Şimdi Ara

Apple Pay ve NFC sektör için bir devrim mi? Yoksa sadece Apple için yeni bir şey mi? Bölüm:2 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
331
Cevap
1
Favori
6.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ahahhahahah editörleri birbiriyle çelişiyor donanım haberin sırf forum bölümü için buraya giriyorum

• Apple nasil 35 yillik walkman serisine karsi dunyada esi benzeri olmayan ve ilkmis gibi ipodu yillarca millete gagaladiysa, suanda da icratina devam ediyor. Ulan zaten senden oncekiler iyisini yapmislardi ki.!!!

NFC ve diger ozellikleri de ayni felsefeyle insanlari kandirmaya devam ediyor. Mac haricinde Apple bitmistir benim icin.

Al sana NFC!!

Apple Pay ve NFC sektör için bir devrim mi? Yoksa sadece Apple için yeni bir şey mi? Bölüm:2

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Evet kardeşim "yandaki teker" olmadan düşünce gücüyle de yönetilebilecek Apple Watch. Allah muvaffakiyetler versin size. Ne diyeyim. Allah şaşırtmasın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rajeesh kullanıcısına yanıt
    Ben Ben Nokia 5800'dan mı bahsediyorum. Xperia Z serisinden bahsediyorum. Mesajla alakası olmayan cevap yazmayın.
  • O arayüz telefonu yavaşlattığı için zaten Iphone da koymuyor. Benim yazdığımla aynı kapıyaçıkan yazı yazıyorsun haberin yok.
  • Şu yazıyı okuyup "anlayıp" eleştiren ağır apple fanboyudur.Çoğu şartlanmış Mesut Çevik apple a saldırıyor şeklinde algılıyor. Kütük gibi çerçevelere mi iyi desin?Kol gibi fiyatına mı? İşlemci de hakkını teslim etmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blue7

quote:

Orijinalden alıntı: galagala0707

Öncelikle içi dışı virüs kaynayan,korkarak banka hesaplarımı giremediğim sisteme banka hesaplarımı verip ödeme yaptırıcam.Sadece gülünür bu duruma diye düşünüyorum.Apple firması güvenlik sözü + touch id + kredi kartı bilgilerinizin paylaşmaması sözü veriyor.Google ne veriyor??Kendi bile düzenleyemediği ,güvenliğini sağlayamadığı sistem üzerinden deneyim (vaat) ediyor.Bir android ve mac sahibi olarak hangisine güvenebileceğimi çok daha iyi biliyorum.Son olarak bu sitede kaç kişi google wallet uygulamasını aktif olarak kullandığını öğrenmek istiyorum.Apple bu durumu yaygınlaştırdığında oranlar olan biteni göstercektir.Hayırlı günler...

iCloud'da verdikleri söz gibi mi söz veriyorlar ? iCloud faciası sizi etkilemediği için bu kadar umursamaz davranabilirsiniz ama o facia binlerce ünlüyü çok sıkıntılı bir duruma soktu ve neredeyse kariyerlerini bitirme noktasına getirdi. Ama doğruya "Bana dokunmayan yılan bin yaşasın" mantığındasınız, unutmuşum...Nedense gözlük takmış bazı kişiler halen birşeyleri görmemekte ısrar edip zerre menfaatleri olmadığı halde bu firmaları babalarının firmasıymış gibi ölümüne savunmaya devam ediyorlar. Ne kadar acınası bir durum...

Kalsın biz almayalım. Virüs dolu dediğiniz sisteme kart bilgilerimi girerim Apple cihazlarına girmem. Apple'a karşı önyargım yok, iPhone'da kullandım şuanda iPad'im de var ve halen kullanıyorum. iPhone 6 tasarım ve batarya konusunda beni tatmin etseydi tekrar iPhone kullanmayı bile düşünüyordum. Burada anlam veremediğim tek şey gidip sağdan soldan cracklenmiş apk dosyalarını indirip cihazlarına virüs bulaştığında bunu Google ve Android'e maal etmeleri ve iCloud gibi bir facia söz konusu iken Apple'a toz kondurulmayıp ölümüne savunulması. Bu ne yaman bir çelişki, bu ne cahillik ve bu ne körlük. Allah akıl fikir versin ve ıslah etsin...

