< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Apple kullanıcısı olarak bazen kendimi enayi hissediyorum

-
-
Lüks tüketim ürünü o artık kimse özelliği için almıyor ki, ısırılmış elma için alıyorlar. Fiyatı iki katına çıkar yine kitlesinin çoğunu korur.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aslında her Apple ürünü ekosistem içerisindeki uyum çok iyi diye alınıyor. Çünkü her kullanıcı biliyor diğer markaların ürünleri Android'deki gibi çalışmayacak. Adamlar yazılımla da ekosistem içerisinde çok kullanışlı özellikler ekliyorlar. Ama sıkıldım artık. En azından saat sürekli kullandığım ama saate ve arayanın kim olduğuna bakmaktan başka bir iş için kullanmadığım bir ürün. Her gün şarj etmek de çok zulüm geliyor. O yüzden Huawei aldım. Kağıt üstünde aynı özellikleri sunuyor bakalım.
-
yaa tüküreyim epıl'ın stabilliğine.
en son çıkan mekbuk'u aldım, fare kasıyo. neymiş efendim kendi faresini kullanmak lazımmış.
ulan yıl olmuş 2020 Allahtan korkun bee.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Alakası yok ısırılmış elma ile. Hangi Windows cihazın pili saatlerce gidiyor, hangi Windows cihaz fansız çalışıyor. En baz m1 cihazım ile yıllardır dışarıda çatır çatır kod yazıp işlerimi halledip gece şarja takıyorum. Cihaz halen yağ gibi akıyor.
Mac konusunda rakibi yok. Tablet konusunda Samsung bence Apple ile yarışır duruma geldi. Telefon konusunda da fiyat gamında rakibi yok, hiçbir android cihaz uzun yıllar stabilliğini koruyamıyor.
şahsen saat olayında da en geride kalanın apple olduğunu düşünüyorum. Huaweinin uzun süre şarjı bitmeyen saatleri var, samsung tansiyon ölçebiliyor. Şahsen xiaomi mi band 9 cihazımı bile hanımın apple watchundan daha kaliteli görüyorum, işe yaramaz birkaç özellik dışında arayacağım bir şey yok ve şarjı hemen bitiyor. Watch 9’u haftada bir kez şarj ediyorum…
kulaklık ise gereksiz pahalı bence, profesyonel dinleyici değilsen daha ucuza benzer kalitede ürünler var.
yorumumu özetlemem gerekirse;
bilgisayar anlamında rakibi yok,
telefon ömrü konusunda rakibi yok,
tablet konusunda çok iyi ama samsung daha uyguna tercih edilebilir,
saat çöp,
kulaklık pahalı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Havya Makinesi -- 19 Mayıs 2025; 15:16:12 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Logitech'in teker ile kaydırması, Razer'a göre daha akıcı Macbook'ta. Muhtemelen Logitech biraz daha uğraşmış Apple için. Razer'ı kullanınca yadırgıyorum biraz Macbook'ta.
-
Mac mouse fix uygulaması var onunla her mouse rahat oluyor. Klavye ne kullanıyorsunuz hayalimde hep mx keys var, borçlardan dolayı bir türlü yönlenmedim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Madde madde yazdığın yorumların tamamına katılıyorum. Kulaklığa para harcamayı yadırgamadığım için ona üzülmüyorum ama saat gerçekten çöp. Keza Apple TV de gereksiz bir şekilde aşırı pahalı. Tek artı özelliği de 2 tane Airpods bağlayabilmek. Gece çocuklar uyuyunca karı-koca film izlerken iyi oluyor ama sırf onun için de o kadar para vermeye değmez bence.
-
Logitech K380 kullanıyorum ama kendi klavyesini kullanıyorum aslında. Laptopa klavye bağlamayı sevmiyorum.
-
Ben de İPhone 16e kullanıyorum, AirPods 4 düşünüyorum ama çok pahalı, bilmiyorum başka marka alsam memnun eder mi acaba, ekosistem meselesi.
Bakacağız artık.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
teşekkürler. fareyi hızlı kaydırınca imleç'i büyüt diye ayar var. onu pasif edince düzeliyo harici mouse kasması.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sadece telefon apple ise gerek yok. Ekosistem avantajı özellikle tüm ürünler olduğunda ortaya çıkıyor. Telefonda izlediğiniz bir şeye tabletten ya da laptoptan devam etmek istediğinizde kulaklık otomatik geçiş yapıyor. Onun haricinde telefondaki tek avantajı çevresel ses özelliği ve konuşunca sesi kısması.
Haklısınız.
AirPods 4 parasına ne kulaklıklar var, hatta daha uyguna, sanırım başka marka alıp geçeceğim.
Yerine eşdeğer donanımda bir saat alabiliyorsun, eşdeğer özelliklerde değil.
Fakat şöyle bir durum var: Eğer Apple ekosistemini kullanmıyorsan, bu kadar para vermenin ne anlamı var. Apple donanımda, yarı fiyatına, benzer işleri yapacak bir sürü telefon, tablet, kulaklık var...
-
Ama birkaç ay beklerseniz okula dönüş kampanyasında bazı ürünleri indirime sokuyor Apple. Ben macbook yanında %50 indirimle almıştım.
bende watch 10 var çok memnunum pili de problem olmuyor çünkü sabah uyanında şarja taksan hazırlanana kadar %80 oluyor 15dkda falan
-
Açıkçası Apple saatin kayda değer pek bir özelliğini görmedim. Yaptığı her şeyi diğer saatler de yapıyor. Her gün şarja takmaktan başka bir işe yaramıyor. Saat ihtiyacım var ama Apple'ınki kanser etti beni. Saatin ekosistemde de hiçbir önemi yok bence. Kulaklık apayrı mesela.
En Beğenilen Yanıtlar

Lüks tüketim ürünü o artık kimse özelliği için almıyor ki, ısırılmış elma için alıyorlar. Fiyatı iki katına çıkar yine kitlesinin çoğunu korur.
|
Benzer içerikler
- sevgilimin geçmişi
- 20 haziran'a kadar kaç gün okula gideceğiz
- rollo tomassi kitap türkçe pdf
- yalı spor güvenilir mi
- alkol sonrası kalp çarpıntısına ne iyi gelir
- penis nakli
- sodyum iyon batarya
- dünyanın en büyük vinci
- ets 2 türkiye haritası
- telegram indirim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X