Şimdi Ara

Apple ödeme hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
96
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar,geçenlerde iphone 6 plus 16 gb almıştım.Daha sonra apple'yi arayarak siparişimi uğraş sonucu 64 gb ye çevirttim.Sadece aradaki farkı verecektim.Bugün aradaki farkı yatırırken biri beni telefonumdan aradı yabancı numaraydı.Bende sahtekar sandım(malum bu olaylar son zamanlarda çok arttı) meğerse arayan apple imiş

Bana daha sonra mail atmışlar ödemeniz eksik vs diye(ben 2.543 yatırmıştım çünkü önce 16 almıştım) ben ödemenin geri kalanını bugün yaptım mailde birkaç soru sormuşlar lenör vs demişler ama benim fişde öyle birşey yazmadığı için onları cevaplayamadım.Birde makbuzun resmini atmamı istediler ben atm den yatırdığım için fişin resmini çekip gönderdim.

ancak resmi herhangi bir siteye upload etmedim.direk mail eki olarak gönderdim.acaba bir siteye mi yüklemem gerekiyordu yoksa eki kabul ederler mi? birde bunlar türkçe mail attılar diye bende türkçe geri dönüş yaptım acaba ingilizce mi yapmam gerekirdi?

Birde yarın geri dönüş yaparlar mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toytonum -- 9 Ekim 2014; 19:33:47 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.