Şimdi Ara

Apple iPhone XS / XS MAX [ANA KONU] (723. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.456
Cevap
128
Favori
1.101.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 721722723724725
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arma33 A kullanıcısına yanıt
    Dostlar daha kaç gün oldu pil sağlığı 94 olmuş kafayı yicem sanırım garantiye mi versem normal değil bence


    1 hafta önce 96 idi telefon 1 aylık bu arada



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arma33 -- 3 Ağustos 2020; 0:17:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2018 ekimde aldığım xs Max’in pil sağlığı şu anda %94.

    Gün içinde hiç kısıtlamadan kullanıyorum telefonu. Gece yatarken şarja takıyorum ve sabah alıyorum şarjdan. Çok nadir gün içinde ekstra bir %10-15 kadar şarj ediyorum hepsi bu.

    Cihazın yurtdışından alınmasının bir fark yaratması mümkün mü sizce?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bluerdem kullanıcısına yanıt
    Alakası bile yok,

    forumda defalarca söylediğim gibi düzenli şarj ediyorsanız pil ömrü uzun olur.

    Siz düzenli şarj ediyorsunuz, geceleri şarja takma işini bende kendime alıştırıyorum bu şekilde 2 gün bile rahat gidiyor.

    Baktım 2. günün sonunda zorlanacak, o günde dışarı da olacağım o zaman yetecek kadar şarja takıp geri çıkartıyorum.
  • EknCn kullanıcısına yanıt

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam arkadaşlar naber xs max telefonum uçak modunda olmamasına rağmen sağ üst köşede onu belirten uçak simgesi gitmiyor kapatıp açıyorum olmuyor yazılımdan kaynaklı olabilirmi 11 ay falan oldu galiba güncelleme yapmayalı yurtdışında olduğum için fırsatım olmadı
    İos 13.1.2

    Apple iPhone XS / XS MAX [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abboww -- 4 Ağustos 2020; 19:4:41 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • cümleten slm arkadaşlar iphone xs 64gb modelini alalı 2 hafta oluyor ios 12.0.1 ile geldi fakat tel nedense hantal çalışıyor evde ipad air 3 de var 13.6 yüklü fişek gibi çalışıyor, ikisiyle uygulama açılış testi yapıyorum ipad daha önce açıyor, oğlumun redmi 9s 6 gb lık modeliylede karşılaştırdım ve redmi uygulamaları daha hızlı açıyor genelde sorun nerde olabilir biraz zor bir soru ama 13.6 ya geçsem tel hızlanırmı

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: deep14100

    cümleten slm arkadaşlar iphone xs 64gb modelini alalı 2 hafta oluyor ios 12.0.1 ile geldi fakat tel nedense hantal çalışıyor evde ipad air 3 de var 13.6 yüklü fişek gibi çalışıyor, ikisiyle uygulama açılış testi yapıyorum ipad daha önce açıyor, oğlumun redmi 9s 6 gb lık modeliylede karşılaştırdım ve redmi uygulamaları daha hızlı açıyor genelde sorun nerde olabilir biraz zor bir soru ama 13.6 ya geçsem tel hızlanırmı
    yokmu fikrini paylaşacak biri

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 7000 lira civarında temiz Xs/Xs Max 2. el almak ne denli mantıklıdır sizce?
  • deep14100 kullanıcısına yanıt
    IOS 13e güncellemekte fayda var bence
  • cihazın çalışan cpu miktarı, batarya sıcaklığı gibi bilgilerini öğrenebileceğimiz monity tarzı bir app var mı?
  • XS Max cihazı bu gün tam sıfırlama yaptım. Kurulumdan sonra mesaj bildirimleri yarı ingilizce geliyor. Nasıl düzeltirim bilen var mı?



