Şimdi Ara

Apple Macbook Pro M1 Pro - M1 Max [ Ana Konu ] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
526
Cevap
50
Favori
33.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kaan™ kullanıcısına yanıt
    17 Kasım tarihli siprişimde herhangi bir teslim tarihi yok. Özel siparişiniz olusturulmuş durumunda hala. Sizin spec neydi hocam?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thee_Eng -- 5 Aralık 2021; 21:7:2 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Thee_Eng kullanıcısına yanıt

    Benim siparişim 18 Kasım Tarihli ve verdiğim andan beri

    Teslimat Tarihi: 3-10 Aralık

    Sipariş Durumu: İşleniyor


    şeklinde duruyor.



    spec 16” M1 Max 10/32 32Ram 1TB SSD


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaan™ kullanıcısına yanıt
    Denildiği gibi, 24 gpu m1 max ve/veya 64gb seçeneklerinde supply problemi olabilir.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhaba herkese, 17/11 tarihinde ben de özel konfigürasyon 16/M1 Max/32gpu/32GB/512GB Macbook siparişi verdim. İlk belirtilen teslim tarihi 17/24 Aralıktı, sonra süre 14/21 aralığa çekildi. 27/28 Kasım gibi siparişim gönderime hazırlanıyor durumuna geçti, 1 Aralıkta ise çinden gönderildi, bu olduğunda teslim tarihi 7 Aralık yani bugün olarak tekrar güncellendi. Ancak UPS'den baktığımda en son güncelleme 3 Aralıkta siparişin hala Şangay'da olduğunu gösteriyor, UPS'i aradığımda da onlar da ellerinde başka bir bilgi olmadığını söylediler. Yani şu an paketin ne zaman geleceği çok belirsiz, paket geldiğinde bu mesajı güncellerim, benim gibi özel sipariş bekleyenlere belki yardımcı olur bu mesaj.

  • Bende de sizdeki durumdan vardı hocam bugün Kore tesisinden yola çıktığı bilgisi geldi. Yalnız aldığımdan beri teslim tarihi 8-15 Aralık olarak gözüküyor, hiç değişmedi. (16/M1 Max/32Gpu/64GB/1 TB)

  • doobeyy kullanıcısına yanıt
    Ne zaman almistiniz?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Thee_Eng kullanıcısına yanıt
    25 ekimde aldım. Almanya’ya gelmiş yeni güncellemeye göre.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ben de 18 kasimda 16” 24 gpu m1 max siparis ettim. Shangaiden cikti istanbula gelecek derken bugun koreye gittigine dair guncelleme aldim. Bana soylenen tarih 14 aralikti ama yilbasina kadar zor gelir bence.


    bu isinma konusunda tecrube edeniniz oldu mu? 16” i9 2019 dan gececeg ve i9 isinma konusunda beni deli ediyordu. Fan sesi duyamayacagim ve kasanin elimi bacagimi yakmayacagi bir bilgisayar olmasini umuyorum. Yoksa direkt iade ederim bi cozemediler su sorunu 100 derece nedir yahu?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DUBSTEP FC D kullanıcısına yanıt
    Bende 14 M1 max 24gpu 64gb ram sipariş ettim. 24gpu versiyonları çok bekleniyor deniliyor. 64gb ram içinde yine öyle deniliyor. Bakalım bekliyeceğiz. Siparişi pt den geçtiğim için, yurtdışı hareketini göremiyorum.

    100 derelik o ısınmalar art arta yapılan gpu ağır benchmark testlerinde oluyor. Şu an 24gpu 14 inch kullanan bir arkadaşım hiç fanın çalıştığını görmediğini söyledi. Sizinki 16 inç hiçbir şey olmaz diye düşünüyorum.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar, siparişin yurtdışı takibini webden yapabiliyor muyuz? Apple Store uygulamasına erişimim olmadığı için iPhone'dan bakamıyorum.

