Şimdi Ara

Apple MacBook ve iMac Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU] (348. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
25.888
Cevap
897
Favori
1.746.126
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 346347348349350
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 29 Ekim sipariş İstanbul gümrükte çin Hong Kong Birleşik Arap emirlikleri Almanya ve ardından İstanbul'a gitmiş

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 16" mbp aldırdım, kurumuma, tabi çıplak cihaz, aksesuara kesinlikle bütçe çıkmıyor. Proje kapsamında bir de HP z32 monitör aldırmıştım (usb-c bağlantısı ve kendi üzerinde usb habı var). Monitör üzeriden pd alabildiğim için sadece 1 adet usb-c kabloyu laptopa bağlayarak gayet güzel bir şekilde kullanabiliyorum.


    Ardından evde ve başka yerlerde bağlayabilmek için iki adet markasız dandik ucb-c hdmi usb usb-c dönüştürücü aldım. Birisi gayet iyi çıktı hem usb-c in kısmını pd için kullanabiliyorum hem de usb 3.0 kısmı gayet güzel çalışıyor. Diğeri ise saç baş yolduracak cinslikler yapıyor. Aynı satıcıdan aynı siparişte aldığım birbirinin aynısı ürün. Birisi harika, diğeri de bozuk felan değil, ama kafasına göre 4k monitöre de bağlasam, 1440p ye de bağlasam 1080p sinyal aktarıyor, usb bazen çalışıyor bazen çalışmıyor, pd de ise kafasına göre takılıyor. Demem o ki, bilindik kaliteli (ve maalesef pahalı) bir marka ürünü seçmezseniz işiniz şansa kalıyor. Ha ben iki dönüştürücüye toplam 110 lira verdim, birisi çalışsa bile kardayım o ayrı. Ama ikisi birden cins çıksaydı resmen para çöpe gidecekti.





  • Umarım dolar daha da düşer ve yarınki cihazlara güzel bir kur seviyesiyle ulaşırız.  

  • Macbook alacak ve bunu MacOS la kullanacaklara ufak bir tavsiye 10 Kasım One More Thing etkinliğini bekleyin. Silicon tanıtılcak, core i9 dan daha performanslı çıkıyor benchmarklarda, şayet bootcamp derdiniz yoksa daha ucuza daha yenisini ve daha iyisini alabileceksiniz birkaç ay içinde.

    https://www.techradar.com/news/apple-arm-cpu-benchmark-leak-vs-intel-core-i9-16-inch-macbook-pro

  • Arkadaşlar selamlar, hala ürün gümrükte bekliyor, o yüzden model numarasına ihtiyacım var koruyucu kılıf almak için,

    Macbook Air 1.1 Ghz i5 8GB RAM 256 GB

    modelinin A ile başlayan model numarasını bilen varsa paylaşabilir mi? PM de gönderebilirsiniz. Çok teşekkür ederim, iyi forumlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • burak_bt kullanıcısına yanıt

    Evet yani bunun sebebi nedir? 1 ayda urun mu teslim edilir? Cidden gına geldi beklemekten.

  • Arkadaşlar, konuya macbook fırsatı var mı diye giriyoruz, ürünüm geldi-gelmedi, gümrüğe takıldı-uçtu mesajlarından başka bir şey görmüyoruz.


    Bu soruları özelden konuşsanız olmaz mı? Bu nedenlerden dolayı sıcak fırsat konuları iyice mesaj kalabalığı çöplüğüne dönmeye başladı..

  • yemre95 kullanıcısına yanıt
    Ben dün görüştüm mh ile. Gümrükten çıkma süresi en az 5 en çok 12 iş günü oluyor dedi. Benimki de 28inde gümrüğe girdi ve 28 yarım gün 29 Ekim tatil oldugunu da düşünürsek şuan 8. İş gününde oldugumuzu varsayıyorum daha. Muhtemelen bu hafta içi çıkacaktır

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • deepx D kullanıcısına yanıt
    MacBook ve iMac ürünlerinde hiç bir şekilde sıcak fırsat olmadığı için konunun bu hale dönüşmesine şaşırmamak lazım

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mmavcu kullanıcısına yanıt

    Command+Space tuşlarına basın, spotlight aramasında "Numbers" diye aratın. Eğer yine göremezseniz, Appstore'dan uygulamayı indirin.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burgamer -- 10 Kasım 2020; 10:57:43 >
  • arkadaşlar airpods kampanyası bitti mi ?

