Hocam pilin üstüne tıklayın sağ üst köşede < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
pt de hiç stok kalmamış ne zaman gelir acaba |
ben şimdi çıktım zorludan, sadece i5 10th 16ram 1tb olan model vardı, elim boş döndüm |
Sayende Baseus urununu gordum. Cok tesekkur ediyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ben de yaklaşık bir senedir Kingston Nucleum C-HUBC1 kullanıyorum ve oldukça memnunum alternatif olarak önerebilirim. |
Benchmark değerlerine göre air daha üstün, ayrıca klavye artısı mevcut. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AngelOfLord -- 21 Ekim 2020; 15:32:38 > |
Sorunun cevabı değişmekte. Eğer ki 4k edit üzerinde çalışmayacaksanız air çalışacaksanız pro. 2020 airler 4k çözünürlüğünde editler yaparken hem CPU hem GPU daha fazla olmasına rağmen termal problemden kaynaklı neredeyse iki katı yavaşlığında bir render sunmakta. D.n: İki modeli de test etmedim ancak forumlarda ve incelemelerdeki bilgiler ışığında yazıyorum. |
Daha önce öğrenci olmadan öğrenci indirimiyle ürün alıp da iade etmek zorunda kalan oldu mu? Ya da ürünün normal fiyat farkını istediler mi? Eşim yüksek lisans öğrencisi diye eğitim sayfasından aldım ama faturayı onun adına kestirmek aklıma gelmedi kendi adıma kestirdim. |
İnternet üstünden öğrenci olup olmadığına bakılmaksızın ürünü indirimli alabiliyorsunuz herhangi bir problem olmaz. Eğitim ibrazı sadece mağazada geçerli. |
Teşekkürler hocam |
Merhaba, benimde mbp teslim tarihi 17-20 kasım göstermesine rağmen bu akşam işleniyordan gönderime hazırlanıyora geçmiş. Sizce erken gelme ihtimali var mıdır ? |
siparişi ne zaman vermiştiniz? benim hala işleniyor gözüküyor. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |