< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Air'in siparişini verdim az önce. Pro gereksiz geldi , kendim 2009'dan bu yana mac kullanıcısıyım ve 2011 17" mbp kullanıyorum aktif olarak, eski nesillerdeki farklara bakınca neredeyse hiçbir fark kalmamış baz seviye air ve pro arasında. Hiç bir konuda editör değilim, günlük kullanıma ek ofis uygulamaları kullanıyorum bunlar için Air fazlasıyla yeterli zaten. 8930 tl'ye aldım öğrenci inidiriminde , airpods fiyatı da 1500tl'ye yükselince acil almak şart oldu artık. Arm taban konusu çok konuşuluyor, bu konuda tercihim özellikle intel 10.nesil oldu çünkü çok uzun iş birliği sonucu tamamen oturmuş bir sistem ve yazılım desteği mevcut ayrıca her ihtimale karşı windows desteği mevcut ve 4 çekirdekli 10.nesil intel işlemci gerçekten kuvvetli bir mimari. Bunun dışında diğer sebep ise hatta ilk sebep fiyat konusu, şu an Air baz modele i5 4 çekirdek opsiyonu eklenmiş 256ssd'li cihaz 1099usd ve bu da güncel kurla(7,93) 8715tl yapmakta kdv eklediğimiz takdirde 10283tl yapıyor. ben ise aynı cihazı kdv dahil 8930tl'ye aldım ve üstüne 1600tl'ye fiyatı güncellenen airpods aldım. Gerçekten ARM falan hikaye Türkiye'nin durumunu ve gidişatın %100 hangi yöne gideceğini düşününce bu kampanyayı kaçırmak ihtiyacı olan için çok çok üzücü olur. |
Taşınabilirlik bence normal. Yani cihaz çok küçük değil ancak devasa da değil. Çünkü ekran boyutu belli. Ben taşırken sorun yaşamıyorum ama 13" boyuta göre kabaca 4-5 cm büyük olduğunu unutmamalı. -- Kesinlikle mantıklı @Pis@gor |
|
cam filmini heryerde bulabilirsiniz ufak bir parça kestirin kurutma makinesiyle plastik kılıfa uygulayın ya da elemana 20tl verin pürmüzle kendi yapıştırsın plastik kılıfa, 3m gibi kaliteli birşey olsun sıcaklığa karşı. |
Apple MacBook Pro 16" | Samsung 55-NU8000 | Sony PlayStation 5 | Marshall Woburn 2 | Apple iPhone 11 | Apple AirPods
|
Pozitif Teknoloji(PT) üzerinden ürünü almayı düşünüyorum. Aynı gün satın alıp depodan teslim alabilir miyim ? Deponun adresini bilen var mı ? |
|
2020 air i5 için catalina 10.15.6 güncelleme sonrası ısınma ve yoğun fan çalışması sorunu azaldı gibi yorumlar okudum yabancı sitelerde. Test eden var mı? İ3, i5 arası çok kararsızım. |
|
Apple store da yaklaşık 15 gün teslim süresi diyor base model için. Teslim yeri İzmir, i5 kullanan varsa yorumlarsa mutlu oluruz. |
|
İ5 siparişim yaklaşık 25 gün sonra teslim edildi, ürün geldiğinde 10.15.6 dan .7 ye yükselttim, çok büyük hata ettim. Güncelleme sonrası cihaz ısınıp kavruluyor, bir çok kez Apple ile eski versiyona geçiş için görüştüm , üç dört kez komple mac sil yaptım, eskiye dönüş olmadı ne yazık ki. Sonuç olarak değişim talep ettim, kabul ettiler , bu konuda sıkıntı da çıkartmıyorlar zaten. Apple ın hiçbir ürününü güncellemeyin, bunu ios, macOS, watchOS, iPad deneyimlerimden yazıyorum, her güncelleme sonrası cihazınız ağırlaşıyor yavaşlıyor.. birde i3 versiyonunu sipariş ettim, ısınma durumlarını bakalım i5 deki kadar yaşayacak mıyım ? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devasaldost -- 15 Ekim 2020; 22:26:24 > |
|
Değişim kampanyası yok mu hiç? |