Şimdi Ara

Apple, Türkiye’de iPhone fiyatlarını düşürmeye hazırlanıyor (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
263
Cevap
6
Favori
19.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: luckystar

    Şu anki güncel apple.com.tr fiyatlarıda burada bulunsun.

    Model Apple Store TL
    7 32gb 4.499
    7 128 gb 5.399
    7 plus 32 gb 5.699
    7 plus 128gb 6.599
    8 64gb 5.799
    8 256 gb 7.099
    8Plus 64 6.699
    8Plus 256 7.999
    XR 64 7.399
    XR 128 7.799
    XR 256 8.699
    XS 64 gb 9.899
    XS 256 gb 11.199
    XS 512 GB 13.099
    XS max 64 gb 10.799
    XS max 256gb 12.099
    XS max 512 gb 13.999
    Verdiğin liste de 5400 TL fiyatı olan ,sıfır değişim beklediğin İphone 7 128 gb vatan da 3999.01 TL ye satış da bilgin olsun.
    Apple dan beklediğin sıfır kutulu dediğin iphone 128 gb cihaz da, dikkat et de swap cihaz olmasın.Swap cihaz gelme durumun da sıfır diye de kimseye itelemeye kalkma sakın.

    Son olarak zenginin malı ,züğürdün çenesini yorar olarak genellemen de yanlış.

    Herkesi kendin gibi ,başkasını kendin gibi de düşünme.

    Apple ın bana yaşattığı yavaşlatma vb nedenler den dolayı mağduriyet yaşamış biri olarak,müşterisini aptal yerine koyan bu firmanın ürünlerini alacak gücüm olsa da ,Apple iphone satın alıp almamak,tavır koymak adına prensip olarak kendi tasarrufumdur.

    Sen alabiliyorsun diye,sorun yaşamadın diye,Apple hakkında olumsuz yorum yapan herkesi ,alamıyor kategorisine koyman yanlış.

    Xs max ın şimdi den hayırlı olsun.Umarım onu da 2 sene sonun da 2 hafta kala bir şekil de servise yutturup yenilersin.

    NE de olsa hakkın bu senin,nasıl olsa iphone alan herkes den ,bir yerine 2 iphone parasını peşin peşin alıyorlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaSSive -- 30 Ocak 2019; 15:50:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • luckystar kullanıcısına yanıt
    Para verdikten sonra mutlu oluyorsanız kullanın. Boş konuşanlar ne o parayı verir, nede gelip kullanır. Üstüne bir güzel.

  • MaSSive kullanıcısına yanıt
    Öncelikle yazımı iyi okumanı tavsiye ederim. Apple in indirimi sayesinde bu diğer markalara da yansıyacaktır. bu acıdan değerlendirmen daha yapıcı olacaktır.

    Garanti kapsamında gelecek cihaz , kapalı kutu , aksesuarlı ve teslim tarihinden itibaren 2 yıl garantili.Swap cihaz değil.
    Fiyatı konusunda da , beni tanımdan ''itelemeye ''kalkma demişsin ama , bugüne kadar kimseyi kandırmadığım gibi bu cihazıda gercekten ihtiyacı olan bir kişiye piyasa şartlarına göre hakkettiği fiyattan gizli , sakli olmadan satacagım. Vatanda 3.999 Tl demişşsin ama https://www.vatanbilgisayar.com/iphone-7-128-gb-akilli-telefon-siyah.html
    5.399 Tl gözüküyor ve stok da yok. Tabiki farklı fiyatlar olacaktır. Gerekirse 3-5 bakmam veririm.

    Aynı Apple benim maduriyetimi çözdu.Yavaşlama demişsin ama Annemde 5 , babamda 5s var , hala calışıyor, memnunlar . Hangi Android cihaz 4-5 yıl hizmet veriyor ??? Bende senin gibi duygular yaşadım , hatta ilk defa (8 yıldır) farklı cihazları inceledim. Ama uygun dille , derdimi ve yaşadıgım maduriyeti sakince anlatınca , Kıdemli dedikleri arkadaş yardımcı oldu ve değişim kararı verdi. Dun TNT geldi , ve iade cihazı aldı. yenisi gelir , acelem yok.

