Şimdi Ara

Apple iPhone XS / XS MAX [ANA KONU] (258. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16.456
Cevap
128
Favori
1.101.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 256257258259260
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • palmbeach kullanıcısına yanıt
    Haklısınız, güzel yazı...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Soldier5825 kullanıcısına yanıt
    Tak çıkarı azaltın zaman geçtikçe gevşer.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • soulmate kullanıcısına yanıt
    Simdi appledan arandim mühendislik birimi ile görüşülmüş genel sorun mevcutmuş 1 hafta içinde gelecekmiş güncelleme

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün XS Max'im üniversite de anfide eğimli sıraların üstünde dururken kayıp oturulan yere düştü tahminen 10CM falan içim gitti resmen. Allahtan Baseus kılıf ve ekran koruyucu vardı da hiçbir şey olmadı. Böyle pahalı cihaz kullanmak aslında birazda dert aynı araba gibi yok orasına bir şey mi oldu yok park halinde kapıyamı çarptılar insana stress yaptırıyor. Sonuçta pahalıda olsa bu telefon insanın dikkatsiz bir anına denk gelince düşüyor yere, gerçekten dikkatli kullanmak lazım kabalaştırıyor falan demeden en korumalı kılıfı en kalın camı takmak lazım bence parçası bu kadar pahalı bir cihaz için riske girmeye hiç gerek yok. Hele bide work and travel parasıyla alınmış bir öğrenci kullanıyorsa :)
  • Aşağı yukarı aynı fiyatlara xs max 256 amerika cihazı ve 64 gb avrupa cihazı alma durumunda kalsanız ne yapardınız sevgili arkadaşlar?
  • soulmate kullanıcısına yanıt
    Merakımdan soruyorum; vasfınız nedir ve özel değilse aylık geliriniz? Herkesin olduğu gibi benim de çevremde iyi gelirlere sahip insanlar var. Hatta hatrı sayılır paralar kazanıyorlar. Kullandıkları cihaz iPhone 6, bazıları iPhone 7. Şunu açıklamama izin verin; dünyanın hangi milletinde 1.000 birim olan cihaza 12.000 birim verip vicdanı rahat bir şekilde uyuyabiliyor. Bunun için bana bir cevabınız var mı? ON-IKI BIN diyoruz dikkat edin. 1600 lira asgari ücret bu ülkede. İnsanları uyutmaya çalışan tepedekiler kriz diye birşeyin olmadığını göstermeye çalışsalar dahi bu ülkede ekonomik kriz var ekonomik. Siz ne yaptığınızı sanıyorsunuz?


    Bu arkadaş hepimize örnek olsun. Devletin her bir cihazdan 3.000 ve üzeri vergi aldığı, dünyanın hiçbir yerinde görülmeyen ek vergileri acımasızca hayata geçirerek bu ve bunun gibi arkadaşlar sayesinde cihazı yaratan Apple'dan fazla nakit kasasına giriyor.



    Lütfen. Bakın lütfen böyle bir işe kalkışmayın. Kim olursanız olun. Aylık 250 bin dolar geliriniz de olsa; verdiğiniz paranın mantıkdışı, uçuk olduğunu idrak edin.


    Burası Amerika değil, Türkiye'nin takendisi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-37F4B34B4 -- 13 Aralık 2018; 18:59:42 >




  • JusthingTr J kullanıcısına yanıt
    Bu şahane bir haber, bana da Alihan isimli bir danışman yardımcı oluyor, yarın göndereceğim ben de log datalarını.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gannicus

    Arkadaşlar 2 yıl TR garantili 64gb xs max 9500₺’ye alınır mı? Kutusu hiç açılmamış bu arada.
    Kesinlikle alınmaz bekle bence

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: istanbulturkusu

    Xs max alma yı düşünürken birden sogudum telefondan

    Alıntıları Göster
    Tam olarak ne sorunu bu ?

