Şimdi Ara

Apple watch 2 bu saatten sonra alınır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle Sa arkadaşlar apple ın satış politikası nedeni ile watch 2 ucuzlar diye beklerken tamamiyle kaldırdılar yerine 3 getirdiler ve 1 i satışta bıraktılar ama 3 pahalı 1 de istedeğim özellkleri taşımıyor sizce 2 alınır mı bu saatten sonra 2.el temiz olarak :DApple watch 2 bu saatten sonra alınır mı ?Apple watch 2 bu saatten sonra alınır mı ?







  • kardeşim bende 2 seri alacaktım çok araştırdım üstüne birde apple da 2 sini yanyana inceledimve 3 nesil aldım kesinlikler 3 seri derim
  • Ben 3 ay önce Seri 2 aldım. Daha önce seri 1 kullanıyordum. Aralarında bariz farklar var..

    Eğer stokta varsa ve satılan bir yer bulursan seri 2 al derim. Bence seri 3'te beni çeken özellik yok.

    Eğer başka marka istersen Fitbit Blaze veya Fitbit Surge tavsiye ederim.www.fitbit.com adresinde online satışta var.. Bu modeller hem daha ucuz hemde apple watch ile aynı şeyleri yapıyor..

    Fitbit Windows phone, android ve ios işletim sistemlerinde çalışıyor. İlerde telefon değiştirdiğinde akıllı saati değiştirmek zorunda kalmazsın.
  • 1 hafta once sıfır gibi 5 aylık kutulu faturalı apple watch 2 nesil 42 mm saati 700 TL'den aldım. Eger benim gibi uygun bir fiyata bulabilirseniz hiç gerek yok bence 3. nesile. ama sıfır alacak iseniz aralarında cok fiyat farkı yok diye biliyorum.... o zaman 3. nesil alın derim.
  • Bana kalırsa hiçbir "akıllı" saat 500tl'den üstünü hak etmiyor. Mutlaka bir yerinde sorun oluyor. Bazılarında yazılımsal, bazılarından donanımsal (pil vs.) gibi sorunlar oluyor. Size tavsiyem çok fazla gaza gelmeden 300 - 400 - 500 bandında bir saat almanız. Çok yeni bir teknoloji. 1800tl olan Apple Watch Series 3 adlı saati her Allah'ın günü şarj etmek zorunda kalıp üzüleceksiniz.
  • iphone ile apple watch mı önerirsiniz yoksa amazefit mi? ipad macbook iphone kullanıcısıyım. bence apple watch daha mantıklı geliyor ama
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.