    Ben de 21 Kasım'da konfigürasyonlu Macbook siparişi verdim. Şuan ''İşleniyor'' aşamasında hâlâ. Teslim süresi de ilk günden beri 6-8 hafta olarak gözüküyordu, değişmedi hiç.

  • Nemésis N kullanıcısına yanıt

    5/11 de 16" M1 Max 64GB yapılandırması ile sipariş verdim, ilk başta teslim aralığı 28/12-04/01 olarak idi iki hafta sonra 15-22/12 olarak geriye çekildi. Pazartesi günü (6/12) kargoya verildiği bilgisi geldi ve tahmini zaman 10/12 olarak belirtildi ama bu pek mümkün değil, bugün itibari ile (9/12) Çin'den Kore'ye geldi ve Kore'deki bir tesisten de ayrılmış olarak görünüyor. Sanırım teslimat 15-20 arasında bir tarihte ancak gerçekleşir.


    Meraklılar için kargo yolculuğu şu sıralama ve tarihler aralığında gerçekleşiyor;


    1- Gönderici etiket oluşturdu ve Çin'den ayrıldı (0-7 gün)

    2- Kore'ye vardı ve Kore'den ayrıldı (1-2 gün)

    3- Almanya, Köln vardı ve ayrıldı (0-1 gün)

    4- İstanbul'a vardı ve gümrükten çıktı (3-7 gün)

    5- Son teslimat adresine teslim (0-3 gün)


    Toplam kargoya verildi mesajı geldikten sonra alıcıya teslim süresi 9 ila 15 gün aralığında olduğu gözlemlenmekte.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jxes117 -- 10 Aralık 2021; 20:56:44 >




  • Durumu güncelleyeyim, paket Şangayda bir süre bekledikten sonra hızlıca Güney Kore'ye, oradan Almanya'ya ve akabinde İstanbula geldi, bugün itibarı ile gümrük işlemleri başladı. Muhtemelen önümüzdeki hafta elimde olur, bu da Apple'ın ilk verdiği tarihe denk geliyor, yapılan güncelleme herhangi bir değişiklik yaratmadı yani. Karşılaştırma yapacak olursam, sipariş verdiğim iPhone direkt ilk verdikleri tarihte elime geçti, hiç tarihi güncellememişlerdi. Aynı zamanda gümrük bekleyen arkadaşlar ortalama kaç günde gümrükten çıktığını paylaşırlarsa sevinirim.


    Apple Macbook Pro M1 Pro - M1 Max [ Ana Konu ]
    Apple Macbook Pro M1 Pro - M1 Max [ Ana Konu ]



    Bu arada ufak bir tüyo vereyim, eğer kargo Türkiyeye geldiyse, takibi ups.com yerine ups.com.tr'den yapın, daha detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz.


    @jxes117 @doobeyy @DUBSTEP FC





  • Benimde 22 kasım siparişim aynı şekilde, 6-8 hafta olarak gözüküyor hala

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Canka1 C kullanıcısına yanıt

    Sanırım aynı zamanlarda teslim alacağız. Yurtdışı hareketlerini görebilmek için ''İşleniyor'' durumunu geçmesi gerekiyor anladığım kadarıyla

  • Menübar'ı çentik seviyesine getiren, siyah tema ile kapatan bir eklenti vs. çıkmadı mı daha? :)

  • Roark kullanıcısına yanıt
    Apple Macbook Pro M1 Pro - M1 Max [ Ana Konu ]
    Apple Macbook Pro M1 Pro - M1 Max [ Ana Konu ]topnotch.app
    TopNotch for macOS
    https://topnotch.app

    Bu gibi mi?

  • Batuhan Apatay kullanıcısına yanıt

    Tam buraya yazdıktan sonra arayıp bu uygulamayı bulmuştum, arayanlara da faydalı olacaktır. :)

  • Herkese merhaba,

    Ben de Apple Tr sitesinden 16" M1 Pro 10core CPU, 16core GPU, 16GB, 1TB gri MacBook Pro siparişimi 19 Kasım'da vermiştim.


