Şimdi Ara

Apple TV [ANA KONU] (910. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: virtue28 , Thundarios Daha Az
2 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 4 Misafir - 4 Masaüstü2 Mobil2 Android
5 sn
18.244
Cevap
337
Favori
831.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 908909910911912
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • unforgotten kullanıcısına yanıt

    Eskiden bozuk parayla aldigimiz seyler artik para oldu. Artık koymuyor da işte. Dün gayrimenkul alisverisim oldu, dolari 33.93 den bozdurdum. Bugun 34.12 den bozuyorlar. tam 30 bin lira 1 günde zarar ettim. Butun gün moralsizdim. Bazi seyler nasip, kismet kontrol edemiyorsunuz. Işte geliyor 200 tl lik kilifa yok diyorum pahali diyorum. gidecek olan çuvalla gidiyor zaten :( Alismak lazim bu fiyatlara.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • unforgotten kullanıcısına yanıt

    Cevabınız için teşekkür ederim. ancak sdr içeriği seçebilecek bir durum olmuyor maalesef çünkü ekran siyahta takılı kalıyor benim. O yüzden kare eşlemeyi kapalı kullanıyorum. Açsamda içeriğin dolbyvision olduğunu biliyorsam o zaman kare eşlemeyi kapatıp izliyorum mecburen. P735'in İyi bir tv olmadığının farkındayım, sıkışık bir dönemde diğer tv bozulunca gözüme hoş gelen hdmi 2.1i ve 65 inç olan ilk bulduğum cihazı almıştım. 18 bine falan gelmişti bir yıl kadar önce. Renklerinden vs. memnunum aslında ama tabi çok çok daha iyi tvler var, biraz bununla idare edeceğiz şimdilik.

  • virtue28 kullanıcısına yanıt
    Apple TV sonunda alındı yani? Hayırlı olsun

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dousk kullanıcısına yanıt
    Sistem odasinda stream servisleri yoktu, malum zidoo o konuda yetersiz. En son maçlar icin bein connect almistim, onda da sorun çıkarınca wifi olan modeli olsun alayim dedim. Ekosisteme ilk girişim bu cihaz oldu, teşekkür ederim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • virtue28 kullanıcısına yanıt
    Zidoo + Apple TV bizler için en makul ikili bence. Pişman olmazsınız..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dousk kullanıcısına yanıt
    Evet, zidoo stream yapamayınca en mantıklısı bu sekilde oluyor.

    Kumanda kullanımı zidoo da air kumanda yoksa kesinlikle apple in kumandasi çok iyi. Dokunmatik yuzey netflix de vs harika calisiyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • krstarica kullanıcısına yanıt

    33.93'den 34.12'ye 19 kuruş yapıyor. Doların bir günde 19 kuruş değer kazanması çok abartılı bir artış değil aslında. Kötü hissetmenizin nedeni gayrimenkul alışverişi nedeniyle yüksek volümlü bir işlem yapmış olmanız (benim hesabıma göre 160 bin dolar bozdurmuşsunuz).


    Yani diyeceğim o ki, moralinizi bozmayın. Dolar dünden bugüne 79 kuruş da artmış olabilirdi (ki olmadık bir durum değil). Kısmet deyip geçeceksiniz.

  • Bu kumanda olayını acilen Apple'ın çözmesi gerekiyor. Şu an üçüncü kumandayı kullanıyorum. Biri suya düştü diğeri bozuldu. Bozulan kumandayı değişimle sıfır aldım. Resmen evde klimayı açtığımda soğuktan kumandanın orta tuşu genleşip şişiyor. Bastığında katır kutur ses geliyor. O değil 3 kumandada farklı tuşlarda sorun yaşadım.


    1. Kumandada alt tuşta yapıyordu.
    2. Kumandada üst tuş.
    3. Ve son kumanda da ise orta tuş.



    Gerçekten komedi gibi. En dandik malzemeyi kullanıp millete kakalıyorlar. Tamam geri dönüşümü bizde destekliyoruz da. En azından bu kadar sıfıra sıfır tuşları üretme mübarek.

  • WatchteR kullanıcısına yanıt
    İlginç. Ben 2 yıldır tek kumanda kullandım şu ana kadar hiçbir sorun olmadı sıfır gibi duruyor. Sizin kumandayı kullanma şeklinizi merak ettim doğrusu 😂

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • WatchteR kullanıcısına yanıt
    Teknoloji biraz şans biraz kullanım işi. Üst üste olması kötü olmuş. Ben kumandadan gayet memnunum.

    İlk nesilden itibaren bütün Apple TV modellerini kullandım, şu ana kadar bir kez bile kumanda arızasıyla karşılaşmadım. Hatta bazı nesillerde evde iki cihaz yer aldığı bile oldu.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • lazzaro L kullanıcısına yanıt

    Evet, hocam haklısınız ülkede her an her şey olabilmekte 1 gece 3-4 lira çıktığını da gördük.

    Evet o tutara çok yakın bir tutar bozdurdum, mala gelsin sağlıktan ötesi yok. Artacağını biliyordum sözleşince mecbur alım işlemine gitmek durumunda kaldık. Bu hafta faiz karar haftası olması kötü oldu. Sağ olun, iyi niyetli temenniniz için.


    Kılıfı da sipariş geçtim. Arkadaşlar sağ olsun paylaşmışlar.

