Şimdi Ara

Apple MacBook ve iMac Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU] (354. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir - 9 Masaüstü
5 sn
25.935
Cevap
898
Favori
1.749.968
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 352353354355356
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Aynı durumdayız sanrım. Önceki nesil Airlerdeki kronik ısınma ve yüksek hızda fan çalışma sorunları olmadığına göre düşünürüm geçmeyi. İşlemciyi bilemediğimiz için tahmin etmek zor oluyor. Acaba M1 çip 8Gb Ram li yeni Air, intel 8. nesil i5 çip 16Gb ram den daha mı iyi bir makine? Şayet iyi ise zaten ben direk iade ederim biri 12.031 biri 10.339 ?

    Bilgisayardan iyi anlayan arkadaşlar varsa fikirlerini almak isterim.

  • Apple sayfasında type-C girişli kabloların ve adaptörlerin fiyatını da arttırmış
    3 saat önce 149₺ olan kablo şu an 199
    Pahalı bulup almadığım ürünler şu an daha pahalı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kikimato -- 11 Kasım 2020; 0:12:34 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yeni macbook Proda 8k render yaparken airda 4k render yapabiliyorsun.Şuanki macbooklarda kronik ısınma sorunu vardı. Bunu yeni cihazlarla kapatacaklar. Eğer ki bu veriler doğru çıkarsa aradaki farka bakmadan direk air alırım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • pasificici P kullanıcısına yanıt
    Aynı işlemcinin bir cihazda fansız çalışırken diğer cihazda fan ile çalışması bana mı garip geldi sadece? Yine air cihazlar için bir ısınma vakası yaşanabilir gibi geliyor. Sonuçta pro ve air arasında kağıt üstünde bir fark yok gibi. Bu fark termal yönetim kısmında çıkıyor olabilir diye düşünüyorum. Bakalım cihazlar piyasaya çıkınca göreceğiz hepsini.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • jacktron kullanıcısına yanıt

    Soğutmadan ötürü underclocked çalışacak muhtemelen. Aslında 2020 Air ve 2020 pro arasında da durum bu. 10. nesil işlemciler var ikisinde de fakat Pro soğutmasından ötürü yük altında daha yüksek frekansta tutabiliyor işlemciyi.

  • Büyük ihtimal underclock da çok telafi etmiyor çünkü iki cihaz arasında 2 saat pil ömrü farkı da var. Bunu muhtemelen ısınarak kaybediyor air. Yoksa air’ın pil ömrünün daha uzun olmasını beklerdim ben. Bu zamana kadar hep öyle olmuştu diye hatırlıyorum. Şu an için teknik özellik olarak air, etkinlik öncesi prolara güzel bir alternatif gibi ama gerçek incelemeleri görmeden hareket etmek mantıksız olur gibi geliyor bana.

    Düzenleme: Gerçi pil kapasitelerini de aynı gibi düşündüm nedense. Birebir aynı iki cihaz algısı oluştu bende saçma bir şekilde 😂😂. Tabi bu 2 saat farkın temeli 9 watt saatlik pil büyüklüğü de olabilir...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jacktron -- 11 Kasım 2020; 0:18:37 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Benim 10. nesil air yerine 8. nesil işlemcili pro almamın sebebi buydu. Ama Yeni çıkan air lerde de adamlar sınınma olayını çözmeden çıkarmazlar piyasaya diye düşünüyorum hemde fansız. Tanıtım filmi doğru ise hem ses gelmiyor diye kasayı dinliyorlardı hemde ısınmıyor hayret şeklinde şaşırıyorlardı.

    Kesinlikle inceleme ve test videolarını görmek lazım ve ona göre karar vermek lazım cuma gününden sonra 14 günüm var.

  • BluePage B kullanıcısına yanıt

    hocam gerçekleri bir kenara atmışsınız sanırım biz 899 dolardan almıyoruz bir avrupa ülkesi görülerek avrupa üzerinden fiyatlandırma yapılıyor ve üstüne vergiler var fiyatlar bu yüzden malesef normal şuan alınacak 8gb dandik windows leptoplar 6k satılıyor ekranı dandik bilmem kasası sıkıntı vs vs

  • Valla tam inceleyemedim ama ben beğendim hani 👍
    Normal şartlarda olsak 2015 modeli yenilemek için alırdım bu sefer.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şöyle bir nüans var; Apple'ın bu zamana kadar Air modellerinde herhangi bir pro uygulama yada 4K render vaadini verdiğini görmedim. Bu konferansta Apple açıkça ve rahatça 4K edit vaadi veriyor Air için. Ve ayrıca yeni M1 chip'inin Big Sur ile daha da optimize ve performanslı bir şekilde çalıştığını iddia ediyor. Olur da yeni Mac'lerin genel işletim sistemi optimizasyon sorunları olmasın ve bahsi edilen chip performans değerleri ve bunun ötesinde de bu chip ile optimize ve iletişim halinde çalışan işletim sistemi vaadleri doğru olsun, kesinlikle ve kesinlikle MacBook Air, Windows ekosistemi de dahil, rakipsiz bir cihaz olacaktır. Fakat bunu görmek için de bize biraz zaman lazım.

  • ` quaD. kullanıcısına yanıt

    19.200 TL idi 3 adet kalmıştı.

  • thunderbolt 3 çoklayıcı öneriniz var mı

  • Anlasilmasi cok zor ve kompleks bir konuyu, buradaki cok bilgili arkadaslar icin basit bir hale getirip anlatmaya calisacagim.
    Bir yanlisim olursa lutfen kusura bakmayin.

    ARKADASLAR TURKIYE HICBIR SEKILDE DOLAR UZERINDEN FIYATLANDIRMA YAPMIYOR.

    Euro kardesim EURO

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kilecerme kullanıcısına yanıt

    Yok 3 adet vardı bitmiş herhalde 🙂


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ` quaD. kullanıcısına yanıt

    19.150 ₺


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple ile görüştüm henüz işleniyor olarak gözüken macbook pro 13 base model’i yükseltebilir miyim diye (ram’ini 16 yapmak veya işlemcisini 10.nesile yükseltmek vb) ancak böyle bir şey mümkün değilmiş. Ürünü bekliyorum açıp kullanacağım yeniler çok pahalı...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • reaqly R kullanıcısına yanıt

    merhaba hocam kusura bakmayın eger rahatsız ettiysem


    ne zaman sipariş verdiniz. bende aynı modeli sipariş ettim de hala işleniyor. ne kadar zamandır bekliyorsunuz?



  • Bu mesajı yazdıktan sonra siparişim an itibariyle gönderime hazırlanıyor. Bekleyenlere duyurulur. Darısı başınıza

  • Fırsatçı gibi olacağız ya aldım 16 macbook u açtım kullanamadım kutusuna koydum, sarı site yolu gözüktü hazır fiyatta zam yedi :D Çok güzel alette sarmadı ne güzel hobisel web developer işleri yapacaktım o güzel retina ekranında. pt com tr iade kabul ediyor mu?

  • Test sonuçlarını görmeden birşey demek zor ama dün anlatılanlara bakacak olursak M1 işlemcili 8gb RAM e sahip bir MBA sizce 8. Nesil i5 işlemcili 16Gb ram li MBP dan daha mı verimli, performanslı ve geleceğe dönük bir bilgisayar?
    Sanki bana M1 çip özelliklerinden ötürü eski işlemcili 16 GB ram e sahip mac lerden belki üstün yada kafa kafaya gibi geldi

    Birde Apple ın gelecekteki MacOS ları hep kendi çipine göre optimize edeceğinizde düşünürsek .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 352353354355356
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.