Şimdi Ara

Apple M1 Mac [ANA KONU] (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
8.920
Cevap
235
Favori
394.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • LazerBülbül kullanıcısına yanıt
    Çok uğraştım yapıştırırken yamuk olmasın diye emek var burada 🙂, pahalı da meret, ama yanlış yapıştırsam da söküp tekrar yapıştırınca iyi tuttu yine, deforme olmadı.
  • babadol kullanıcısına yanıt

    çok güzel gözüküyor 👍👍

  • Herkese merhaba, Pt bilişimden m1 macbook air 16/512 alarak aranıza katıldım. MBP base model ile arasında çok gittim geldim. İzlediğim bir çok incelemede aralarında büyük bir uçurum olmadığını öğrenince daha çok ram ve hafıza olması için Air tercihinde bulundum. Geldiğinde 2014 macbook air kullanıcısı olarak yeni model hakkındaki izlenimlerimi paylaşacağım. Freelance işlerde çalışan bir öğrenci olarak tüm mal varlığımı buraya gömdüm. Aksesuarlara para kalmadı hahah Umarım kendim ve işlerim için güzel bir yatırım yapmışımdır. Bu kadar para vermek biraz üzüyor açıkcası ama geri kazanmak için de çalışacağım. İlerleyen aylarda bir monitör ile kurulumu daha da güçlendirmek istiyorum

  • LazerBülbül kullanıcısına yanıt
    Peki hocam bu sadece üniversiteler için mi geçerli? Liseler de geçerli oluyor mu?
  • Ronguman kullanıcısına yanıt
    Hayırlısıyla kullanın hocam. Bende inşallah önümüzdeki aylarda alacağım. Macbook pro'nun 14 inçliği çıkacağı söyleniyor diye şimdiden acele etmek istemedim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ZauberBlau

    Peki hocam bu sadece üniversiteler için mi geçerli? Liseler de geçerli oluyor mu?

    Üniversite olması lazım, zira sadece üniversiteler student mail'i veriyor. Ama yanlış da biliyor olabilirim, bir araştırmak lazım.

  • LazerBülbül kullanıcısına yanıt
    Okul maili dediğiniz k12.tr uzantılı e-postalarsa bizim okulunda öyle bir e-postası var hocam. Yoksa direkt edu uzantılılar mı?
  • sn10ur1 kullanıcısına yanıt

    Hocam dediğiniz gibi oldu gönderime çıktı ama Apple üzerinde 26 ocak olarak güncellendi teslim tarihi. Ancak UPS gönderim takibinde 12 Ocak yazıyor teslim tarihi. Arada ciddi uçurum var. Hangisini dikkate almalıyım?

  • Think Again kullanıcısına yanıt

    UPS tabi ki.

  • viper17 kullanıcısına yanıt

    Apple'ı aradım bilgi almak için. UPS tarihi Türkiye'ye giriş tarihi dediler, bi süre gümrükte bekletiliyor. en geç 26'sında elinizde olur dediler. İnşallah o kadar sürmez, bekliyoruz bakalım.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: ZauberBlau

    Okul maili dediğiniz k12.tr uzantılı e-postalarsa bizim okulunda öyle bir e-postası var hocam. Yoksa direkt edu uzantılılar mı?

    k12 de eğitim kapsamına giriyor. Ama her sitede uygulaması nasıl bilmiyorum. Mesela bazı firmalar bizzat "Üniversite Öğrencileri" için diye vurguluyor student discount'ları. Bazı firmalar ise öğrenci iseniz yeterli diyor. Örneğin Adobe k12 maillere de öğrenci indirimi yapıyor.

  • LazerBülbül kullanıcısına yanıt

    Sitelerine girip baktığımda kendi okulumu bulamadım. Fakat bir application yolladım bakalım kabul edecekler mi? Bekliyoruz...

  • Yarın teslim olması gerekirken bugün gelerek beni şaşırtmıştır.

    2012 yılından beri ne kataloglar tasarlandı, ne hosting domain servisleri sağlandı, ne yazılım işleri halledildi, bu zamana kadar beni hiç yarı yolda bırakmadı.


    Apple M1 Mac [ANA KONU]

    2021’e merhaba diyerek m1 macpro ile bugün aranıza katılmış bulunuyorum. Herkese iyi eğlenceler, iyi çalışmalar diliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Amedra kullanıcısına yanıt

    Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın, deneyimlerinizle buraları şenlendirmeniz dileğiyle.

  • Amedra kullanıcısına yanıt

    Windows 7 mi oApple M1 Mac [ANA KONU] 

  • quote:

    Orijinalden alıntı: viper17

    Windows 7 mi o 

    Sanal sürücü win7 hocam, sunucu bağlantısında onu kullanıyorum. ^_^


    Normalde; https://i.hizliresim.com/YGLuv6.jpg


    @babadol Teşekkür ederim hocam, bakalım Adobe beta programlarını clouddan aktaracağım, bir süre burada çalışmalarım olacak takılmadan stabil bir şekilde çalışmalarımızı yapabilecek miyiz.


    Satın alırken adobe konusunda ufak tefek aksaklıkları okudum umarım düzeltmişlerdir, illustrator crash yemezse iyidir, M1 olarak şu anda bu ürün için denek sayılırız, umarım çalışırken beni sinir duruma düşürmez.


    İlerleyen günlerde performans bilgilerini paylaşacağım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amedra -- 5 Ocak 2021; 22:42:40 >




  • Amedra kullanıcısına yanıt

    Hayırlı olsun güle güle kullanın... Benimde 2. gün gerçekten M1 cihazlar çok başarılı şimdiye kadar gördüm kadarıyla. Bende 2010 Pro dan geçtim :) pro hala ayakta bu arada.

  • Amedra kullanıcısına yanıt

    Hayırlı olsun hocam güle güle kullanın.

  • İyi geceler. Aksesuar olarak neler kullanıyorsunuz. Biraz geçmişe dönerek okudum. Ugreeni not ettim ancak atılan çoğu link aliexpress ve amazon de. Türk sitelerinden hızlı alabileceğim önerileriniz var mıdır. Bir de aklımda Xiaomi bluetooth mouse almak var ancak iyi çalışmadığı yazılmış. Önerileri bekliyorum. cihazım hemüz elime ulaşmadı ancak erkenden bakayım aksesuarsız olmaz yalnızca 2 giriş var :( 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar yakında zamanda m1 macbook pro sahibi olacağım. Acaba bana aliexpress üzerinden bir tane type c'den çoklayıcı önerir misiniz? HDMI çıkışına kadar bir sürü çıkışın aynı anda birleştiği ürünler varmış. Cihazın kalitesine de yakışacak şekilde bana bir tane öneride bulunabilirseniz, bir an önce sipariş geçmek istiyorum. Malum gelmesi bir hayli zaman alacaktır çünkü :)

  • 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.