Şimdi Ara

Apple, macOS Mojave güncellemesini yayınladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Apple, geçtiğimiz Haziran ayında düzenlediği yıllık Dünya Geliştiriciler Konferansı'nda macOS 10.14 sürümünü ayrıntılı olarak tanıtmıştı. Masaüstü işletim sisteminin Mojave ismini taşıyan en son güncellemesi artık indirilebilir durumda. Yazılımın beta süreci bugün sona erdi. Uyumu cihazlara sahip tüm Mac kullanıcıları artık sistemlerini macOS'un en son sürümü olan Mojave'ye güncelleyebilirler.

     

    Ayrıca Bkz.Huawei'nin yeni kablosuz şarj cihazı CP60'ın görüntüleri ortaya çıktı
    MacOS Mojave'de koyu mod, yeniden tasarlanmış Mac App Store, belge grupları ve dinamik masaüstünü içeren ancak bunlarla sınırlı olmayan birçok yeni özellik var. Mojave birkaç aydır denemek isteyenler için halka açık beta programı kapsamında kullanıma sunulmuştu ancak büyük çoğunluk yazılımın kararlı sürümü çıkana kadar beklemeyi seçiyor.

     


    Sevilen iOS uygulamaları Mac'e geldi


    Apple desteklenen tüm cihazlara macOS Mojave güncellemesini göndermeye başladı. Dünyanın dört bir yanındaki kullanıcılar Mac App Store'da bir güncelleme bildirimi alacak ve büyük güncellemenin artık indirilebilir durumda olduğundan haberdar edilecekler.

     


    Mojave ayrıca iOS platformunda yer alan Apple Haberler, Sesli Notlar, Ev ve Borsa uygulamalarını ilk kez Mac ortamına taşıyacak. Mac'iniz destekliyorsa Apple'ın masaüstü işletim sisteminin en son sürümü olan macOS 10.14 Mojave güncellemesini Mac App Store'un Güncellemeler bölümünden cihazınıza yükleyebilirsiniz.







  • MacOS'un düzenli tertipli kullanımı kolay ve sade bir OS olması mükemmel. Yıllardır Windows’u derleyip toparlayamadılar. Çok özeniyorum ama para yok maalesef.

  • Adamlar koyu temayı bile ne güzel yapmışlar, microsoft emmi, zifiri karanlık bir tema ile dünyamızı karartı

  • Microsoft' un kaşıntısı bitmez oturmuş bir yapıyı bozmakta üzerine yoktur adamlar bir güncelleme yapıyor sistem 3 ayda zor topluyor adı yama bunun. Windows 10 bile sürekli kurcalıyorlar sanki çok gerekliymiş gibi 10 lerce servis var arkada çalışan mac gibi stabil bir servis düzeni yok kaynak düşmanı windows.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ParaMounT99229

    Microsoft' un kaşıntısı bitmez oturmuş bir yapıyı bozmakta üzerine yoktur adamlar bir güncelleme yapıyor sistem 3 ayda zor topluyor adı yama bunun. Windows 10 bile sürekli kurcalıyorlar sanki çok gerekliymiş gibi 10 lerce servis var arkada çalışan mac gibi stabil bir servis düzeni yok kaynak düşmanı windows.

    Bir de 10 çıkalı 3 yıl oldu ama hala karman çorman bir sistem. Bir denetim masası bile kaldıramadılar hala. Darmadağın ve bazı arayüzleri Windows 95'ten beri aynı. İşlem kutucukları vs. Ne zaman düzelir Allah bilir.
  • Uçak hurdalığı olan Mojave çölü gibi iğrenç bişeydir kesin 🤢

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-2D4E48676

    MacOS'un düzenli tertipli kullanımı kolay ve sade bir OS olması mükemmel. Yıllardır Windows’u derleyip toparlayamadılar. Çok özeniyorum ama para yok maalesef.
    Bence bu windowsun eksiği değil applein artısı.Yıllarca ne kadar boş özellik varsa samsung telefonlarına koydu sırf dolu gözüksün diye apple ise sadece gerekli özellikleri mükemmele yakın hale getirip koydu.Apple bir şeyi yapınca tam yapıyor gerçekten,tasarım anlamında da telefon tartışılır ancak pc için geçebilen yok.Yıl olmuş 2018 hala plastik kalın kasalı çirkin pcler yapıyorlar biraz fütüristik tasarım yapın artık ya.Bir asus o konuda aklı başında diğerleri fos,premium hissettirmiyor...
  • Yükleyen varmı

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Pahalı olmasa sırf internete girmek ve film ızlemek ıcın macbook almak isterdim.

  • İndiriliyor

  • Güncellemeyi yükledim, arayüz gayet güzel ve akıcı. Tek sorun font düzgünleştirme sıkıntısı var.
  • 12 Angry Men kullanıcısına yanıt
    Pahalı olmasa o zamanda aynı paraya daha iyi donanımlı pc alsam mı diyecektiniz
  • Hackintosh kullanabilirsiniz hocam. Ben performans olarak hiç bir eksiğini görmedim Intel cihazlarda. Amd işlemcilerde kernel değişikliği, vs. birsürü patch gerektirdiğinden biraz performans kaybı oluyor fakat deneyebilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pil durumu ne oldu yüklemelerden sonra ?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özellikle çoklu dosyalar ile uğraşanlara, fotoğrafçılara hayat kurtaran özellikler eklenmiş.

    https://youtu.be/2gLq0L4RteQ
  • cimbo9 kullanıcısına yanıt
    Aşağıdaki bağlantı sayesinde font problemini bir nebze olsun çözebilirsiniz.
    https://www.howtogeek.com/358596/how-to-fix-blurry-fonts-on-macos-mojave-with-subpixel-antialiasing/

  • mojave yi yükledikten sonra harici disklerim çalışmıyor. neden?

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.