Şimdi Ara

Apple MacBook ve iMac Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU] (450. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (2 Mobil) - 6 Masaüstü2 Mobil
5 sn
25.936
Cevap
898
Favori
1.750.264
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 448449450451452
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Asetil Co A kullanıcısına yanıt
  • Bu tarz hublar bilgisayara zarar verebilir mi diye çekiniyorum biraz. Yazın bir tane hub aldım (https://tr.aliexpress.com/item/4000480695111.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27424c4dBHXqvC) ancak dediğim çekinceden dolayı kullanamadım pek

  • Mr.Fahrenheit kullanıcısına yanıt

    Gelişmeleri merakla bekliyorum hocam. Beni etiketleyebilirsiniz. Ben de bir gelişme olursa sizi haberdar ederim.

  • Arkadaşlar bu pt.com.tr den 16 gb lık m1 işlemcili air alabilen var mı?
    Bi tane bi tane mi koyuyorlar stoğa anlamadım. Mail geliyor stoklarda diye , siteye giriyorum yok. İkidir aynı şey oluyor. Beklemekten sıkılıp sonunda gidip başka marka cihaz alacağım. Paramız var piyasada ürün yok.
  • Merhabalar, çok ilginç bir elektronik tecrübesi yaşıyorum hayatımda ilk kez. İlk önce Macbook Air i3 modelini aldım pt’den 7500’e gerçekten çok iyiydi bence diğer satılan yerlere göre fiyatı. Ancak içimde saçma bir huzursuzluk oluştuğu için ısınmasından ve Safari'de dahi kasmasından dolayı pt’ye gönderdim ve gerçekten ısınma sorunu tespit etmişler. Değişim mi istersiniz iade mi dediler ben de mallığı burada yapıp iade dedim başka markalara da bakmak için o mu olsun bu mu olsun derken bir de ne göreyim pt’deki stok kalıcı olarak tükendi MacBook Air i3’ün, şu an ortada bilgisayarsız bir şekilde kaldım. En son gittim iPad 8 ve Bluetooth klavye aldım bir saçmalık daha yapıp. Şu an hem param gitti hem bilgisayar değil tablet aldım. Ne yapmalıyım fikri olan var mı ? Tekrar stoğa alırlar mı yoksa bir daha gelmez ipad’i kullanmaya devam mı edeyim. Aslında M1 olanı almayı daha çok isterim onun da fiyatı piyasadan iyi ama benim bütçemi aşıyor hatta i3’te aşıyordu iade etmem de bu da etkili oldu.





  • Rand_Al_Thor kullanıcısına yanıt

    Hocam bende i3’lü olanı 1 günle kaçırdım galiba onu hiç stoğa dahi koymayacaklar. Bekliyorum başka yerde de satılmıyor satılsa da pt’den 2 bin daha pahalı.

  • Dark x-Qey D kullanıcısına yanıt
    Valla stok dedikleri de 1 adet oluyor herhalde.
    Yakalamayı beceremedim daha.
  • Dark x-Qey D kullanıcısına yanıt
    Air 2020 Erkenlerde (normal Intelliler yani) ısınma kronik hocam (direkt işlemci fana bağlanmıyor), ben de alacaktım ama stoktan çıktığı için M1’e yöneldim. eğer illa macOS gerektirecek program kullanmıyorsanız iPadOS’da keyfinize bakın derim. iPad’ın işlemcisi i3 ile birebir/daha iyi.
  • Teknosa ve mediamarkt’ta öğrenci indirimi oluyor mu arkadaşlar? 12 taksit olayından dolayı buralardan almak istiyorum her ne kadar 16gb ramli istesem de peşinde 11-12k vermek işime gelmiyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teknosa ve mediamarkt’ta öğrenci indirimi oluyor mu arkadaşlar? 12 taksit olayından dolayı buralardan almak istiyorum her ne kadar 16gb ramli istesem de peşinde 11-12k vermek işime gelmiyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lifeforest kullanıcısına yanıt
    Hocam selamlar,

    Yarin teslimat tarihi basliyordu ama bugune kadar hala isleniyor durumundaydi.

    Bugun sabah Gönderi Hazirlaniyor oldu, ogleden sonra ise Gonderildi durumuna gecti ve takip linki cikti. Ayni anda 20'sinde teslim edilecegine dsir sms geldi ve 19-26 arasi olan teslimat zamani 20 Ocak olarak degisti.