    Xs max de mi var sadece

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gannicus kullanıcısına yanıt
    Güveniyorsan bence al kardeşim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • cevap veremediniz. Çünkü kendiniz de bir telefona 12 bin vermenin aptallık gibi görüldüğünü biliyorsunuz. Sizden bir ricam var; seneye yeni seri çıkacak. büyük ihtimal 20.000 Türk Lirasını bulur Türkiye fiyatı. Lütfen o telefonu da alıp devletin kasasına 1600 lirayla dahi geçinemeyen halkı yöneten devletin kasasına biraz daha destek olun. 12 bin verebilen adam 20 bin de verir 30 bin de. İşte biz buna ''hak yemek'' diyoruz. Devlete giden her fazla para gibi. teşekkürler



    hürmetler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-37F4B34B4 -- 13 Aralık 2018; 20:26:32 >
  • istanbulturkusu İ kullanıcısına yanıt
    Evet
  • İsteyen Kazandığı parayla yatırım yapar isteyen harcar ayfon alır. kazandığı para.. Eğer bunda bir sıkıntını varsa "telefona 12 bin verilmez bu aptalıktır" diye başlık aç orada bunu sabaha kadar tartışın. Adamın zevki bu. Size ne!!!

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • cihanair kullanıcısına yanıt
    Evet, su an için sadece XS serilerinde oluyor. Şu an dışardayım mesela ama bildirimlerim gelmiyor, uygulamalara tek tek girip kontrol etmek gerekiyor. İnternet ise aslında gayet hızlı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hexaeba

    Senin düşündüğünü bende düşündüm. Ve bu ürünü geçen gün satın aldım. Çok iyi koruyor ve ince tabakalı. Almalısın mutlaka

    Alıntıları Göster
    Cam zaten çizilmeye dayanıklıda camın etrafında ki metal çerçeve çiziliyor asıl orayı koruyacak bir şey lazım.
  • Kardeşim bunun hak yemekle ne alakası var?
  • Selam arkadaşlar, bugün XS Max telefonuma geçiş yaptım. Acaba sizlerden de rica etsem telefonu lambanıza tutarak bir fotoğraf çeker misiniz? Kamerayı ışığa tuttuğunuzda mavi pikseller beliriyor.

    Apple iPhone XS / XS MAX [ANA KONU]
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-2573B355F

    Ali express den aldığım baseus kılıfım sonunda geldi, beklediğime değdi. Hem cihazı kabalaştırmadı hemde oldukça dayanklı duruyor herkese tavsiye ederim.
    Edit: Beyaz olan kısımları çok çabuk kirleniyor daha kullanalı iki gün oldu kararmaya başladı. Nasıl bir kılıf anlamadım Baseus hiç kaliteli bir marka değilmiş gördüğüm kadarıyla. Ali expressten aldım iade etmeyi düşünüyorum.




  • Woozie kullanıcısına yanıt
    Bunun adı lens flare, farklı sayıda camlar olduğu için lens içerisinde, ışık bu camlar arasında kırılarak iz bırakır. Hollywood aksiyon filmlerinde lens flare etkisini sever mesela. Bunu engellemek için profesyonel makinalarda parasoley kullanılıyor, mesela sizde lensin üstünde eğer yakalabilir de doğru açıyla elinizi tutarsanız bu ışığın gittiğini göreceksiniz.



    Gördüğünüz piksel değil, ışık ve optik fiziğinin bir sonucu, kameranızın donanımsal bir problemi değil, içiniz rahat olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanane hocam sana mı kaldı bunun hesabına düşmek? Parası olan adam alır zaten çoğumuzda yurt dışından alıyoruz hem adam belki dolar kazanıyor alıyor. Herkesin farklı hayat standartı var, hoşlandığı mutlu olduğu şey var. İstersem gider 50bin lira veririm sanane bundan?
  • 
Sayfa: önceki 256257258259260
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.