Şimdi Ara

Apple TV+ | Ana Konu | Türkiye'de Açılmadı. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
201
Cevap
19
Favori
19.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ben tv kanallarına acıyorum :) özellikle tr de olan tv kanallarına. 10-15 yıla kadar izlenme oranları iyice düşecek. Çünkü o zamana kadar tv izleyen teyzeler belki toprak olacak, yaşlanacak vs. Tabii Allah hayırlı ömür versin.

    Şu an genelde teyzeler ya da bir tık altı ablalar tv de saçma sapan şeyleri izliyor. Yeni nesil daha bomba geliyor. Digital çağ ile geliyor.

    Zaten Samsung ve Lg gibi tv sektöründe ileri gelen markalar digital çağa göre tv lerini geliştiriyorlar.

    Digital platformlara tam destek. Beyin kemiren tv kanalları ve içerikleri artık iflas etsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YOURMOVE -- 18 Ağustos 2019; 14:53:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YOURMOVE kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle katılıyorum. Dijitale alışınca korsanı da birakiyorsun.4K UHD içerikler de artıyor bakalım daha ne güzellikler gelecek. Şu Apple TV+ yı merakla bekliyorum. Türkiye fiyatı ne olucak. Hangi diziler barındırıcak. Rekabet ortamı bize yarıcak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple'ın merakla beklenen dijital yayın platformu TV+ için yeni detaylar ortaya çıkmaya başladı. Bugün Bloomberg tarafından yapılan habere göre Apple TV+, önümüzdeki kasım ayında çıkışını gerçekleştirecek. Bloomberg ayrıca yeni servisin 9,99 dolarlık bir fiyatla piyasaya sürüleceğini söyledi.

    Daha detaylı Bilgi için Kaynak;

    https://m.donanimhaber.com/iste-Apple-TV-in-cikis-tarihi-ve-fiyati--113463

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazı smart tv marka-modellerinde kendini göstermeye başlamış uygulama.

    Çok bir şey kalmadı artık.


    Peki Apple orjinal içerik olarak neler hazırlıyor?

    the morning show (reese witjherspoon)
    see (jason mamoa)
    servant (şayamalayan)
    time bandits
    amazing stories (spielberg)
    isimsiz cia dizisi (brie larson)
    defending jacob (chris evans)
    dickinson (hailee steinfeld)
    truth be told (lizzy caplan)
    for all manking (joel kinnaman)
    shantaram
    foundation/vakıf (david s. goyer)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 5 Eylül 2019; 12:24:26 >
  • 1

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 10 Eylül 2019; 22:35:16 >
  • Platformun açılmasıyla birlikte 1 Kasım'da. Şeyi merak ediyorum, Apple cihazlarına özel olmayacak değil mi bu platform? Yani Windows'ta web sitesi üzerinden de kullanabileceğiz mesela?


    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • siteye şuradan erişelebiliyor

    yalnız türkiye'de turkcell olan isim hakkı yüzünden farklı bir site açılması gerekebilir

    https://tv.apple.com/
  • Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum. Bu Apple TV+ aynı zamanda abonelikle çalışmayacak mıydı? Yani mesela HBO kanalına ya da ABC kanalına abone olup onların içeriklerini izlemeyecek miydik?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iDoctor -- 13 Eylül 2019; 0:27:7 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: iDoctor

    Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum. Bu Apple TV+ aynı zamanda abonelikle çalışmayacak mıydı? Yani mesela HBO kanalına ya da ABC kanalına abone olup onların içeriklerini izlemeyecek miydik?
    evet abd'de öyle hatta basket, beyzbol maçları falan bile var ama daha türkiye için de öyle mi kesin değil
  • ilginçmiş. Apple tv'de yayınlanmadan önce sinemada yayınlanacakmış filmler. Açıkçası saçma buldum. Netflix olmaktan ziyade apple en çok parayı nasıl kırarız diye düşünüyor sanırım. Son yıllarda ki facia apple kararlarından sonra tv+ işinde de batıracaklar bence. Disney+ ve netflix kapışır.


    "Apple TV+'ın yayın hayatına başlamasına oldukça kısa bir süre kaldı. 1 Kasım'dan itibaren izleyicilerine kapılarını açacak olan platform, özgün içerik sayısıyla dikkat çekecek görünüyor.

    Platformda yer alacak içeriklerin sayısının fazla olması, Apple hayranlarını sevindirirken bugün Wall Street Journal'da yayınlanan bir haber, hevesleri kursakta bırakabilir. Habere göre Apple, platforma eklenen orijinal filmlerini haftalar önce sinemalarda gösterime sokacak.