Cahillik körlük çelişki ıslah :) Eğitim durumun kaliten beni enterese etmez ki yazdıklarından da anlaşılıyor durum.Bir savın varsa bunları kanıt göstererek sun ve bizde haklısın doğru savın diyelim.Millleti cahillikle körlükle suçlarsan iş değişir.Kişiliğime laf atmış olursun herkez edebini bilsin.Şimdi bahsettiğin icloud durumu sadece ünlü kişilere işlenmiş bir suç değil.Bunların içinde sıradan insanlarda vardı.Ama şirket açıklamasını yaptı.Şifrelerinden kaynaklı (başka sitelere giriş çıkış yaparken kullanılan ) ve 2 kademeli güvenlik durumunu yapmadıkları için kendilerinide suçladı.Ama sen 10 tane ünlünün bilmem fotosu hacklenmiş sızdırılmış diye bi şirkete çok atarsan bu senin acizliğini gösterir(Olayları derinine kadar araştır tek kaynaktan okuma).
    Batarya ve ekran kalitemden dolayı kullandığım galaxy s4 akıllı telefona sahibim.Şimdiye kadar hiç market dışında program oyun müzik vb.indirmeme rağmen her açılış kapanışta yavaşlama ve donmalara maruz kalıyorum.Güvenli değil uyarısı ve kilitlenmelerde işin cabası.İphone'dan iyi yanları var mı tabiki.Hiçbir cihaz diğer cihaza her bakımdan üstün olamaz zaten.
    Bana söylediklerini hiçbir tecrüben olmadan, derinlemesine araştırmadan ve bana ağır söylemlerde bulunarak savının doğru olduğunu kanıtlayamazsın.Unutma insanın kişiliği karakteri en önemli şeyidir.Saygı göster saygı gör.İyi günler

• quote:

Orijinalden alıntı: Dalyarka

quote:

Orijinalden alıntı: aa40

Mesut Bey, Apple için eleştirilerinize katılıyorum. Ancak kötülerin içinde en iyisi diye bir tabir kullanacaksak bence iphone'u seçmek gerek. Galaxy Note 4'ü gördük en hızlı işlemci en iyi RAM ama sonuç ? Hala kötü arayüzden dolayı en yavaş çalışan telefon. Xperia Z serisine bakarsak, hem donanim kötü (belli bir süre sonra yalama olan kapaklardan dolayı IP sertifikasının bişeye yaramaması) ve güzel donanıma sahip olmasına rağmen kronik görüntü işleme yetersizliğinden dolayı kötü kamera sonuçları ve sısınma sorunları. HTC desen aklı başına gelmiş sonunda 4 megapikselden vazgeçmiş (HTC butterfly 2) ama onu da sadece Çin'de satıyor. Apple'ın hiç değilse donanıma göre güzel optimize edilmiş bir telefonu, ayrıca en iyi çekim yapan kamerası var. 8 megapiksel olayı, resmi A4 kağıdına bastırmak için bile gayet yeterli bir ölçüdür. Bunun yanında bir pikselin 1.5 mikrometre olması işte asıl vurucu nokta bu. Kaliteyi belirleyen çok önemli bir parametre. Hem piksel büyüklüğünün, hem de çözünürlüğün optimize edildiği tek telefon Iphone'dur. Eğer HTC 2 mikrometrelik piksellerini en az 8 megapikselllik kamera ile süsleseydi en iyisi o olurdu. Ayrıca Apple'ın teknik servisi de içlerinde en iyisi. Şimdi mantıken düşünün. Kötülerin içinde en iyisi Apple'mı değil mi?

Note 4'e bile laf attın ya yuh diyorum. O arayüzü iphone'a koysan telefonunun anası ağlar.

O arayüz telefonu yavaşlattığı için zaten Iphone da koymuyor. Benim yazdığımla aynı kapıyaçıkan yazı yazıyorsun haberin yok.

• quote:

O arayüz telefonu yavaşlattığı için zaten Iphone da koymuyor. Benim yazdığımla aynı kapıyaçıkan yazı yazıyorsun haberin yok.

İphone kasmamasının sebebi aşırı sade arayüz. Donanımı iyi diye kandırmayın milleti. Cafcaflı gpu'yu koyuyorlar olay bu kadar. Note4 zaten hayvansal bir donanım var. Bu yüzden kasmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rajeesh

quote:

Xperia Z serisine bakarsak, hem donanim kötü (belli bir süre sonra yalama olan kapaklardan dolayı IP sertifikasının bişeye yaramaması)

nasıl yalama oluyor muş kapaklar ya
    5800 ın bile sdkart, sim kart kapakları yalama olmuyordu. senelerce kullandık hahaha

Ben Ben Nokia 5800'dan mı bahsediyorum. Xperia Z serisinden bahsediyorum. Mesajla alakası olmayan cevap yazmayın
  • quote:

quote:

İphone kasmamasının sebebi aşırı sade arayüz. Donanımı iyi diye kandırmayın milleti. Cafcaflı gpu'yu koyuyorlar olay bu kadar. Note4 zaten hayvansal bir donanım var. Bu yüzden kasmaz.

