Şimdi Ara

Apple Music [ANA KONU] ÜCRETSİZ HI-FI KAYIPSIZ SES VE DOLBY ATMOS GELDİ (S.S.S, Video İnceleme) (124. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.646
Cevap
85
Favori
128.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hesap kesimi ayın 9 u Apple Music aile üyeliği için 1 boş kontenjan var kaçırmayın. Aylık 21 tl 6/ ya bölünüyor. Kişi başı aylık 3.5 e denk geliyor mesaj atın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ea_wanted kullanıcısına yanıt
    Yer var mı daha

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Digital ortamda kararsız kaldım şu ana kadar müziklerde İtunes tek tek albüm almak , Apple Music abonelik almak ,Spotify abonelik almak.
    Şu anda bir ordan bir burdan gidiyorum doğrusu.Apple Music servisi her an devre dışı kalırsa "bilmiyorum neden olur olabilri mi ? " arşiv falan kalmaz mesela ondan korkuyorum
  • Apple’in cabasi nafile zira o rezil IU ile her zaman Spotify’in gerisinde kalacak Apple.



    Kisisellestirilmis Playlistler, kullanici arayuzu ve kullanici hesabinin kontrolu ( listelere, sanatcilara, album ve sarkilara girisi) kolayligi konusunda Spotify’in uzerine servis yok. Deezer, TİDAL bile Spotify’i kopyalarken Apple’in israrla koca koxa puntolar ve gozu yoran gorsellerle arayuz kullanmasi tam bir komedi.



    Butun cihazlari Apple olan birisi olarak, daha once Apple Music’e iki kez sans verdim ve ikisinde de tipis tipis Sportify’ a geri dondum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar. Ben apple music kullanmak istiyorum ama us hesap kullanıyorum onun için mecbur 10 dolar oluyor ayda. Türk hesaba geçsem o zamanda mecbur değişiyor herşey store vs türk hesaba geçiyor. 8 yıldır herşeyi us hesap ile indirdim kullandım. Spotify ve tidal de telefondan us hesap açıkken premium kullanmak istesem us fiyatları çıkıyor apple music gibi ama onlarda pcden seçenek var ve pcden abonelik aldığımda 13 tl-20 tl ödeyebiliyorum. Apple musicte sanırım bunun bir yolu yok yani 13,99 ödeyemem us hesabı açıkken. Eğer bir yolu varsa bilen yazabilirse sevinirim us hesabı değiştirmek istemiyorum çünkü.
  • Merhaba

    Daha önceki aile üyeliğim devam edilmeme kararı ile bittiğinden yeni oluşacak veya devam eden bir aile üyeliğine almak isteyen var ise haber verirse sevinirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar; geçen ay apple music’e öğrenci kategorisinden üye olmuş ve 1 ay kullandıktan sonra da üyeliğimi iptal etmiştim. Şimdi yine üye olayım diyorum (öğrenci sistemine) ancak tam doğrulama aşamasında kalıyorum. Bu e posta kullanılıyor diyor. Bir türlü doğrulama yapıp kullanamıyorum. Ayrıca bireysel abonelik de ekranda çıkmıyor. Çok ilginç. Yardımcı olursanız sevinirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreglry -- 28 Nisan 2018; 18:29:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emreglry E kullanıcısına yanıt
    Hocam mevcut Apple hesabınıza giriş yapıp, üyeliği gekrar aktif edebiliyor musunuz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ö1f1 kullanıcısına yanıt
    İşte tam da onu yapamıyorum hocam. Zaten hali hazırda bir unidays kaydım var. Bunu tekrar aktifleştirmek istiyorum ama bu e posta zaten kullanılıyor diye uyarı veriyor. Ayrıca apple store aboneliklerim kısmından baktığımda da şuan herhangi nir aboneliğim yok gözüküyor. Hadi onu geçtim; neden apple music’te bireysel abonelik kısmını görüntüleyemiyorum onu anlamadım. Sadece aile ve öğrenci çıkıyor. Bende bu kızgınlıkla gidip spotify’a üyelik başlattım. O da öğrenci tarifesiydi. Ancak onda da hala onay bekliyorum. Parasınını alıp (6.99) hala free hesaptayım. En son kullanmayacağım o olacak valla

