< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bence artık bu cihazı almak için pek bir sebep kalmadı. İphone 11 ile aralarında 600-700 lira var. Black Friday'de iphone 11 satışı tekrar olacaktır iyi fiyatlardan. Onun için pusuya yatın derim. |
garantisi devam eden telefonumun ön ekranı kırıldı. garanti ekran tamirini karşılamıyormuş galiba. yaptırmak için yeni telefonların çıkmasını beklememe gerek var mı? ekran değişim fiyatı düşer belki bu sebeple diye beklesem diyorum. |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
hiç fikrim yok. ilk defa ekran kırdım |
Çiçeksepeti'nde hopi kampanyası var arkadaşlar. %20 hopi veriyor. Şu anda XR 64 gb 6385 TL'ye satılıyor. 1277 TL hopi verileceğini söylüyorlar. Hopiyi nasıl tlye çevirirsiniz bilmem ama sanırım boynerde falan geçiyor. Bir inceleyin derim. https://www.ciceksepeti.com/iphone-xr-64-gb--apple-turkiye-garantili--kc483471 |
ne aldın bılmıyorum ama sarzı muazam gıdıyor... kolay kolay bıtmıyor... hızlı sarz aldım...1 saatte yuzde 20 den yuzde 90 lara gelıyor ama 11 suanda 7000 lere alınıyor gece cekımı cok guzel o yuzden 5500 lere xr alınır ama fazlası verılmez 11 7000 oldugu surece |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
![]() Yeşil sütunda göreceğin üzere kullanılan şarj seviyesi yüzde 80e yakın, açık ekran süresi 9 saat 19 dk. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|