Biraz uygulama oyun yükleyip kullanmaya başladıktan sonra görürsün kasıp kasmamayı. Kimin elinde samsung varsa uzun kullanım süresi sonunda hep kasma probleminden şikayetler var.
  • quote:

quote:

cpu da apple A7 > balon snapdragon 805
  • o kadar samimiyetten uzak bir yazı olmuş ki. general mobile a bile övgüler yağdırırken apple a bu kadar sövmek biraz tezat olmuş. Sizde haklısınız para her kapıyı açıyor işte

• Hadi bakalım mesut efendi yine neler saçmalamış
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rajeesh

quote:

Orijinalden alıntı: schumici

Mesut bey, çok doğrucu davut'sunuz ya, general mobile'a da sundukları (daha doğrusu sunamadıkları) rezalet teknik servisi için, fabrikasyon hatalarına para talep ettikleri için, telefonları söz verdikleri günde çıkartmadıkları için, yazılım güncellemelerini söz verdikleri gibi yayınlamadıkları için de bir eleştiri yazısı yazın da tarafsız olduğunuzu anlayalım.

hiç takip etmediğin belli ya.

dh ile general mobile bi nedenden dolayı küs tavuklar.
    general mobile e gömmedikleri video kalmadı. alakası olmayan videolarda bile general mobile e çaktılar haha

Aynen oyle kardesken Mesut Cevik General Mobile' a su guncelleme gelcek bu gelcek dedi sonra da kustuklerinde twitterdan "hani guncelleme gelcekti?" Diyenlere "benim sireketle baglantim yok ben bilemem.." Falan diye sacma sapan cevaplar vermeye basladi. Bu yazida kesinlikle amatorlugunu gosteren bi yazi olaya marka olarak bakmamak lazim son derece gereksiz ve pro oldugunu iddia eden hicbir editorun yazmayacagi bir yazi bu yaziyla Mesut Cevik kendi itibarini bozmaktan oteye gidememistir

• Söylediği ne yanlış acaba? Tamamen haklı...
    Apple efsanesinin bir kaç yılı falan var zaten piyasanın yuzde 80 i androıdde androıd l ıle yuzde 90 ı bulur az kaldı...

• quote:

Orijinalden alıntı: Speed-Step

Arkadaşlar Merhaba,

Video konusunda diyorsunuz da video bizim objektifliğimizin açık kanıtı :) Biz hakkı neyse onu teslim ederiz. Firmanın telefonları büyütürken ne yapacağını bilmediğimiz için büyük ekranlar bir çok Android kullanıcısını kendine çeker biz de sabırsızlıkla bekliyoruz diyoruz. İşlemci konusunda hakkını teslim ediyoruz ki bu konuda eleştiri yapmak aklı olmayanın işidir ama ortaya konan sonuç kötü ise körü demeyecek miyiz?

Siz babanızın malı gibi körlemesine savunabilirsiniz. Yazıda kötü bir şey yazmıyor ama hala da boş bir savunma içindesiniz :) Zaten bu yazı ölümüne Apple ürünü alanlara ve savunanlara değil ne alacağı aşamasında karar vermek isteyenlere anlatılanları ve olanları gösteriyor.

Sevgiler,
    Mesut Çevik

Ancak bu kadar sığ ve basit bir şekilde savunulabilirdi.. Yanıltmadınız beni :) Keşke hiç bir şey yazmasaydınız.. :)

Son yazılarınız Objektifliğinizin mi yoksa aksine tutarsızlığınızın mı? Neyi neye teslim ediyorsunuz?.. Yazdıklarınızla konuştuklarınızın birisi anya diyor öteki konya..

Sizin kişisel olarak hangi firmayı seviyor ya da sevmiyor olduğunuz emin olun kimsenin umrunda değil..

Öte yandan;
    Apple'ı kötülemeniz ya da yandaşlık yapmanız kimsenin ilgilendiği bir şey de değil..