  • Fırsatlar konusunda sohbet dönünce bazı kullanıcılar haklı olarak rahatsız olmuş.


    Bugün Apple Event'ini izleyecek veya ARM cihazları almayı düşünen arkadaşları bu akşam muhabbete, konuya bekliyorum. Apple Silicon tartışmasını oradan sürdürebiliriz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LazerBülbül -- 10 Kasım 2020; 12:10:22 >
  • dark1907 kullanıcısına yanıt

    Airpods kampanyası 29 Ekim tarihinde bitti.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: deepx

    Arkadaşlar, konuya macbook fırsatı var mı diye giriyoruz, ürünüm geldi-gelmedi, gümrüğe takıldı-uçtu mesajlarından başka bir şey görmüyoruz.


    Bu soruları özelden konuşsanız olmaz mı? Bu nedenlerden dolayı sıcak fırsat konuları iyice mesaj kalabalığı çöplüğüne dönmeye başladı..

    Aynı sıkıntı internet alışveriş sitelerinde de yaşanıyor.


    Bir ürün hakkında araştırma yapacağım ve tabi ki ürünü satın alanların yorumlarına bakma ihtiyacı hissediyorum. Ürüne yapılan yorumların neredeyse tamamı. Kargo geç geldi, kargo zamanında geldi ya da paketleme bozuktu vs. Ürün hakkında 50 tane yorum yapılmış ama ürünün nasıl olduğundan bahseden yok.

  • Yurt dışından alınan Macbook Pro'ların yurt içinde 1 yıl garantisi var mı acaba? Bu konuda bilginiz var mı?

  • yilmaz101 kullanıcısına yanıt

    Hocam dediğiniz diğer şeylere bir şey diyemem ama ''daha ucuz'' kısmı muamma.Yani kur bu haldeyken ne kadar ucuz olur bizde bilemiyorum. Ama inşallah dediğiniz gibi uygun fiyatlı olarak gelir ülkemize de bekleyen ve almak isteyen arkadaşlar rahatlıkla alabilir.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: burgamer

    Command+Space tuşlarına basın, spotlight aramasında "Numbers" diye aratın. Eğer yine göremezseniz, Appstore'dan uygulamayı indirin.

    hocam selam, numbers var program olarak, exceldeki pivot tabloyu burada nasıl yapabileceğimi bulamadım:)

  • ciho. kullanıcısına yanıt

    Bugün Akasya Apple da konuştum böyle böyle sipariş verdim daha gelmedi ama bu akşamı bekliyorum yeni işlemcili Mac ler daha iyi olacak birde fiyatları makul olsa iade edebilirim dedim.

    "Yeni cihazların ne zaman geleceğinin belli olmadığı gibi kur farkından dolayı fiyatları yüksek olur muhtemelen" dedi "Apple piyasada bütün bilgisayarlar kura bağlı zamnlanmasına rağmen Apple zam yapmadı" dedi. iphone 12 bile daha belli değil bence siz hazır airpods ta almışsınız iyi yapmışsınız" şeklinde konuştu.

  • efesb kullanıcısına yanıt

    Valla hocam şu an en mantıklı yol Apple'dan alıp beklemek. Yeni gelecek bilgisayarlar eğer uygun fiyatlı olursa iade edilir olmazsa alınıp kullanılır. Yani güncel kur üzerinden değerlendirme yapacak olursak, ARM'li cihazlar uygun fiyatlı olsalar bile ülkemizde kurdan dolayı bu uygunluğun bir anlamı kalmaz gibi geliyor bana. Ha bide ne zaman geleceği hiç belli değil. Dediğiniz gibi iPhone 12'lerin bile ne fiyatı ne ne zaman satışa sunulacağı belli değil. Ama bence en az 1 ay gibi bir süreyi gözden çıkarmak lazım ARM tabanlı Mac'ler için.

  • Arkadaşlar sorunda macbook geldi.Ekran Koruyucu taşıma çantası olarak ne önerirsiniz.

    Cracklı program kurup sorun yaşayan var mı acaba bana pdf ile ofis programı lazım sadece bana birde ek aksesuar ne önerirsiniz.

  • 
Sayfa: önceki 346347348349350
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.