    Su anda UPS sitesinde verilen takip numarasi calismiyor ama sanirim yarin yola cikip Carsamba teslim edecekler gercekten.

    Demek ki işleniyor sureci Cin'deki fabrikadan cikmasi ile degil de Turkiye'de teslimat surecinin baslamasi ile son buluyor. En azindan benim gibi standart urun alanlar icin.

    Bakalim insallah Carsamba bir sorun olmadan teslim alirim. Bu arada ben de hub siparişi verdim. Paraya kiyip bir Kingston aldim. O da yarin gelecek.

    Sizin de bir an once sureciniz sorunsuz tamamlanir. Parayi verip bu kadar beklemek gercekten cok sacma ama ne diyeyim, sacma olmayan fazla birsey yok bu aralar hayatimizda.




  • bluerdem kullanıcısına yanıt
    Tavsiye için twşekkürler. Sert kılıf mı uyumlulukta sıkıntı oluyor mu? Açıkçası sert kılıfla ilgili çok şikayet olduğu için biraz tereddütlüyüm
  • berke_han kullanıcısına yanıt

    Bugün kadar aldığım sert kılıflarla hiç sorun yaşamadım. Tırnakları var zaten doğru yerleştirince birebir oturuyor ve koruma sağlıyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elimdeki Air 2020 i5 modeli satıp M1 Air almak istiyorum fakat bir türlü satılmıyor. İkinci el piyasası, fiyatlar çok saçma kabul ediyorum.

  • Mr.Fahrenheit kullanıcısına yanıt

    Adınıza çok sevindim hocam. Umarım sorunsuz elinize ulaşır.


    Benim de aralığım 21-28 olduğuna göre 20'sinde kargoya verirler mi acaba Apple MacBook ve iMac Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU] 


    UPS'in sitesindeki takip numarasının aktifleşmesi yaklaşık 1 gün sürüyor. Daha önceki siparişimde deneyimlemiştim.


    İyi dilekleriniz için teşekkürler. Aynen, biraz fazla geç gönderiyor Apple diğer ürünlerine göre M1 Macbook Air'leri.

  • Lifeforest kullanıcısına yanıt
    Cok tesekkur ederim hocam, gonul istiyor ki insan elektironik alet siparisi verince ayni anda kapi calip kargocu elinde paketle belirsin Sakasi bir yana sanirim bu M1 cipli MBA dediginiz gibi hem talep yuzunden hem de belki cip yeni uretime gectigi icin tedariki bir parca uzun sürüyor.

    Simdi baktim 23.00 itibariyla UPS de aktive olmus, yarin bir surpriz olur mu diye dusunmeye başladım ama yarin olmasa da Carsamba gelecek gibi gozukuyor.

    Hocam muhtemelen sizin de o hafta bir gun oncesine kadar durum degismese bile 1 gun once gönderilir, zamaninda elinizde olur.
  • Mac pro eski sürm mü şu an ki m1 mi? Autocad solid office bide counter oynacagım iphone tel kullandığım için almak istiyorum
  • Merhaba oğlum uzun süre bilgisayar başında kalıyor. Bu dönemi gözleri en az zararla atlatsın istiyorum . Apple sitesinde satılan mat ekran koruyucu işe yarıyor mu? veya yarar mı? Bilginiz varmı?
    https://www.apple.com/tr/shop/product/HP9T2ZM/A/macbook-air-pro-i%C3%A7in-belkin-trueprivacy%E2%84%A2-13-in%C3%A7-ekran-koruyucu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • istanbulturkusu İ kullanıcısına yanıt

    Attığınız linkteki ürün gizlilik koruması. Ekrana açılı bakınca siyah gösteriyor, cafe gibi yerlerde etraftakiler görmesin diye kullanılıyor.


    ekranların göz bozduğu meselesi bence geçmişte kaldı, eskiden tüplü monitörlere takmaya heves ederdik ama şimdi mavi ışık, titreme azaltması gibi bir sürü teknoloji gelişti. hayat da buna endekslendi, günün 8-10 saati bir şekilde bir ekrana bakılıyor. bence artık gözden ziyade zararlı içerikten korumaya odaklanmak daha önemli.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Monitöre koruyucu bir şey yapıştırmayın. Apple sitesinde satılsa dahi yapıştırmayın. Aynı durum klavye koruyucuları için de geçerli.

  • 
Sayfa: önceki 448449450451452
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.