    Gelen "siparişiniz alındı" bilgilendirme mailinde, sipariş kodumu tıkladığımda, Apple sitesinde teslimat tarihi olarak 7-14 Aralık olarak görünüyordu.


    Geçen haftaya kadar bu bilgi hep aynı şekilde kaldı. Sonra farkettim ki Apartman adında bir harf hatası yapmışım, Apple Tr müşteri hizmetlerini aradım ve harf düzeltmesini yaptık. Bu görüşmede siparişimin durumunu, hiç bir ilerleme olmadığını ve bir gecikme olup olmayacağını da sordum. Bana siparişin hazırlanıyor aşamasına geçtiğinde ve sonrasında sürecin çok hızlı ilerleyeceğini, bir gecikme olmayacağı bilgisini verdiler. O esnada adres düzeltmesi yapılınca yeni bir mail aldım ve teslim tarihi 7-14 Aralık yerine 8-15 Aralık olarak güncellendi.


    Geçen hafta sonu gerçekten diğer adımlar hızlıca aktifleşti, Pazar günü sipariş gönderildi moduna geçti. Ben 15 Aralık'ta teslim olacak, ancak nasıl yetişecek modundaydım ki, biraz önce UPS kargo geldi ve siparişimi teslim etti. 13 Aralık, saat 11:30. Yani ilk tarih aralığının da içinde, son günden iki gün önce.


    Kutuyu henüz açmadım, hiç bir sorun, ezik vs görünmüyor. Akşam oğlumla birlikte açacağız. İçindekiler detayında da herşey doğru gözüküyor. Zaten müşteri hizmetleriyle konuşurken, kargo firmasını, nasıl teslim edeceklerini falan sormuştum. Bana imza karşılığı size veya ailenizden birine verirler, 20 Aralık'a kadar kutuyu açmış ve cihazı çalıştırmış olsanızda da koşulsuz iade veya değişiklik hakkınız baki, denmişti. Bunu da kargodan doğacak her türlü hata ve aksaklıklara karşın tam bir garanti uygulaması olarak anlatmışlardı.


    Tek aksayan, UPS kargonun imza almadan, hatta kimlik bile sormadan, kutuyu kapıya "usulca" bırakması oldu. Alaşılan pandemide UPS'i bile bozmuşuz :(


    Bunun dışında herşey mükemmel, dakik ve kusursuz bir organizasyonu temsil ediyor.

    Akşama heyecanlıyız.

    Merak edenler için bir açılış videosu çekmeyi düşünüyorum.


    Aşağıda teslimattan hemen sonra Apple Tr ve UPS Tr sitelerindeki durum görüntüleri var. Anlaşılan teslim edildi bilgisi UPS te bile güncellenmemiş halen. Böyle hızlı oldu yani...

    Apple Macbook Pro M1 Pro - M1 Max [ Ana Konu ]
    Apple Macbook Pro M1 Pro - M1 Max [ Ana Konu ]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alehar -- 13 Aralık 2021; 12:3:15 >




  • merhaba m1 pro cihazımı 1080p 24" monitöre bağladım ama görüntü bulanık ne yaptıysam düzeltemedim. her hangi bir çözüm önerisi olan var mı?

  • 18 kasımda verdiğim m1 max 24 gpu siparişimde önce 9 aralık teslim dediler sonra 14 oldu bugün 14 aralık ve herhangi bir gelişme yok. Apple halen gümrükte tarafında faturalandırma yapmamış. Apple Care aradığımda da en geç 21'ine kadar diyolar. Yahu kardeşim en başından 21 diyin ona göre bekleyelim niye sürekli heyecan yaratıyorsunuz. i9 'umu sattım bilgisayarsız kaldım bekliyorum.


    Cidden yordu yani şu süreç, bilsem 2 bin tl daha fazla verip 32 Max'ini gidip zorludan alırdım cidden kabak tadı veriyor şu kargo süreci.

  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.