Şimdi Ara

Apple Vision Pro Ana Konu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
65
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar, beklenen günler geldi, vision pro birkaç haftaya satışta. Ana konuyu göremeyince açayım dedim
    Yöneticilerden ricam apple forumuyla da bağlamaları

Apple Vision Pro. Available February 2.

https://www.apple.com/apple-vision-pro/

https://www.apple.com/newsroom/2024/01/apple-vision-pro-available-in-the-us-on-february-2/

Pricing and Availability
    Apple Vision Pro will be available starting at $3,499 (U.S.) with 256GB of storage. Pre-orders for Apple Vision Pro will begin on Friday, January 19, at 5 a.m. PST, with availability beginning Friday, February 2.

Apple Vision Pro will be available at all U.S. Apple Store locations and the U.S. Apple Store online.

ZEISS Optical Inserts — Readers will be available for $99 (U.S.), and ZEISS Optical Inserts — Prescription will be available for $149 (U.S.).

Apple Vision Pro comes with a Solo Knit Band and Dual Loop Band — giving users two options for the fit that works best for them. Apple Vision Pro also includes a Light Seal, two Light Seal Cushions, an Apple Vision Pro Cover for the front of the device, Polishing Cloth, Battery, USB-C Charge Cable, and USB-C Power Adapter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alimmm78 -- 9 Ocak 2024; 8:5:45 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 256 gb az gelebilir gibi
    Umarım çook fiyat farkı olmadan 512 falan da satarlar
    3500 dolarlık bir cihaz için 256 gb çok kötü olmuş üzücü

Gözlük kullananlar varsa ek olarak lens almak lazım 150 dolar gibi demişler newsletter da

Ayın 19 unda site açılınca görürürüz nasıl opsiyonlar var

Beni heyecanlandırıyor

Meta quest kullandım o da güzel hissettirdi ama passthrough falan kameralar dandik olduğu için net değil galiba
    500 dolarlık bir ürün sonuçta

3500 dolara çok güzel donanımla ve yazılımla apple güzelini yapmıştır diye düşünüyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Apple Watch 3 ANA KONU
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.