Evet, bir Apple hesabına kayıtlı Apple Arcade hizmetinden tüm Apple cihazlarınızda faydalanabilirsiniz. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Merhabalar, Ben de laptopumu satıp macbook pro base model satın aldım. Teslim tarihi 24 Kasım-1 Aralık olarak gözüküyor. Genel olarak satın alan arkadaşların teslim süresi ve genel sipariş ile ilgili durum hakkında bilgi verebilir mi ? Siparişi 28 Ekimde verdim |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HandK -- 20 Mart 2021; 15:17:3 > |
[Bu mesaj üye isteğiyle silinmiştir.] < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HandK -- 20 Mart 2021; 15:17:8 > |
Teşekkür ederim. Mac gelince Bunu demek iyi olacak 3 aylığına. |
7 Ekim sipariş 3-10 Kasım teslim, işleniyor görünüyor. Bekliyoruz öylece. |
Bu model USB 2.0 yalnız. Ben https://www.hepsiburada.com/baseus-cube-type-c-to-usb-3-0-usb-2-0-hub-usb-coklayici-p-HBV00000GWJX5?magaza=EKOPAZARLAMA bu modeli kullanıyorum. Bendeki ve daha birçok.buna benze modelde wifi problemi var. Mac de kopmalar bağlantı sorunu oluyor ama windowsa geçince böyle bir sorun yok nedense. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
macbook air base model 12-19 kasım. 29'unda verdim siparişi. |
Macbook'u olan arkadaşlar koruma işini ne yapıyor? Kılıf ve ekran koruyucu kullanıyor musunuz? Kullanıyorsanız hangi markanın hangi ürününü kullanıyorsunuz? |
Hocam bir kaç tane unitek buldum ama 350 civarı kablosuz dediğiniz hangisi acaba link verme imkanınız olur mu ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bu cihaz daha güzelmiş hocam 3 USB 3.0 iki adet USB 2.0 iki kat fiyat farkı olsa da daha mantıklı gibi benm yolladigimda 1 adet 3.0 ve 3 adet 2.0 mevcutmus dikkat etmemiştim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hb 300/50 indirimli hesap ile uygun fiyata geliyor |
Bütün kablolular sıkıntılı mı hocam? Ben amazon Amerikadan sipariş geçicektim kablolu model . sizin mesajınız üzerine biraz daha bekleyeyim olmazsa sıkıntısız bir model varsa onu alayım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
HAngi kablo olursa olsun beli bir süreden sonra deforme oluyor , o tarafından bakın Bilgisayarı masadan kaldırırken , kablo kısmını çıkarmadığınızı düşünün bir yere takılacak , Thunder girişi zarar görebilir , Demonte olanları çok rahat bir yerden başka yere taşıyabiliyorsunuz. Çantaya koyarken mecburen çıkarmanız gerekecek her iki modede de |
bir suredir foruma girmiyordum, simdi gordum yazdiklarinizi ikisi birbirinden cok farkli makineler ama en basit hali ile anlatmam gerekirse imac i alip, satin aldiktan sonra kendiniz ramini olabilecek en yuksek haline getirin. Bence ozelliklepro uygulamalarda uzunsure killanilabilecek diye bir kavram yok. Dogru zamanlarda elden cikarip cuzi miktarlara upgrade etmek lazim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HandK -- 20 Mart 2021; 15:4:26 > |
14 Ekimde siparişini verdiğim baz model air 30 ekim itibarıyla elime ulaşmıştır. Kargo bekleyen arkadaşların bilgisine... |