Bence amazon amerikadan vava yı alın fiyatı ve yorumları gayet iyi. Ben alırken 5$ da indirim yaptı herşey dahil 33.48$ aldım. Ayrıca ilerde başka cihazlara takıpta kullanabilirisiniz. Diğerinin çift girişinden dolayı sadece belli macbooklarda kullanırsınız belki ilerde onlar da bile kullanamayabilirisiniz. |
arkadaşlar şu an apple'ın sitesinde satılan mbp base modelinin A2XXX ile başlayan kodu nedir, henüz teslim edilmeden kılıf ve ekran koruyucu almak istiyorum da. |
@sünnetçi34 @zargana38 @berke_han Type-c hub olarak şunu da düşünebilirsiniz. Aynısı amazon.com'da da var. Kargo ücretsiz. Gümrükte vergi olarak 25 tl falan çıkar vergisi: https://www.aliexpress.com/item/4000504902041.html?spm=a2g0o.cart.0.0.220b3c00zFzH4B&mp=1 |
Arkadaşlar yaklaşık 10 sayfa geri gittim. Fakat USB HUB cihazları konuşulmuş. MacBook Air 2018 bilgisayarımı satıp, MacBook Pro'ya geçiş yapacağım.
Yardımcı olursanız çok memnun olurum. İyi forumlar. |
MacBook Pro için mouse önerisi olan var mı? Kablosuz bir ürün bakıyorum tercihen type c girişli şekilde ancak pek model bulamadım. |
1- Aktif kampanya olarak öğrenci indirimi var. 2- Airpods hediye kampanyası bitti. 3- Öğrenci indirimi hiç bitmiyor. |
Hocam cevabınız için teşekkür ederim. Peki bence Ticari kredi kartı var. Ekstra taksit imkanı var mı? Ayrıca satın almamı tavsiye ettiğiniz bir platform var mı? PT, Apple Store vs gibi. |
Ben Logitech M590 aldım, şuan Windows'da kullanıyorum ama memnunum. Alıcısı USB-A bağlantısını kullanıyor ama Bluetooth desteği olan cihaza direk bağlanabiliyor. Yani herhangi bir alıcı olmadan Macbook'da da kullanabilirsiniz. Ayrıca Logitech Flow gibi güzel bir özelliği de var. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LazerBülbül -- 31 Ekim 2020; 15:29:28 > |
Rica ederim. Hocam taksit konusu hakkında fikrim yok bilen arkadaşlar aydınlatır. Fiyat farkı çok değilse Apple Store'u tercih edin derim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LazerBülbül -- 31 Ekim 2020; 15:31:13 > |
Anladım, tekrardan çok teşekkür ederim. Peki programlama için MBP alacağım, daha doğrusu geçiş yapacağım. Sizce doğru tercih mi olur? |
MBP bir mühendislik öğrencisi için uygun bir tercih olabilir, ama genelde bu bölümlerdeki öğrenciler kullandığı programların bazılarının Mac OS ile uyumlu olmamasından dert yanar ve bir şekilde sanal sistem ile sorunlarını çözerler. Siz zaten MBA'dan geçeceğiniz için böyle bir probleminiz olmadığını veya varsa bile hallettiğinizi varsayıyorum. Bu noktada cihaz bence sizin için gayet ideal. Lakin hocam şunu merak ediyorum, iki senelik bir cihazı neden yükseltmeyi düşünüyorsunuz? İşinizi görmüyor mu? |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
hayırlı olsun hocam. bende logitech m325 var bluetooth özellikli bir mouse almak istiyorum yalnız şu an kullanmakta olduğum mouse çok ufak ebat olarak kıyaslama şansınız var mıdır? teşekkürler |
Hocam onu hiç kullanmadım ama elim ortalama bir erkek eli büyüklüğünde, belki çok az daha küçüktür. Bu mouse benim elime gayet iyi oturuyor. Ergonomisinden oldukça memnunum. |
Selamlar arkadaşlar 1 aralıkta kısmetse mbp 13 " cihazım geliyor. Yazılım ile uğraştığım için cihazı tercih ettim. Beklerken monitör alayım dedim ama karar veremedim ne alacağıma. Bir yazılımcı için çözünürlük çok önemli midir monitör de ? Başlıca isteklerim şunlar ; En büyük amacım çift ekran kullanmak Type C portu olmalı Arada film izlerim Birazda büyük olmalı Bir de fakirim, baktığım zaman DELL düşük çözünürlüklü olanlar 1500 TL civarında 4K,QHD vs. olanlar 4-5 binleri buluyor ne yapmalıyım sizce çözünürlüğü göz ardı edeyim mi ? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apollon -- 31 Ekim 2020; 22:33:28 > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Tabii hocam sevinirim. Ayak özelliğini yazmayı unutmuşum dediğiniz gibi bu hareketlerde çok önemli. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jacktron -- 31 Ekim 2020; 22:53:7 > |