    Filmleri ilk izlemek isteyenler, Apple TV+ yerine sinemaya gitmek zorunda kalacak.

    Apple'ın şimdiden ABD'de yerel dağıtım şirketleriyle iş birliği içinde olduğu ve filmlerin belli şehirlerde vizyona girmesi için çalışmalar yürüttüğü söyleniyor. Platformun ilk içeriklerinden biri olacak olan The Elephant Queen için tarih belirlendi bile. Film, 18 Ekim'de New York'ta seyircilerle buluşacak.

    Sinemaseverler için bir süre vizyonda kalacak olan film, 1 Kasım'dan itibaren de TV+ kullanıcıları için erişilebilir olacak. Apple'ın bu hamlesi, platformu bekleyen kullanıcılar arasında kafa karışıklığı yaratırken neden böyle bir yol izlendiği sorunun cevabı düşünüldüğünde Apple'a hak vermemek elde değil.

    Apple, filmleri sinemada göstererek hem gelirini artıracak hem de filmleri ödüller için rekabetçi hâle getirecek

    Apple'ın böyle bir strateji izlemesinin elbette geçerli bazı sebepleri var. Apple TV+ satın almayan kullanıcıların filmleri izlemesi için bir alternatif yaratan şirket, aynı zamanda filmlerinin ödül alma şansını artıracak. Filmlerin maliyetlerini karşılaması için de olumlu olan bu hamle, Apple TV+'ın sinemalarda da reklamının yapılmasını sağlayacak. Apple'ın bu stratejisinin istendiği gibi sonuçlanıp sonuçlanmayacağını ise zaman gösterecek."



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 29 Eylül 2019; 0:33:30 >




  • Cidden kısa bir süre kalmış. ABD'de açılsında abone olurum. Büyük ihtimal beni tatmin etmeyecektir. Farklı Networklerin ekstra ücretlerle dahil edildiği bir sistem işte. Daha önce DirecTV Now ve Xfinity kullanmıştım. Benzer sistem. Tek fark birinin elması ve daha geniş kitlelere yayılmış donanımları var.
  • Apple TV+ İçin Bugüne Kadar Yayınlanmış Tüm Fragmanlar



    1. The Morning Show



    Yayın tarihi: 1 Kasım

    Jennifer Aniston, bu yapımla ekrana geri dönüyor. Yapımın kadrosunda Reese Witherspoon, Steve Carell, Gugu Mbatha-Raw, Billy Crudup ve Mark Duplass da yer alıyor. Carrell’ın karakteri Kessler ve Aniston’ın karakteri Alex, The Morning Show adlı sabah programının sunucularını canlandırıyor. Daha sonra Kessler’ın ismi bir taciz vakasına karışınca programdan çıkarılıyor. Yerini genç bir haberci alıyor (Reese Witherspoon). Dizi boyunca Aniston’ın yaşlanma ve medyadaki cinsiyetçilikle mücadelesini izliyoruz. Öte yandan 43 yaşındaki Witherspoon’u genç haberci olarak sunan yapımda 50 yaşındaki Aniston’ın yaşının neden sorun olduğunu merak ediyoruz.






    2. For All Mankind



    Yayın tarihi: 1 Kasım

    Rusya’nın Ay’a insan gönderen ilk ülke olduğunu düşünün. NASA da bunun ardından uzay yarışını devam ettirip Ay’a tamamen kadınlardan oluşan bir ekip göndermeye karar veriyor.





    3. See



    Yayın tarihi: 1 Kasım

    Jason Momoa, bu yapımda kör bir savaşçı ve babayı oynuyor. Momoa, kabilesi ve gezegendeki insanların hepsi görme engelli. Momoa'nın çocukları ise görme yeteneğiyle doğuyor. Sonrasında da kabilede ortalık karışıyor. Herkesin görme engelli olduğu bir dünyada ilkel teknolojinin ve toplumsal yapının çok daha farklı olmasını beklerdik ama az daha karlı buzlu yere göçünce üstünü giyinmiş Khal Drogo ile baş başa kaldık.






    4. Dickinson



    Yayın tarihi: 1 Kasım

    Başrollerinde Hailee Steinfield, Jane Krakowski ve John Mulaney’nin yer aldığı yapımda, 1800’lerde büyük şöhret yakalamış şair Emily Dickinson’ın hayatına, daha doğrusu hayatının anlatılanlara göre yorumlanmış bir versiyonuna şahit oluyoruz. Emily Dickinson, Amerikan şiirinde dikkat çeken isimlerden biridir. Ülkemizde çok bilinmez, yoksa kendisinin kısa şiirleri Twitter ve Instagram’ın dört yanını sarardı. Dizi tutarsa diziden sonra artık...





