Şimdi Ara

Apple-TV Bimeks Çok İyi Fiyat+Enpara %20(fırsat bitti)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.237
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.bimeks.com.tr/urun/126866/apple-tv.aspx

arkadaşlar kısa süreli fiyat karşılaştırması yaptım en fiyat bimeks te.+ %20 enpara indiri mi ile çok cazip bir fiyattadan satın alabilirsiniz.

edit:fiyat yükseldi arkadaşlar(247 tl idi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fantasticoo -- 9 Kasım 2013; 12:38:42 >

• Fantasticoo kullanıcısına yanıt
    Haber için teşekkürler hocam, lakin taksitle alınabileceğini sanmıyorum
  • Taksit olayı olmaz enparada.

Haber için teşekkürler. Akşam akşam 200 lira harcadık.
  • Bu cihaza diğer ATVler gibi Linux yüklenebiliyor mu arkadaşlar..
    Mesela OPENElec gibi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: dec_chaos

Bu cihaza diğer ATVler gibi Linux yüklenebiliyor mu arkadaşlar..
    Mesela OPENElec gibi...

Benim bildiğim medya oynatmak için XBMC gibi programlar yüklenebiliyor.
    Fakat cihazın jailbreak yapılmış olması gerekiyor.

AppleTV 3 için de şuan jailbreak yok.
  • Fantasticoo kullanıcısına yanıt
    Mesajı lütfen düzenleyin ve birilerinin 100 tl iadesini çöpe göndermeyin
    +%20 iade değil 500 tl için 100 tl iadeddir 5bin tl içinde 100 tl iadedir

ve enpara hiçbir şekilde taksit yapmaz. (yapabilen varsa %20 iade falan vermiyor haberiniz olsun.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: meter90

ve enpara hiçbir şekilde taksit yapmaz. (yapabilen varsa %20 iade falan vermiyor haberiniz olsun.)

Hocam yüzde yirmi artı bir indirim var sonuçta en card kullanan herkes bunu biliyor zaten, taksit seçenekleri en parada bazı sitelerde çıkmıyor ama bazı sitelerde bkm de olsa taksit seçeneği çıkmıyor buna rağmen taksit olmuyo diyorsanız düzeltiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Media player falan mı bu ne işe yarıyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: meter90

%20 iadedir, ama 100 tl den fazla iade vermemektedir. 100 tl de kullansan %20 iade alırsın.

500 tl ise %20 iadeden yararlanmak için en güzel limittir.
  • Hocam enparada A... Bey ile aram çok iyidir bana dediği şu enpara taksit yapmaz olurda bir şekilde bkm express vs. yaparsanız,
    bizim kampanya şartlarımızdan çıkar ve %20 iade söz konusu olmaz.
    (ismi paylaşmıyorum çünkü temsilcimi kafama göre arıyorum , ediyorum, hatta sağolsun beni bir yere bırakmasını istediğimde bırakmıştı vs. başı ağrımasın diye yani herhangi bir şekilde.)

Spacelord' a hocam herhalde okuduğum alanla ilgili özne-nesne-yüklem cümle kuramıyorum , sürekli devrik vs. oluyor cümleler ondandır sizin önermesel şeklinde açıklamanız daha açıklayıcı olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meter90 -- 8 Kasım 2013; 21:20:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fantasticoo

Hocam yüzde yirmi artı bir indirim var sonuçta en card kullanan herkes bunu biliyor zaten, taksit seçenekleri en parada bazı sitelerde çıkmıyor ama bazı sitelerde bkm de olsa taksit seçeneği çıkmıyor buna rağmen taksit olmuyo diyorsanız düzeltiyorum.

Banka kartına taksit olmaz, şunu öğrenin artık.
  • Gecen hafta banka kartimla alisveris yapmistim( kredi kartini evde unutmusum)
    1 dk sonra cebe mesaj geldi 3,5 tl fark verin taksitlendirelim diye ....

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

http://www.bimeks.com.tr/urun/126866/apple-tv.aspx

arkadaşlar kısa süreli fiyat karşılaştırması yaptım en fiyat bimeks te.+ %20 enpara indiri mi ile çok cazip bir fiyattadan satın alabilirsiniz.

Arkadaşım bu ne işe yarıyor ?
  • Enpara ile alışveriş yapacak bir yardımsever forum uyesı bana bır guzellık yapabılır mı?
    180 tl lık bır alısverısım olacak. Ona 150 tl nakıt versem benım ıcın alısverıs yapabılır mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemark

Enpara ile alışveriş yapacak bir yardımsever forum uyesı bana bır guzellık yapabılır mı?
    180 tl lık bır alısverısım olacak. Ona 150 tl nakıt versem benım ıcın alısverıs yapabılır mı?

enpara parayı bi sonraki ayın 5 inde geri yatırıyor hesabına. hal boyle olunca. kimse parasını boşu boşuna 1 ay neden enparada bekletsin. varsa o kadar yardım sever vatandaşlar helal olsun
  • cihanair kullanıcısına yanıt
    hocam ipad, iphone cihazları tv ye bağlıyorsunuz, fotoğraflarınızı, müziklerinizi görüntüleyebiliyorsunuz. itunes üzerinde bulunan filmleri kiralayıp veya satın alıp tv de izleyebilirsiniz. Oyunlarıda tv de oynama imkanınız var. ayrıca, iphonun(bu özellik için sanırım 5 ve 5s gerekiyor) ekranını olduğu gibi tv ye yansıtabiliyorsunuz, örneğin bir film sitesine girip ordaki filmi tam ekran tv den izleyebilirsiniz.
  • hemen artırdılar fiyatı 318 lira oldu.
  • quote:

hocam ipad, iphone cihazları tv ye bağlıyorsunuz, fotoğraflarınızı, müziklerinizi görüntüleyebiliyorsunuz. itunes üzerinde bulunan filmleri kiralayıp veya satın alıp tv de izleyebilirsiniz. Oyunlarıda tv de oynama imkanınız var. ayrıca, iphonun(bu özellik için sanırım 5 ve 5s gerekiyor) ekranını olduğu gibi tv ye yansıtabiliyorsunuz, örneğin bir film sitesine girip ordaki filmi tam ekran tv den izleyebilirsiniz.

Çok teşekkür ederim
  • bir hata var gibi.

apple store da 279 tl bu cihaz ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.