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emreglry E kullanıcısına yanıt
    Valla ilginç. İnşallah sorun çözülür.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ö1f1 kullanıcısına yanıt
    Apple’ı arayıp durumu anlattım hocam ancak onlar da herhangi bir çözüm bulamadılar. Şimdi de spotify’da aynı sorunu yaşıyorum. Para kesintisi oldu ancak hala free hesap kullanıcısıyım. Ne zaman onay linki gelir bilemiyorum. Acaba spotift üyeliğimi/hesabımı nasıl kalıcı olarak iptal edebilirim ? Parasını ödedik hala free’yiz. Bari sileyim de bundan sonra para filan kesmesin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aile üyeliği açtım katılmak isteyenler 6 aylık 21 TL den yapabilirim. katılmak isteyenler buyrun :)
  • Arkadaşlar kendimi zor tutuyorum iphone aldım diye apple music'e geçtim müzikten soğudum radyo çalıyorum pop yerine 80 ler çalıyor sertap erenerin istasyonunu yaratıyorum jotem çalıyor :D bu nasıl bir uygulamadır müzik kalitesi ve şarj olayına sözüm yok ama spotify da 7.000 takipçim vardı harika playlist ler yapıyordum inanın soğudum müzik dinlemekten benimle aynı fikri düşünen varmı apple kullanıpta apple music ten memnun olmayan varmı ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WatchteR -- 5 Mayıs 2018; 10:56:3 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: WatchteR

    Arkadaşlar kendimi zor tutuyorum iphone aldım diye apple music'e geçtim müzikten soğudum radyo çalıyorum pop yerine 80 ler çalıyor sertap erenerin istasyonunu yaratıyorum jotem çalıyor :D bu nasıl bir uygulamadır müzik kalitesi ve şarj olayına sözüm yok ama spotify da 7.000 takipçim vardı harika playlist ler yapıyordum inanın soğudum müzik dinlemekten benimle aynı fikri düşünen varmı apple kullanıpta apple music ten memnun olmayan varmı ?
    Var tabi olmaz olur mu. 2 yıl kullandım Spotify'ı daha sonra denemek için Apple Music'e geçtim 1 ay ve o 1 ay boyunca çektiğim eziyeti bir ben bilirim. Abonelik bitince hemen iptal edip 1 ay sonunda Spotify'a döndüğümde dünya varmış demiştim. Apple marka cihaz kullanıyoruz diye hiç kasmaya gerek yok Apple Music kullanacağız diye. Spotify her türlü daha iyi.




  • Tidal tavsiye ederim ben çok beğendim. Arayüzü çok güzel tamamen siyah, spotify gibi tüm şarkıları bulabiliyorum ve ses kalitesi sahiden mükemmel hi-fi. 2 aydır kullanıyorum kendi adıma çok beğendim ve tidal kullanacağım artık. Hi-fi aylık 20 tl ama bence değer denemeyen varsa tavsiye ederim.
  • Spotify ve fizy de olan ses kalitesi ayarı apple music de yok mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nuwanda87 kullanıcısına yanıt
    Ses kalite ayarı normal olarak yok, yalnızca mobil veride seçebiliyorsunuz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spotify ilk 3 ay 14 lira yapmış.

    Ben bunu kullanırım artık.Sonrasında da öğrenci üyeliği zaten devam
  • Apple Music'te olmayan şarkıları yazıp gelmesini talep edebiliyormuyuz? Var mı öyle şansımız?
  • Apple müzik aile paketinin yıllık abonelik seçeneği yok mu ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.