    Benim alabilmemin bir önemi yok.Her malın bir fiyatı ve alıcısı vardır. Apple da indirim yapıcam demiş , bence güzel birsey . Apple almasan bile , diğer markaların , Türkiye yöneticileride şu anda Apple ın fiyatlarını bekliyor merak etme . Android cihazlarda indirimler daha keskin olur tahminimce.

    Birde son bir ricam var, tartışmak istersen , ister özelden ister telefonda medeni şekilde konusalım . Ama forumu gereksiz polimiklerle meşgul etmeyelim.

    Teşekkürler




  • Apple yonetimi global ekonomik krizi bahane gostere dursun cazip bir ozellik eklemedikten sonra ayni kasayi isitip isitip sunmakla o komik indirimler bir ise yaramaz..

  • bu saatten sonra bende almam sanırım ama genel piyasayı olumlu etkiler
  • luckystar kullanıcısına yanıt
    Forumun önceki sayfalarını okursan,Apple da ciddi bir indirim olursa,Android tarafındaki cihazların da ucuzlama olur ihtimalini ,zaten sen den önce fikir olarak beyan etmişim.

    Apple ı eleştiren leri alım gücü düşük ,alamayan boş konuşan olarak genelleme yapan birinin uslubuna göre ,ithamlı ve kinayeli bir uslubla yazdım ben de.

    İphone 7 128 gb ı verdiğin güncel Apple store fiyatlarından çok daha düşük fiyata satıldığı bir gerçek.
    Ki az önce satın alma sayfası çalışıyordu ben de,stok da yok uyarısı da vermedi.

    Apple, Türkiye’de iPhone fiyatlarını düşürmeye hazırlanıyor


    Yavaşlama demişsin şunun ki çalışıyor bunun ki çalışıyor,sorun çalışıp çalışmaması değil,ona bakarsan Note 3 ,Note 5 kullananın da işini hâlâ görüyor.Apple ın downclok rezaletin den bir haber sin sanırım.

    Satın aldığın cihazın işlemcisine ,hızından dolayı ,allayıp pullayıp ,okadar para verdikten sonra senin haberin olmadan hızını düşüren bir firma dan bahsediyoruz.

    Sen veya Ailen kullandıkları iphone lar da bu hız düşüşünü hissetmemiş olabilirler,mağdur olmamış olabilirler.

    Sonuç olarak ,bu seni enterese etmemiş,rahatsız etmemiş olabilir.

    Her malın bir fiyatı bir alıcısı olduğunu ben de biliyorum.Konu O değil ki, Sen alabiliyorsun ,sen beğeniyorsun, ama senin gibi düşünmeyen parası yoktur,alamıyor dur.Bu mu yani.
    Apple a yüklenilmesinin sebebi bukadar basit ,parası yoksa o yüzden eleştiriyordur.

    Parası olup da ,bir kişi bir telefona bukadar para verilmez,etmez diyemez mi,bu yönde eleştiremezmi.

    Parası olan bütün hatalarına rağmen,görmez den gelir mutlak iphone alır,eleştirmez,yutar herşeyi.Öylemi.

    Benim şimdiye kadar kullandığım Apple ürünleri ile yaşadığım iyi yanları sayacak olsam,Apple ın son zamanlar da sergilediği tutumu görmezden gelmeme,hâlâ onu tercih etmeme sebep olamaz.

    Kimseyi bilmeden ,kedi ciğer,zengin züğürt çenesi kıyası ile itham etmeden yazın.

    İyi günler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaSSive -- 30 Ocak 2019; 16:27:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Fatih kullanıcısına yanıt
    En iyi yorum 😂

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • iphonem bugün bozuldu xr alma niyetim var amazonda 6040 olmuş min sanırım, 6100 6200 görünce almam gerekiyor. en yakın zamanda olsa şu indirim olayı da alsam

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pardon? %33 derken :D Hangi tarihten itibaren %33 acaba? Iphone 6 varken 2.9 olan dolar şuan 5.3. Buda %85 lik değer kaybı demek. Kopartmayın bizi lütfen.
  • note9 turkiyide 5000tl nin altında satııyorken neyi düşünüp 10000 tl fiyat belirlemişler akıl almıyor...

