilmez.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bende 3 ile 5 arasında gidip geliyorum.
    bir yandan da kampanya kovalıyorum 1699 yazıyor ama sitelerde banka kampanyaları ile 1529 tl ye kadar alınabiliyor. mesela geçenlerde teknosa 1599 yaptı. 1 hafta sonra vatanbilgisayar'da 1699'dan 120 tl puan kampanyası 1599 dan 100 tl puan kampanyası denk gelse 3 almayı düşünüyorum bir yanımda 5 denk getir diyor.

    EKG dışında diğer tüm özellikler aktif mi saat sürekli ışıklı olması önemli değil sonuçta ben bakınca ışıklı olmasını tercih ederim.

    Foto çekme var mı her modelde?
    Video kamera aynı anda izleme varmı 2 modelde?
    v.b. başka tüm özellikler 3 ve 5'de aynı sadece ekg pusula ekran karartma mı farklı acaba ?
  • Xzbith X kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam dediğiniz gibi özellikler öyle. Fotoğraf video çekme izleme eş zamanlı şekilde oluyor. Ekg pusula açık ekran farkı dışında her şey aynı. Ben cihazı çok sevdim gerçekten eğlenceli ve insanı iyi hissettiren bir havası var. Kalp atış hızını %99 doğru ölçüyor karşılaştırmalarıma göre. Herhangi bir ritim bozukluğunda sizi uyarıyor. Anlayacağınız her şey aynı, 5 i almak için geçerli bir sebep göremiyorum ben oturup dakika başı EKG çekmeyeceksek

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aynı konuyu ben de düşünüyorum. İki senelik saat olması bir yana en az üç sene gelen güncellemelerle aynı serilikte devam eder mi bunu da düşünmek lazım. Karşılaştırma videolarına baksak da en önemli fark ekran büyüklüğü ve genişliği. Hem 44mm hem de ekran kasa oranı %30 artıyor. Karşılaştırmalarda bunu fark edemiyorum. İki modeli de alıp ellemek lazım öyle karar verilir ama malum dönemde her yer kapalı. Kötü zamanda koyduk kafaya almayı

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Confather kullanıcısına yanıt
    Hocam hayırlı olsun iyi günlerde kullanın inşallah spotify ve diğer uygulamalarda bi takılma gecikme yok anladığım kadarı ilke ekg vs zaten 1 aya kadar 5i olanlar da çekemiyordu Ama bu saat ara yüzlerinin yokmuş çeşitlilik nasıl?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mete E. M kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım 5 kullanıyor 44m gerçekten fark ediliyor ekranın büyüklüğü 3e göre 5 zaten daha şık ve daha hızlı bariz ama 3100-3200 liralıyu hak ediyor mu asıl soru bu benim kafama takılan 1600 diğeri kafalar karışık gerçekten

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ozgurr14 O kullanıcısına yanıt
    Haklısınız ama üzerine de iki yıl önceki teknoloji üç yıl sonrasını çıkarır mı diye düşününce dengeler deşişiyor. Bir yıl sonra yavaşlayacak bir saate bin beş yüz vermek ölü yatırım gibi.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 4 ve 5. Serinin ekranlarının tam ekran olması bile önceki serilerden daha şık olmasını sağlıyor 😄 ben de tüm seriyi kullanan biri olarak 1-2-3ün ekranın tam ortasında kare şeklinde olması ancak 4 veya 5 kullandıktan sonra rahatsız ediyor. 3.000 eder mi orası tartışılır fakat 1600-1700 değilde 2.400-2.500 verip seri 4 alınmaya değer diye düsünüyorum. Gerçi sonra 5e ne kalıyor o da var 😄 şöyle bir görsel bırakayım

    Apple Watch 3 vs 5

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • ozgurr14 O kullanıcısına yanıt
    Hocam teşekkür ederim sizede hayırlı olsun alacaksanız.
    Kadran dan bahsediyorsanız bir sürü kadran var, ben bakmaktan sıkıldım hatta default kullanıyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.