Şimdi Ara

Apple itibarını kaybetti mi sizce?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
1.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Son çıkan haberlere göre apple touch id yi ekrana koyamamış. daha doğrusu ekrana entegre edememiş zenfone 3 max gibi arkaya koymuş parmak izini. Milyar dolarlık bütçesi olan bir şirket, hepi topu yılda 1 tane telefon tasarlıyor, dünyanın en iyi mühendisleri bünyesinde çalışıyor, her türlü ekipmana sahipler ama bir butonu ekrana entegre edemiyorlar. niye böyle?



  • Blok.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekrana koymasi gibi fark yaraticak acaba apple şu arkadaki elma logosuna koymasi bile başari ve gayet güzel durucaktir her cihaz da bi kusur var her cihazda kusursuz hatasiz sorunsuz ve 4/4 lük değil apple cihazlarina 1-2 yil geriden gelse bile her türlü kullanicisi alicisi var koskocaman samsung sony gibi markalar 1-2 öncede koyduklari özelikleri şuan bile var artik nasil bi tasarim yenilik donanim ile donatacaklarini bilmiyolar bişeyler yapalimda yenilik olsun diye aldatmaca oyunu oynuyor..applenin yenilikleri göz doyurucu şekilde göz kamaştirici hale geliyor..severim seni apple.!!!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yahu tuketicisine bakipta yorumlayin boyle seyleri. Tuketiciye 3310 kivaminda bir telefon cikartsinlar nostalji diye lanse etsinler aninda kapida kuyruk olur. Burada da soyle stabil boyle stabil diye sizlaniyorlar. E kardesim size mustehak ki bombos makineye 5000tl veriyorsunuz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senin bu söylediğine "Doğmamış çocuğa don biçmek" denir.
  • Benim gözümde planlı eskitme olayıyla çoktan bitti zaten.



    Eskiden insanlar kafam rahat olsun diye apple alırdı şimdi telefon yavaşlamasın diye güncellemeleri nasıl engellerim diye uğraşıyorlar

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merak etmeyin, FaceID sayesinde kimse TouchID'yi özlemeyecek. Çok daha hızlı ve kolay olacağına adım gibi eminim.



    Ayrıca, dediğinzi Samsung da yapamadı. S9'a bile yetişmeyecek diyorlar. Fakat Note 9'da bekleniyor bu özellik. Apple da aynı zamanda getirir bu özelliği.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple şu an dünyanın 184 milyar dolar ile 1 numaralı şirketi. Hiçbir şekilde para, itibar kaybetmez..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.