    Apple iPhone XS / XS MAX [ANA KONU]

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İyi günler, iphone 11 ile xs arasında kaldım. 11 in batarya dışında hiçbir artısı yok bana göre. Akıllı saat olarak galaxy watch kullanıyorum, gün içinde de ortalama düzeyde kullanıyorum telefonu. Bir de belki ilerde airpods alırım, bu bluetooth cihazlar çok şarj götürür mü? Bir gün dayanır mı? Xs kullanan arkadaşlar günlük kullanımınız nasıl?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Smile of Joker

    İyi günler, iphone 11 ile xs arasında kaldım. 11 in batarya dışında hiçbir artısı yok bana göre. Akıllı saat olarak galaxy watch kullanıyorum, gün içinde de ortalama düzeyde kullanıyorum telefonu. Bir de belki ilerde airpods alırım, bu bluetooth cihazlar çok şarj götürür mü? Bir gün dayanır mı? Xs kullanan arkadaşlar günlük kullanımınız nasıl?
    11den xs’e geçtim. 11’in kamerası bariz daha iyi. Batarya olarak elbetteki kapasite farkı da etken ama çok çok daha iyi 11. İlk birkaç gün bayağı afalladım xs’te batarya konusunda ama alıştım. Saat olarak Apple watch kullanıyorum işe giderken de mi band 4 takıyorum. Öyle çok şarj yiyor ya bütün gün Bluetooth açık dolaşmak gibi bir düşünceye kapılmadım hiç. Batarya sağlığım %91. Batarya olayının bir tık daha iyi olmasını isterdim ama 12 çıkınca xs boyutunda veya bir tık daha ufağı olursa 12’nin onu alacağımdan çok takmıyorum batarya performansını.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkadaslar merhabalar elimde Iphone XS 256 GB var, baska cihaza gececegim icin satıyorum. İlginen varsa ozelden mesaj atabilir, ürün kozmetik olarak 0 ayarında, 21 ay garantili ve şarj aleti kullanılmamış. 7200 tlye bırakacagım.

    Herkese iyi forumlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi franticfurkan -- 6 Ağustos 2020; 0:55:27 >
  • Hocam tam anlamadım kusura bakmayın, yani bataryadan memnun musunuz? Kaç saat ekran süresi alıyorsunuz? Eksik yani ne sizce?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Smile of Joker

    Hocam tam anlamadım kusura bakmayın, yani bataryadan memnun musunuz? Kaç saat ekran süresi alıyorsunuz? Eksik yani ne sizce?
    Estağfurullah, daha net yazayım. 11’den sonra batarya performansından memnun değilim 11’inkine alıştığım için. 11’in kapasitesi daha yüksekti pil sağlığı da %100’dü. Xs’in kapasitesi daha düşük ve pil sağlığı da %91. Bu da memnun olmamamda etken. Kendi kullanım alışkanlığımda telefon elimdeyken 11’de %2-3 şarj giderken xs’te rahat %7-8 gidiyor. Batarya konusunda 1 günü mü full olarak saat veya bileklik bağlı Bluetooth açık şekilde çıkarıyorum. Batarya beni ne öldürüyor ne güldürüyor açıkçası. iPhone 12’ye kadar idare edeceğim. 12’de beni kendine çeken birşey bulursam 12 alacağım bulamazsam pil değişimi yaptıracağım xs’e. Bir tık daha iyi olur diye düşünüyorum. 11’i sıfır almıştım. Yaklaşık 10 ay benim kullanımımda %100 sağlıkta sattım telefonu. Xs’te pil değişince %100 sağlıkta 1 sene götürür beni.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bu xs i 7 küsüre satıp ip 11 pro alasım var yav

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Anladım hocam, çok teşekkürler. Kalbim ne kadar xs ten yana olsa da 11 almak daha mantıklı.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Smile of Joker

    Anladım hocam, çok teşekkürler. Kalbim ne kadar xs ten yana olsa da 11 almak daha mantıklı.
    Ne beklendiği de önemli hocam tabi. 11 bana büyük geldi düşürdüm ekranı kırıldı. Biraz daha ufak ve hafif telefon lazımdı bana. 11 proya 3 bin vermektense satıp xs aldım cebime de para kaldı. Xs’e haksızlık olmasın yalnız cihaz hala on numara beş yıldız Ben sizin yerinizde olsam 12’nin çıkmasını beklerdim xs alacak olsam bile. Ufak telefon seven biri iseniz 11 size büyük ve ağır gelecek onu da söyleyeyim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • teli 12.0.1 den 13.6 ya ota üzerinden güncelledim teldeki hantallık gitti daha hızlı oldu, kendi sürümü 12 halbuki :) pil için bir şey diyemem bugün yaptım güncellemeyi ve kesinlikle 13.6 çok daha seri
  • 
Sayfa: önceki 721722723724725
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.