    5. Helpsters



    Yayın tarihi: 1 Kasım

    Çocukluğumuzun Susam Sokağı programını yapan ekip, Apple için özel bir yapımla karşımızda. Cody adlı kukla ve arkadaşları, sorun çözmekte çok usta ve plan yapmakta çok becerikli bir ekip olacak ve çocuklara dersler verecek.





    6. Snoopy in Space



    Yayın tarihi: 1 Kasım

    Apple, Ay yolculuğu ile ilgili mümkün olan her alanda rekabete girmeyi hedefliyor gibi. Sovyetler Birliği’nin Laika’sına karşılık ABD’nin de Snoopy’si var. Snoopy ve Woodstock (sarı kuş), NASA kıyafetleriyle uzaya çıkmaya hazırlanırken seride çok ilginç olaylar yaşanacak gibi duruyor.






    7. Ghostwriter



    Yayın tarihi: 1 Kasım

    90’larda popüler olan aynı isimli serinin yeniden çekilmiş versiyonu olan bu dizide lanetli bir kitap evindeki bir hayalet, kurgusal karakterleri gerçek dünyaya getirip duruyor. Dört çocuk da bu garipliklere karşı durmaya çalışıyor.






    8. The Elephant Queen



    Filler, insanların ailelerine benzer aile bağları kurarlar. The Elephant Queen, Athena adlı bir filin ve ailesinin Afrika boyunca yaptıkları yolculuğa odaklanıyor. Belgeselin anlatımını Chiwetel Ejofor gerçekleştiriyor. Aslında 18 Ekim’de prömiyerini yapan belgesel de Apple TV+’ta olacak.






    9. Servant



    Yayın tarihi: 28 Kasım

    M. Night Shayamalan, bu ilginç korku serisinde bize genç bir çiftin, çocuklarını kaybetmelerinin ardından bir terapi oyuncak bebeği almalarıyla başlayan garip olaylar serisini anlatacak. Dizide Lauren Ambrose, Tony Kebbell, Rubert Grint ve Neil Tiger Free yer alacak.






    10. Truth Be Told



    Yayın tarihi: 8 Aralık

    Bu drama serisinde ise Octavia Spencer’ı gerçek suçların peşine düşen bir podcast yayıncısı olarak görüyoruz. Kendisi hatalı ithamların peşine düşen bir kadını oynuyor. Yapımda ayrıca Aarol Paul, Lizzy Kaplan, Elizabeth Perkins, Michael Beach ve Tracie Thoms yer alıyor.




  • Apple TV+ kendi orjinal dizi ve filmlerinin dışında Netflix gibi başka film şirketlerinin filmlerini de yayınlayacak mı acaba
  • 1 Kasım'a az kaldı. Türkiye'de de açılacak mı, denemek istiyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-368EFBB24

    1 Kasım'a az kaldı. Türkiye'de de açılacak mı, denemek istiyorum.
    hiç bir bilgi yok valla ülkeler, fiyatlar hakkında falan

    her şey 1 kasım günü belli olacak
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BlackLead

    hiç bir bilgi yok valla ülkeler, fiyatlar hakkında falan

    her şey 1 kasım günü belli olacak

    Alıntıları Göster
    Galiba geç açılacak hem RTÜK'e lisans başvurusundan hem de Turkcell'deki TV+ isim hakkından dolayı. Ben de 1 Kasım'da Türkiye'de de açılacağına dair bilgi bulamadım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-368EFBB24

    Galiba geç açılacak hem RTÜK'e lisans başvurusundan hem de Turkcell'deki TV+ isim hakkından dolayı. Ben de 1 Kasım'da Türkiye'de de açılacağına dair bilgi bulamadım.

    Alıntıları Göster
    hocam şöyle bir haber buldum. burada baya tablolar falan paylaşmışlar apple tv+'ın 1 kasım itibariyle yayın hayatına başlayacağı ülkelerle ilgili vesaire. türkiye yok maalesef aralarında.

    kamboçya bile varken türkiyenin olmaması da

    https://www.haberturk.com/apple-tv-uygulamasi-turkiye-de-olacak-mi-2521100-teknoloji




  • BlackLead kullanıcısına yanıt
    Ne bahtsızız, hep gerideyiz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BlackLead kullanıcısına yanıt
    Kocaman bir offfffffffff 😥

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.