Bildirim
Banka kartı ile mi yoksa kredi kartı ile mi ödeme yaptınız? Ya da sanal kart mıydı 2 farklı bankadan biri kredi biri banka kartı olmak üzere 2 bir kaç yerde denedim fakat hepsinde red verdi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backspace7 -- 2 Kasım 2020; 19:27:36 > |
ben daha önce defalarca kullandım banka kartı sanal kart hepsiyle bir iki güne kadar sorun yoktu bir iki gündür red veriyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backspace7 -- 2 Kasım 2020; 19:31:21 > |
Tskler ne zamandır kullanıyorsunuz curve yi ben 1 aydir kullanıyordum sorun yoktu bir iki gündür red sorunu almaya başladım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
anladım teşekkürler |
sizde hangi banka kartı ekli |
Yapı kredi asıl garanti sanal kart ekli < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akemals42 -- 7 Kasım 2020; 11:48:53 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alimmm78 -- 9 Kasım 2020; 13:12:49 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backspace7 -- 9 Kasım 2020; 16:57:19 > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |