< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hayır kartın gelmesine gerek yok free sanal kart kullanıyoruz zaten diğer iki kartı seçerseniz plastik onlar ücretli videoda belirttim zaten < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Evet Apple Pay e eklenemedi hatası alırsanız bölgeyi abd veya Avrupa yapın sonra tekrar düzeltebilirsiniz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Neden değiştirmek istiyorsunuz ki denemedim başka bir para birini < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bir yerde hata yapmışsınızdir dün daha arkadasım üye oldu kullanıyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yanlış yaptığım bir şey yok. Zaten var olan bir kısıt var. Siz rastgele ok almışken ben rastgele alamadım. Şans hepsi o. Zaten durum böyleydi önceden de. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kimlik doğrulamayı neyle yaptınız başka bir mail ve numara ile tekrar deneyebilirsiniz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
kimlikle yaptım. Trye gelmez de, olaki gelirse yaparım. Yeni numara ile uğraşamam valla dert < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hangi kartı eklediniz yurtdışı alışverişe açık olması lazım garanti icin bi SMS atılıyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Curve de kur farkı varmı Monesa kullanıyordum hesaba para atıp |