< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
bence al. fiyatı artacak yakında. ayrıca almadığın her gün daha ileri gidiyor kargo süren. kargolar 1 ayda anca ulaşıyor. o yüzden elini çabuk tutmakta fayda var. |
Hocam MBA 2020 lerin islemci nasil eski olabilir? 10nm islemci ama 14nm demissiniz. Islemci gayet yeni ve iyi. Apple in sogutmasi rezalet ve bunuda kasitli yapmislar sirf macbook prolarla yakin performans olmasin diye. Garanti bitince kasayi acip, termal pedlerle kullanicilar nasil isinma sorununun kismen onune gecip ayni islemcilerle %35lere varan performans farki yakalamislar izleyebilirsiniz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Özür diliyorum, MBA'daki işlemciyi dizüstü 10. nesil işlemcilerle karıştırmışım. Haklısınız 10nm olacaktı. Yalnız, bu hala eski teknoloji olduğunu gösteriyor. Zira 10nm'den sonra 7 ve 5 olmak üzere iki basamak mevcut. A14(X) çipi bildiğimiz üzere 5nm üretim tekniğiyle karşımıza çıkacak. Bu yüzden eski ifadesini kullandım. Doğal olarak ısınma sorunu çok daha az yaşanacak ve işlem kapasitesi de artacak. Yoksa ben şuanki cihazlar çöp, kaka demiyorum. Gayet güzel cihazlar lakin ARM cihazların daha başarılı olacağı da çok yüksek bir olasılık. |
yeni arm cihazlar işlemci olarak a14x işlemci kullanmayacak < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dc106 -- 23 Ekim 2020; 21:19:56 > |
Ne kullanacak hocam? Tüm sızıntılar buna işaret ediyor. |
yok dostum a14 e benzer bir chip olacak ve 8 ve 12 çekirdek şeklinde ve ayrıca cihazlarda fan olacak. |
12" form faktöründeki modelde fan olmayacağının garantisini verebilirim size. A14 olmayacak zaten, A14X veya farklı isimli herhangi bir işlemci. Sonuç olarak benzer mimariyi kullanacak, Apple'ın iPhone ve iPad Pro'larda kullandığı A12 ve A12X gibi. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LazerBülbül -- 24 Ekim 2020; 0:4:28 > |
Dostum şuan için 17 kasımda 13” çıkacak ve büyük ihtimalle 12” yerine geçecek pro modelleri ise 14-16” olarak 2021 de < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Geldi mi cihaz? Memnun musunuz? Benimki hala işleniyor konumda. İ5 ile arasında çok gittim geldim,,, hala kafam karışık |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
14 ekimde verdiğim mba i3 sipariş hala işleniyor görünüyor. Teslim zamanı 23 ekim - 3 kasım. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Sürekli taşıma ihtiyacınız yoksa bu cihazı çok tavsiye ediyorlar bende Amazon prime indirimi ile bu cihazı aldım https://www.amazon.com/dp/B07CZPV8DF/ref=cm_sw_r_cp_api_i_Jt.KFbER03PQX şu an yolda.İsterseniz blackfriday de tekrar indirim olabilir < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam çok iyi görünüyor cihaz güle güle kullanın ama ben 500 tlyi aşmayacak bir ürün arıyorum açıkcası bütçemi aşıyor bu cihaz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
teşekkür ederim, baseus ürünleri ülkemizde tercih ediliyor onlara bakabilirsiniz |