Şimdi Ara

!!!!!!!!!! Apple Müşteri Hizmetleri Deneyimi !!!!!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2-3-6 aylık telefonlara keyfi olarak yetkisiz erişim kararı vererek garanti dışı bırakılan apple ürünlerinin müşteri hizmetleri deneyimi;

    hocam yaşayacaklarını anlatayım şimdi telefonunuhttps://checkcoverage.apple.com/tr/tr/ burdan sorgula garantin devam ediyormu etmiyorsa yetkisiz erişimden garanti dışı kalmıştır.

    kıdemli danışmana bağlanıp derdini anlattın yada anlatmaya çalıştın, danışman sizi çok iyi anlıyorum mağduriyetiniz için çok üzgünüz hemen ne yapabilirim diye bakıyorum deyip size bir dosya açıp olay numarasını mail atacak.

    siz beklemeye başlayacaksınız sonra nasıl böyle saçmalık olur deyip tekrar apple i aradığınızda hoooppp dosyanız başka bir kıdemli danışmana geçecek sıfırdan durumu anlatacaksınız oda oooooo deyip çok şaşırmış gibi yaparak yeni bir dosya yeni bir olay numarası atacak size.. Bu arada çok ilgililer ya diğer danışman dosyayı başka arkadaşım devralmış umarım sorununuz çözülür deyip teselli maili atacak size.

    beklemeye devam ne için bekliyorum derseniz apple in düzce deki ultra mühendisleri yetkisiz erişim tespit ettiler telefonunuzda siz olur mu lan öyle şey servis açtı dediniz olay tahkim olan İrlanda da ki ultra ultra mühendislere gidecek onlar fotoğraflara bakacak ve bir karar verecek ve %99 olumsuz karar çıkacak ve size yalancı sahtekar bizi kandırmaya çalışıyor diyecekler..

    kıdemli mühendis size arayıp acı haberi ve taziyelerini sunacak, siz sivirem böyle işi derken o sizi bir yandan teselli edecek ve hukuk yolunun açık olduğunu söyleyecek..

    thh süreci için direk miktar yüksek olduğu için il hakem heyetine başvurmanız gerekecek eğer elden başvurursanız telefonunuzu faturanızı ve servis formalarını teslim etmeniz gerekecek ve 6 ay telefonsuz kalacaksınız artık sonuç ne çıkarsa allah kerim.. e devlet üzerinden başvurursanız bilirkişi istediği zaman telefonu götürürsünüz oda 10 gün felan sürüyormuş, farzet ki kazandın apple karara itiraz edecek muhtemelen v.s v.s v.s
    https://www.appleuzmani.net/iphone-yetkisiz-mudahale-sorunu/comment-page-1/#comment-27698
    https://eksisozluk.com/apple-servis-rezaleti--5881902
    https://forum.donanimhaber.com/apple-servis-rezaleti--136377639#136377639



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Christopher Moltisanti -- 1 Ocak 2019; 10:5:14 >







  • Aynı konuyla ilgili daha önce açtığınız başlıklarda zaten problemin sizde olduğunu bütün konu altına yorum yazan arkadaşlar söyledi.Aynı konuyu değiştirip değiştirip buraya yazmanız hiçbirşey ifade etmeyeceği gibi size de bir çözüm sağlamayacaktır.Boşuna forum u kirletmeyelim saygılar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.