  • Vergisiz çıplak fiyatları Türkiye’de neden bu kadar pahalı? Satmak istiyorsan bu ülkeye özel biraz daha uygun getirebilirsin hadi onu yapamıyorsun bari ABD’deki vergisiz fiyata sat, bunlar tuttu %30 fazla fiyattan girdi, manasını çözebilmiş değilim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bir markaya ne kadar bağlanılırsa o kadar fiyatı artar. Asla markaların fanatiği olmayım. Babanızın oğlu değiller.

  • Yurtdışından getirtmenin yollarına bakın tartışmaya gerek yok. Ayrıca adam senin paran sürekli değer kaybediyor diye tutup kar marjını birden yüzde 50 düşürmek zorunda değil, iyi o zaman Venezuela da 10 dolara satsın alım güçleri yok diye. Yardım kuruluşu mu kimsesizler vakfı mı bu kardeşim, beğenmiyorsan git xiomi vs dandik bi telefon alırsın, cır cır cır sürekli bi posta koymalar, rest çekmeler tavşan dağa küsmüş dağın haberi yok hesabı... Türkiye ye hiç satmasa nolur ? Air pods un farklı bi rengini çıkarsa Türkiyede satacağı iPhone dan daha fazla kar eder, bıktım bu dilenci gibi milletin ağlamasından, alma olsun bitsin .

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tartışmaya girmek istemiyorum ama indirim yaptılar diyelim şu anda iphone xs max 64gb türkiye fiyatı 10.799₺ indirim ile bu fiyat diyelim 9.299₺ oldu gene pahalı böyle bir indirim olacaksa hiç olmasın rakipler yarı fiyatına çok iyi işler çıkarıyorlar telefonunu satarsın alırsın anlarımda sıfırdan bu paraları vermek çok koyar insana birde Apple indirim yapsa bile bayiler bindirim yapmak için pusuda beklerler Şirketler bayiler apple fiyatları indirdi zarar ediyoruz der Reisimiz bir yasa çıkarır herşey eski haline döner çok umutlanmwk istemiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yurtdışında iPhone XR, Galaxy S9 Plus'tan biraz pahalı, S9 Plus Samsung Türkiye garantili olarak 4000 TL'ya satılırken iPhone XR 6200 TL, yani suç aslında Apple Türkiye'nin fahiş fiyat politikasında...

  • En pahali modele 500 ila 1000tl arasi indirim gelir diger urunlerde de 200 ila 500tl indirim gelir xs max 64 gb 10.799 dan 9.999 olur xs 8.999 olur xr da 6.999

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keşke devlette bir kıyak yapsa ve en azından TRT payini kaldırsa ama imkanı yok malesef

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çinde 49$ fiyat indirmişti..yani 950$ satılan xs tutkiyede 1888$ satılıyor..illa bu cihazı alacak olsam gider çinde alır 620tl işletme parası oderim iş biter...note 9 un 5000tl altında satıldıgı yerde şahsen bu cihaza bu kadar parada vermem...

  • MaSSive kullanıcısına yanıt
    Aslında haklısın güncelleme almak ne işine yarıyor diyorsun pek bir olayı yok. Ama bu daha çok ios tarafında öyle, yani Bi ipad var başka da Apple cihazım yok, en azından diğerleri güncelleme almıyorlar. Ipad aldığım günden beri güncelleniyor ama gözle görülür bir fark yok sadece artık arada safari kitleniyor
    Androiddeki güncellemeler böyle değil, ikide bir arayüz güncellemesi değişik değişik özellikler yeni telefon almış gibi oluyorsun. Ama işte sıkıntı şu ki bunu en fazla iki sene yaşıyorsun Appleda bunun gibi Bi yenilik olmasa da güncel kalma duygusu benim şahsen hoşuma gidiyor. Yani Bi cihazı 2 senede bir değiştirmeyeceksem 5 sene kullanacaksam 3 sene öncesinin sistemini kullanmak görünürde fark yaratmasa da psikolojik olarak yenisine geçme isteği uyandırıyor yenilikleri görünce canım çekiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.