Şimdi Ara

Apple Music canlı konser yayınlarına başlıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Apple Music canlı konser yayınlarına başlıyor



    Çevrim içi müzik pazarında daha fazla kişiye ulaşmak isteyen Apple Music platformu canlı konser yayınlarına başlıyor. Apple Music Live adı verilen yeni özellik ilk olarak Harry Styles konserini yayınlayacak.



    Apple Music platformunda konser dönemi



    iTunes platformunu öne çıkarabilmek adına bir süre iTunes Festival etkinlikleri düzenleyen Apple şimdi bunu dijital dünyaya taşıyor. Apple haricinde YouTube, Hulu, Amazon Prime gibi platformlar da konser organizasyonları ile özel anlaşmalar yapıyor. Yani bu tarafta sıkı bir rekabet var.



    Ayrıca Bkz.Apple uyardı: iPhone fiyatları artabilir



    Apple Music Live programının ilk konuğu ise Harry Styles olacak. 20 Mayıs tarihinde düzenlenecek One Night Only in New York adındaki etkinlikte Harry Styles sahneye çıkacak ve aynı gün piyasaya süreceği Harry's House albümünün de tanıtımını yapacak. Albüm konser esnasında ön izleme şeklinde hesaplara kaydedilebilecek.



    Ülkemizde 21 Mayıs günü sabah erken saatlerde yayınlanacak konser kütüphaneye eklenmeyecek. 22 Mayıs ve 26 Mayıs tarihlerinde birer kez daha banttan yayınlanacağı belirtiliyor. Yani konseri yakalamak gerekiyor. Yaz döneminde Apple Music Live daha fazla konsere ev sahipliği yapacak.




    Kaynak:https://www.engadget.com/apple-music-live-concert-streaming-harry-styles-140550352.html







  • Gecenin köründe, Avrupa için erken yayınlamaları lazım...

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.