|
Bununla ilgili geçen bir video vardı, bir sürü cache veri ve duvarkağıtlarındaki slaytlar vs çok yer kaplıyor ve detaylı gösteriyordu. İnceleyebilirsiniz. |

|
Bununla ilgili geçen bir video vardı, bir sürü cache veri ve duvarkağıtlarındaki slaytlar vs çok yer kaplıyor ve detaylı gösteriyordu. İnceleyebilirsiniz. |
Selamlar macbook air m2 sahibiyim. bilgisayar bir kapandı bir daha da açılmıyor. nette yazılan bir çok tuş kombinasyonu ile açmayı denedim ancak sonuç olumsuz. daha önce bunu yaşamış olup çözümü bulanlar var mıdır acaba? teknik servisin 25 bin lira gibi masraf çıkardığına dair endişe edici yazılar okuyorum nette. anakart mı yandı durduk yere ekran mı gitti anlamadım. sıvı teması yok, darbe, yere düşürme vs. hiç bişey yok. apple ilk defa hayal kırıklığı yarattı bende. cihaz 24 ay 17 günlük.. yani garantisi biteli 17 gün oldu. |
|
|
Macbook air m4 cihazımda iyileştirilmiş pil şarjını açtığımda aynı iphone daki gibi şarjı %80 sınırlıyor mu acaba ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
| _____________________________ |
|
Trackpad gesture için better touch tool diye bir app indirdim trackpad üzerine kaydırma hareketleri ile tonlarca atama yapabiliyorsun. Yani apple şu seçeneği default olarak niye sunmaz ki, hadi bu app kadar teferruatlı onlarca hareket olmasa bile insan bi middle button koymaz mı default ayarlara anlamak güç. Neyse ki bu uygulamayla ihtiyacım olan her şeyi ekledim daha tam kurcamaladım birçok ekleme daha yapabilirim. Önce 45 günlük deneme sürümünü indirdim bu süre içinde kullanıp gerekirse satın almayı düşünüyorum, muhtemelen de alırım gibi. Amazon indirimlerden bir de beyaz magic trackpad aldım ihtiyaç duyduğum için için ama aynı atamalar mac'in dahili trackpadinde de ayarlanan şekilde çalışıyor. Böyle bir şey arayan varsa bilgisine. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frank Slade -- 22 Kasım 2025; 23:46:42 > |
|
![]() |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
arkadaşlar böyle macbookta kullandığınız faydalı programları paylaşabileceğimiz bir konu başlığı var mı yada MacBook cihazınızda ne gibi programlar kullanıyorsunuz paylaşalım herkes denesin faydalansın ücretli veya ücretsiz programlar |
|
|
Z97-PRO(Wi-Fi ac)-Intel i7 4790k-(4x4) 16gb RIPJAWS DDR3 1600-MSI Geforce GTX1080-Seasonic 850W-XSPC RAYSTORM 750 AX240 SIVI SOĞUTMA-COOLER MASTER HAF X942-Creative Sound Blaster ZX-CERATİVE THX 550 - Logitech Z-5500-RAZER MAMBA TOURNAMENT EDİTİON-RAZER BLACKWİDOW CHROMA KEYBOARD-RAZER FİREFLY-LOGİTECH DRİVİNG FORCE GT-Dell S2716DG 27" 1ms 144Hz QHD G-Sync-Samsung UE-65RU7400 4K QLED-PIONEER VSX 921 AVR-JAMO S426HCS5B-Pure Acoustics RB 1200-ZİDOO Z10 4K Media Player-DIGITURK-SAMSUNG GALAXY NOTE 8-R56 N18 Mini Cooper S
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
Sorunuza cevap veremiyorum deneyimim olmadığı için ancak bende bir Air kullanıcısı olarak bir şey merak ediyorum ve arkadaşlara bu soruyla beraber sormak istiyorum. Şöyle ki Air'de bildiğimiz gibi fan yok. Fanlı bir cihaz bir süre sonra fanın toz tutmasından kaynaklı serinleme konusunda sıkıntı yaşıyor. Air modellerde uzun vadede toz tutma, ısınma problemi nasıl oluyor. |
|
|
|
|
Kendi duvar kağıtları bence aşırı güzel :) Hiç ihtiyacım olmadı desem yeridir. Tek sevmediğim iki monitöre yayma yok. Olsa güzel olurdu. |
|