< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
dolar düşerse hepimiz alırız :) yoksa iki sene sonra doların nerede duracağı belli bugünün iki katı :/ iphone 5,4 inçlikte bence en uygun olanı büyüklük açısından umarım kamera ön ve arka sonra işlemci diğer prolardan düşük kalmaz ben 6dan sonrasını telefon olarak görmüyorum bildiğin tablet :) |
5.4'' Olan model 6-7 bin aralığında gelir mi acaba? Cihazı bir alacağım uzunca yıllar arkama bakmayacağım. Normalde bu fiyat aralığı da yüksek ama android cihazların fiyatları da ortada, Çin malı cihaz fiyatları da uçtu gitti. iPhone 5 zorlamaya başladı iyice. :) |
Benimde dikkatimi çeken o zaman böyle çıkarsa alırım gibi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Güncel kur ve vergilerle en az 8.500 TL < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Önceki telefonlar kalın diye bayağı bir eleştiri geldi açıkçası satışlar iyi olsa da. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi liaratsoni -- 8 Eylül 2020; 21:24:13 > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Olum nedene buluyorsunuz lan iphone 12 alacak parayı :D bi ben mi fakirim |
Sizce 2021 Yazında iPhone 11 64 GB modellerinin vergisiz halleri kaç dolara iner? |
almayın, aldırmayın. daha nasıl özetleyebilirim bilmiyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |