Şimdi Ara

Apple MacBook ve iMac Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU] (535. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
25.633
Cevap
892
Favori
1.723.958
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
85 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 533534535536537
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Fenool kullanıcısına yanıt
    Elbette, aliexpressten almıştm ben. 2 haftada teslim edildi adresime. Hepsi bir arada uyguna geliyor. Aksi halde burada 2-3 katı fiyata satılıyor malum sitelerde. Buyrun ürün linkini bırakıyorum.

    https://m.tr.aliexpress.com/item/32924095227.html
  • Fatihcan34 kullanıcısına yanıt

    Bütün büyük teknoloji marketleri aralarında anlaşmış gibi aynı anda fiyatını yukarı çekti. Doların bu haftaki durumuna göre hareket edecekler heralde.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: sonyereksiyon

    Kapatıp deneyin bir de

    Yahu niye kapatsın? Buna sebep olan o özelliktir deyin, biliyorsanız özelliği anlatın, bilmiyorsanız da yanlış yönlendirmeyin lütfen.


    İyileştirilmiş pil şarjı özelliğinin olayı zaten batarya ömrünü artırmak. Cihazın şarja takılıp çıkarılma zamanlarını kaydederek belli zamanlarda şarj yüzdesini belli bir sabitte tutuyor.


    @sekobaba @sonyereksiyon




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 27 Nisan 2021; 0:42:36 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Impuissant

    Macbook cihazlara ekran koruyucu film uygulanmalı mı ? Gerekli midir ve kısa yada uzun vadede ekrana bir zararı olur mu filmin

    Apple'ın kendisi bile ekran için koruyucu önermiyor. Apple sitesinde destek kısmından ilgili makaleyi bulabilirsiniz. MacBook ekranlarında farklı bir kaplama mevcut. Yansımayı önleyen ama aynı zamanda ekranın muazzam bir şekilde cam gibi gözükmesini sağlayan, parmağınızla dokunduğunuzda garip bir hissiyat veren kaplama. Bu kaplamanın zamanla soyulmaması için Apple ekran temizliğinde ekran için üretilen spreyleri bile önermiyor.


    Ekrandaki tozları düzgünce aldıktan sonra bir gözlük beziyle ekrana nefes vererek silebilirsiniz. Ben şahsen hiçbir temizlik malzemesi, ekran spreyi, koruyucu vs. kullanmıyorum.



    @Impuissant @PT.Zafer @freezzer

  • NomadCRY kullanıcısına yanıt
    1 ay korumasız kullandım ve 3-4 defa silmem gerekti ekranı çünkü çok çabuk leke tutuyor ve farketmişsinizdir leke kolayca temizlenmiyor da ekrandan. Gözlük temizleme beziyle siliyordum ve yine de leke kalıyordu. Ekran koruyucu ince bir film ve ekrana zarar vereceğini zannetmiyorum. Aksi halde kullanıcıların birçok şikayeti olurdu bununla ilgili. Macbooklarda olumsuz bir durumla karşılaşana denk gelmedim henüz. Varsa eğer konuyla ilgili aydınlatırsa elbette memnun oluruz.
  • PT.Zafer kullanıcısına yanıt
    Aslında yine konu kaplama malzemesine geliyor. Malzeme yapışkan gibi olduğu için çabuk leke, kir, toz topluyor. Ve yine bu yapışkan malzemeyi ilk günkü gibi bırakmak için cam spreyleri veya koruyucu kullanmıyorum. Kaldı ki Apple bunu bizzat söylüyor.

    Ekranı temizlemek gerçekten zor, yarım saat uğraştırıyor beni şahsen. Ekrana nefes verir vermez buğu gitmeden çok hızlı bir şekilde gözlük beziyle biraz bastırarak silmek gerekiyor. Milkrofiber bez bile yemiyor bu ekrana. Uğraştırıcı ama böyle yapmak doğru olan maalesef.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 27 Nisan 2021; 0:56:38 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PT.Zafer

    Elbette, aliexpressten almıştm ben. 2 haftada teslim edildi adresime. Hepsi bir arada uyguna geliyor. Aksi halde burada 2-3 katı fiyata satılıyor malum sitelerde. Buyrun ürün linkini bırakıyorum.

    https://m.tr.aliexpress.com/item/32924095227.html

    Hocam bu ürünler hepsi bir arada mı geliyor. Siz ne renk almıştınız şeffaf olanından mı? Bir de bu koruyucu kılıf ısınmaya sebep oluyor mu acaba? Çok soru sordum bir de foto atmanız mümkün mü? PM'den de olur.

    Ben de yeni m1 mba siparişi verdim de.

  • SERENGETİ ASLANI kullanıcısına yanıt
    Evet hocam ekran+kasa+klavye koruyucu birlikte geliyor. Şeffaf olandan aldım ben. Mat alacaktım ancak parmak izi kalıyormuş onda. Renkli olanlarda da parmak izi kalıyor muhtemelen. Şeffaf modelde parmak izi leke fln olmuyor. Ayrıca cihazın rengi daha canlı görünüyor. Isınma konusuna gelince günlük kullanımda ısınma olmadığı için hiçbir sorun olmaz. Normal kullanımda şimdiye kadar ısınma sorunu yaşamadım hiç. Ancak yoğun iş yaptıracaksanız o zaman ısıyı tutma gibi bir sorunla karşılaşabilirsiniz. Uygun zamanda resim çekip editlerim hocam.
  • PT.Zafer kullanıcısına yanıt
    😯 parlakta parmak izi olur diye mat sipariş vermiştim ben
  • mac book air m1 8gb düşünüyorum memnun olmayan varmi

    ipad pro 11 2020 kullanicisiyim... apple w-SE ... air pods 2 ... iphone XR VAR

    macbook eksigim icin en mantikli sanki air. m1 abd fiyati ile ayni olmasi da gereksiz yere harcama yaptricak bana
  • Teknosa gittidiyor üzerinden MGN93TU/A modelini 8.877 TL'den satıyor, ayrıca chip para world puan imkanı da var. Ben sipariş verdim, yararlanmak isteyen arkadaşlar varsa değerlendirebilir.
    https://www.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/apple-macbook-air-13-m1-8c-cpu-256gb-silver-mgn93tu-a_pdp_682815200



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acta -- 27 Nisan 2021; 10:22:58 >
  • acta A kullanıcısına yanıt
    Güzel fiyat ama sadece silver rengi var.
  • allaturca89 kullanıcısına yanıt
    Ben gümüş rengi istediğim için iyi denk geldi, belki diğer perakendeciler de indirime girer ve aradığınız rengi yakalarsınız, kapanma öncesi satış yapmak istiyorlardır.
  • acta A kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun, ben mm kampanyasından aldım hocam 8900₺’ye.
  • allaturca89 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, size de hayırlı olsun mutlulukla kullanın...
  • Arkadaşlar ben şuan acil ihtiyacım olmamasına rağmen, bir daha bu fiyatlara bulamam düşüncesiyle gaza gelip 8999'dan ptden aldım. Ancak hem windows'tan geçişte zorluk (excel kullanımı vs.) hem de sonra ihtiyacım olabilecek şeye şimdiden bu kadar para vermeye gerek var mıydı diyip iadeyi düşünüyorum. Sizce iade etmem enayilik mi olur? Ayrıca oldu da seneye satmak istedim, değerini çok kaybetmez değil mi?

  • DeathMonger kullanıcısına yanıt
    Bir hafta zorlanırsınız sonra rahat edersiniz. Mac isletim sistemi, windowsa gore cok daha kolay ve kullanislidir. Bunu zamanla goreceksiniz zaten. Office aynı office zorlanacak bir sey yok onda. Seneye satarsaniz emin ol diger markalardan daha az para kaybiniz olacaktir. İyi forumlar
  • fiyat artti alanlar iyi yapti... limitim yoktu diyat oldukca iyi 9 takist yapmasi sebebi ile

    bir daha inerse düşünürüm 2-3 gun icinde
  • quote:

    Orijinalden alıntı: acta

    Teknosa gittidiyor üzerinden MGN93TU/A modelini 8.877 TL'den satıyor, ayrıca chip para world puan imkanı da var. Ben sipariş verdim, yararlanmak isteyen arkadaşlar varsa değerlendirebilir.
    https://www.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/apple-macbook-air-13-m1-8c-cpu-256gb-silver-mgn93tu-a_pdp_682815200

    Vay arkadaş 8.8 e geliyormuş ne güzel axess ile, taksit de cabası, 2-3 saat geç gördüm ama fiyat artmış şansa bak




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafaerdurmus -- 27 Nisan 2021; 14:36:48 >
  • mustafaerdurmus kullanıcısına yanıt
    Alır almaz yazdım, umarım faydalanabilenler çoğunluktadır. Satışa sunulan stok adedi de yoktu geri sayımda ama kısa sürmüş
  • 
Sayfa: önceki 533534535536537
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.