İnsanların takıldığı bir konu var bu da TUTARSIZLIĞINIZ..

Ancak burada yazı yazarken, Profilinin altında DH HABER EDİTÖRÜ yazıyorsa aklına gelenleri kahvehanede anlatır gibi de anlatamazsınız, 3 gün öyle 5 gün böyle şeklinde de konuşamazsınız..
    Siz bir kurumu temsil ediyorsanız layığını yerine getirmelisiniz..

Yazı bir şey kötülemiyor vs diyorsanız, ya siz kafanızdan geçenleri tam olarak anlatamıyorsunuz, kendinizi ifade eksikliği söz konusu ki eğer böyle ise boşuna editörlük yapıyorsunuz,
    ya da bu kadar insanı salak yerine koyup saygısızlık yapıyorsunuz.. Bana ikinci gibi geliyor sanki..

Tekrar ediyorum kimse neden Apple ı BABANIN MALI GİBİ SAVUNMUYORSUN demiyor.. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu diyor..
    10 gün önce böyle konuşurken şimdi niye 180 derece döndünüz diyor.. Ne oldu ki diyor.. Kim kime ne dedi de bu yazı yazıldı diyor..

o Video da da eleştiri yapsaydınız, "Apple bu güne kadar ne getirmiş ki şimdi getirecek, yine Android den ya da Tweak lerden (ç)alıntılar yapacak yeni bir şey diye milletin önüne koyacak" tarzı bir şeyler deseydiniz,
    ve akabinde bu yazıyı yazsaydınız insanlar noluyor yahu demezdi.. Zaten renginizi belli etmiş olurdunuz..

TUTARLI olmak bu işte.. Lafının arkasında olmak bambaşka bir şey.. Ha bunu yapamıyorsanız, bu kadar zor ise bu TUTARLI olma durumu, bir daha öyle video falan çekmeyin.. Dün ak dediğiniz şeye bu gün de ak demeyi beceremiyorsunuzdur, yapamıyorsanız, yapamıyorsunuzdur..

Ha derdiniz rating ise ortalığı alevlendirmek ise başardınız tebrik ediyorum.
    Ama verilen sözlerin yerine getirilmemesi sebepli bir canınızın yanması, ya da benzer bir durum ise, yazık diyorum..

Bu arada DonanımHaber Editör title kalitesini de düşürdünüzü söylemeden geçemeyeceğim..

Her an her şey söyleyebilen bir kişi olduğunuzu ispatladığınız için de hiç bir incelemenizde ciddiye alınmaması ve inanılmaması gereken bir kişi olduğunuzu ispatladınız.. Tebrikler.. Zira 3 gün sonra bambaşka bir yorumla karşılaşabilir herkes..

EDİTÖR title ınız sebepli bir maaş alıyor musunuz orada bilmiyorum lakin, bu yazı yaptığınız işe de saygısızlıktır aynı zamanda.. Sizden baya baya bir büyük olduğuma göre bu eleştiriyi de yapabilirim diye düşünüyorum. Sözüm ona eleştiri yapan insanlar (ki yaptığınıza eleştiri denmez kötüleme denir) eleştiri kabul eder diye düşünüyorum.

Daha önce de yazdım, yeri geldi, yine yazıyorum..

Bu geliştirdiğiniz kişiliğiniz çok yanlış.. Sizin adınıza çok üzüldüm.

Bu yazdıklarım sert gelmiş olabilir size belki de.. Ancak siz başlığı atarken de aynısını yazdığınız üzere size yabancı gelmemesi gereken bir durum..

İyi günler..

• quote:

Orijinalden alıntı: thebancally

quote:

quote:

A7 nin snapdragon 805 den neden bu kadar iyi olduğunu anlamadım.
    Ciddiyim trollemek için sormuyorum.

• quote:

quote:

quote:

ilber_ortayli.gif

• quote:

Orijinalden alıntı: bm07tr

quote:

quote:

quote:

A7 nin snapdragon 805 den neden bu kadar iyi olduğunu anlamadım.
    Ciddiyim trollemek için sormuyorum.

Biri fi tarihinden kalma cortex a9 mimarisi üzerine overclock çeke çeke 2.7 ghz ye gelmiş,biri 64 bit çağa uygun güçlü cortex a57 üzerine tasarlanmış bir cpu ve yüksek saat hızlarına çıkmasına gerek kalmıyor apple ın mühendislik beceresinin de etkisi ile.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.