  • krstarica kullanıcısına yanıt
    Bizler de film zevki için kaç 60 binler harcadık bilemiyorum. Ayri bi hobi konusu bunlar.

    Yaniz cihaz aşırı akıcı gercekden, kullanmak zevk veriyor.


    Ben resimdeki olayi yapamadigim icin henuz film konusuna başlayamadım, anlayan varmi bu isten



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi virtue28 -- 19 Eylül 2024; 19:44:38 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tigerman82 T kullanıcısına yanıt

    Hocam biz ailece full Apple tv kullanıyoruz kumanda elimizden düşmüyor. 😊 Zamanında 1.5 sene nvidia kullandım hiç sorun yaşamadım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Legoloman kullanıcısına yanıt

    Tekrardan değişim için götüreceğim. Sanırım benim şansıma sorunlu çıkıyor. :(


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • virtue28 kullanıcısına yanıt

    Olayın parayla alakasini anlayamadim. Benim ki cihazi aldigim için, cihaz kotu performans verdiği için ayrica tevaffuk oldu ve aklimda olmayacak şekilde TV almiş oldum bir anda. Maksat kim daha çok para harcadi değil.


    Apple tv alarak buyuk bir hamle yaptiniz konfor konusunda, bir dunya para verdigimiz tvlerin kendi smart tvleri gerçekten cok hantal ve takoz. Tek avantaji, usb girişleri olmasi ve hdd bağlanmasi ve internet tarayicisinin olmasi yani apple tv de ne eksik ise onu karsilamasi. Ben cogunlukla youtube ve iptv kullanan biriyim sirf bunlardaki hız ve goruntu kalitesi için bile değer. Xiaomi Mi Box da var. Bizzat goruntu karşilaştirmasi da yaptim. Tartişmasiz apple gorduklerim icinde en iyi cihaz. Nvidia Shield vs kullanmadigim için bilemem ancak o paralar nvidia ya falan verilmez bence.


    Sorununuza gelecek olursak, Itunes hesabi oluşturacaksiniz. Pcden itunes indirin, oradan yonergeleri uygun gmail ya da icloud hesabinizla bir hesap açin. KKarti ekleyin ve islemi tamamlayin. Ancak gözden geçir diyecektir buyuk ihtimal yani bir apple yetkilisi ile irtibata geçmenizi isteyebilir. Sebebi ise iphone ya da ipad üzerinden yapmiyor olmaniz Windows üzerinden yapilanlar da sorun oluyor. Apple destekle iletisime geçip, hesabi açma işleminizi de o sekilde tamamlarsiniz. Cevrenizde iphone ya da ipad varsa oradan hesap açin daha hizli ve daha kolay açarsiniz.

    Tum bu dediklerim Windows tabanli bir PC den yapilmasi halinde geçerli.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krstarica -- 19 Eylül 2024; 21:10:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • krstarica kullanıcısına yanıt
    Bilgi için tskler, pc ye itunes kurmayı denememistim, ona bir bakayım yarin. Musteri hizmetleri ile yazistik, baska bir apple telefon uzerinden yapiver dedi ama hesabının yedeğini alsin dediğinden ona gözüm yemedi acikcasi.

    Tv konusuna gelirsek yanlış anlama olmus. Birsey yarıştırmak için yazmamistim zaten. İçimizde beni anlayan arkadaslar var, sizin içinde açıklamam gerekirse, 5 binlik cihaz için 60 binlik tv aldim yazdiginiz için, bu isi hobi olarak görüp ses sistemi projeksiyon vs kuranlar var, onlarda bazen küçük bir şey için büyük paralar veriliyor diye demek istedim. Dedigim gibi bazı arkadaşlar anlamıştır, yoksa yanlış anlaşılma için özür, oyle bir amacım yoktu, olmazda.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • virtue28 kullanıcısına yanıt

    Yanliş anlasilma olmus, ozurluk durum yok hocam. Zaten ben de sitem etmedim, anlam veremedim sadece.


    Siz Itunes hesabi açin oradan hesabi tamamlamaya calisin, gözden geçir uyarisi cikarsa apple destekle telefonda konusun, onlar size pcden kod mod yollayacak bir sekilde halloluyor. Yarin halledersiniz. Itunes hesabi olmadan youtube bile inmiyor app storedan.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • krstarica kullanıcısına yanıt
    Apple hesabi kurdum, programlari indirdim, youtube, netfilix amazon prime gibi. Infuse de kurdum hatta, sadece tanimladigim kredi kartı ile yıllık infuse alayim odeme yapayim dedigimde bu uyarı cikiyor. Apple hesabi ayri itunes hesabı ayri gibi o zaman. Nornalde tek hesap yeterli yaziyor sayfanin başında kocaman.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • virtue28 kullanıcısına yanıt

    Tek hesap yeterli. Anlayamadigimiz farkli bir aksilik söz konusu gun icinde apple destek ile iletisime gecin derim. Cok daha efektif olur sizin icin.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar bende dün aldım appletv samsung tvimde75frame açıkcası iade mi etsem diye düşünüyorum çok bir fark yok şuan gördüğüm: İptv uygulaması yok yaw doğru düzgün apple tv de zaten Netflix diğer cart curtlar hepsi tv de de var. Bunun farkı nedir tam olarak bana tv den farklı bişey gözükmedi


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 908909910911912
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.