çin den koreye ordan almanya oradan da istanbula gelecek .Daha sonra 1 hafta kadar da istanbul gümrük işlemleri sürüyor |
Macbook Pro. 16 ram 512 ssd < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Direkt buraya gelme olayi yok mu ya < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
malesef durum böyle Çinden Türkiyeye gelmesi 2 yada 3gün sürüyor ama Apple toplu olarak çekim yapıtğı için gümrük işlemleri uzun sürüyor |
Slikon işlemcili maclerin daha ucuz olması beklendiği doğru mu acaba? Siz ne düşünüyorsunuz? |
selam dostlar elimde macbook air 2020 var. sizce şu airpods 2020 eğitim kampanyasından yararlanıp macbook pro ya geçmelimiyim. 1.4 GHz 4 Çekirdekli İşlemci, 3.9 GHz’e kadar Turbo Boost 256 GB Depolama Kapasitesi Touch Bar ve Touch ID
10.527,06 TL bunu almayı düşünüyorum elimdeki air 2020 baz model. |
günlük işler için kullanıyorum. yeni işlemcilerle değiştiririm diyordumda airpods la çok bi fark kalmayacak acaba dedim. teşekkürler. |
Dün sipariş vermiştim macbook air 2020 yi bugün airpodsu geldi. Mac de çok gecikmese bari |
15099 TL olan model mi? |
Beklendiği doğru, ama beklenti sonuçta. Kesin bir şey söylemek mümkün değil hocam. |
Şu an windows kullanıyorum eğitim kampanyası cazip geldi ama bu işlemci olayını duyunca bekleme kararı aldım. Intelin ısınması bilmemnesi ve birden aldığım model eskiyecek diye düşündüm bilemiyorum doğru mu düşündüm de. Apple kendi işlemcisini iyi entegre eder güncellemeleri yamaları daha uyumlu yapar gibime geliyor. Fiyatta buna bağlı olarak 50 100 dolar ucuzlasa bile tadından yenmez. |
Birkaç ay önceki sızıntılara göre 800 dolarlık bir başlangıç fiyatı belirtiliyor. Tabii dolar kurundaki artış ve eğitim kampanyasının bitişiyle fiyatta azalmayı bırakın (Türkiye olarak) artış bile görebiliriz. Yine de bende beklemeyi tercih ediyorum. 2020 MBA'lar ısınma konusunda gerçekten sorunlu cihazlar ve işlemcileri oldukça eski (14nm) bir teknolojiyi kullanıyor. O yüzden gözümüz Kasım'daki Apple etkinliğinde. |
Hayırlı olsun hocam. Dediğiniz gibi büyük bir belirsizlik var, olay şuan tamamen tercih meselesi. Ben beklemeyi tercih edenlerdenim. |
Şu da var apple olması farketmez ilk defa böyle bir değişikliğe gidiyor. Haliyle intel kötü yahu dediğimiz sorunların türevleriyle karşılaşabiliriz. Kullanıcıların f/p algısını zedelememek adına oluşabilecek komplikasyonlardan ve iyi bir pazarlama yapmak adına uygun fiyat gelecektir. |
Hocam Apple'ın Macbook serisinde ilk kez ARM tabanlı bir işlemci kullanacağı doğru ama Apple bu duruma yabancı bir şirket değil. Apple yıllardır gerek iPhone gerek iPad serisi modelleri için kendi tasarladığı işlemcileri ve kendi OS'unu kullanıyor. Yani bu konuda oldukça tecrübeliler. Hatalar illaki olacaktır ama ben bug dolu bir yazılım beklemiyorum. iOS'un ilk güncellemelerindeki gibi olabilir, hatalar zamanla güncellemeler ile birlikte çözümlenecektir. |
Tabiki de onu demek istemedim zaten ben. Sadece ilk adımı pazarlamak, sistemi oturtmak adına bir buyrun fiyati olacaktır zaten dışarıdan satın almadığı için işlemciyi haliyle daha ucuza mal edecek ve intelin yama üstüne yama gelen işlemcilerinden daha kolay optimize edilecektir o yüzden de bekliyorum ben de. |