Şimdi Ara

Apple, iPhone X'dan kablolu şarj sistemini kaldırabilir (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fenomenon

    milimalistlikle alakası yok. "milleti nasıl düdüklerim"le alakası var.
    lightning kaldırınca şarjı sadece pad ile olmak zorunda. benim evde şarj aletim var, işte şarj aletim var, arabada araç şarj aleti var. şimdi ben ya hepsine ayrı ayrı şarj padi alıcam yada telefonum milimalst olsun diye hamal gibi şarj pad'ini yanımda taşıcam. parayla rezil olmak böyle bişey olsa gerek.
    İşte Apple'dan zerre anlamayan birinin yorumu. Madem geleceğe kapalısın geçmişe takılı kalmışsın zaten senin Apple'la herhangi bir işin yok.

    Madem sizi ilgilendirmiyorsa yorum yapmayın, ha unuttum diğer kopyacı firmalar Apple'ı takip edeceği için dert ettiysen... Senin evinde, işinde, arabanda şarj imkanının olmaması senin sorunun.
  • Şimdiye kadar kablosuz şarjın yaygınlaşmaması çok ilginç bence. Wi fi kaç yıldır var ve yaygın ama hala şarj işinde kablolar arasında resmen boğuluyoruz.

  • Mümkün olabilir mi bilmiyorum telefonların Wi-fi veya baz istasyonu veya başka sinyal yayicilardan enerji alabileceği bir durum olursa ağır batarya ve şarja takma veya bir standart üzerine bırakma olayı biter.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speed001 -- 24 Haziran 2018; 8:56:15 >
  • fiyatlar zaten fazla bu da olursa iyice abartırlar

  • quote:

    Orijinalden alıntı: crash95

    eee??? Bilgisayara bağlamam gerektiği durumlarda nasıl bağlayacağım?
    kablosuz-usb dönüştürücü aparat ile tabi ki. sadece $99
  • Iyi ihtimal Kablosuz mata lightning kablo ile guc veririz.

    Kötü ihtimal kablosuz mat kendinden kablolu olur. Bu durumda sık sık matın dibinden kopmalar olur yeni mat alırız.

    Ama her durumda o matı yanımızda gezdirmek zorunda kalacağız. Kablolu kulakliklara da veda edeceğiz.

  • Salvador_Limones kullanıcısına yanıt
    Tele-pazarlamacılar gibi konuştunuz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: smart1978

    Hareket halinde iken powerbank kullanmak tamamen imkansiz olacaktir.... Bu sefer kablosuzu kabloluya ceviren kiliflarla mi tureyecek ? Yeni tuketim cilginligi argumanlari ! Apple dayatmalari ... Hic sevmiyorum ...
    Hareket halindeyken sarj etmek kablolu powerbank ile de daha kolay degil ki. Bir omuz cantasinda sarj ediyorsaniz zaten omuz cantasinda kablosuz powerbank de kullanabilirsiniz. Sarj cihazi ile telefonu yan yana koymaniz yeterli olacaktir. Belki kablosuz powerbank cihazinin telefonun ayrilmamasini saglayan klipsleri de olabilir bazi markalarda.

    Apple dayatmalari fikrine katilmiyorum. Kablosuz sarj cihazi buyuk rahatlik. isyerinde telefonu masanin uzerine koyup kablo baglamadan sarj edebilmek, istediginiz zaman kabloyla ugrasmadan alabilmek, isiniz bittiginde tekrar masanin uzerine koyup sarja devam edebilmek ornegin, bunlar buyuk rahatlik. Eskiden radyasyon olayini dusunuyordum kablosuz sarj cihazinda, fakat kablolu sarj cihazi da induksiyon akimiyla calisip aradaki magnetik alan degisiminden istenilen voltajda elektrik uretiyor, dolayisiyla kablosuz sarjin daha fazla radyasyon yaydigini da sanmiyorum.

    Bence yeni teknolojilere acik olmak gerekir. Kablosuz sarj cihazi Apple'a ozgu birsey degil, daha onceden Samsung kablosuz sarj cihazini destekliyordu. Apple bir adim ileri giderek normal sarj destegini kaldirdi, cok da dogru birsey yapti bence cunku kablolu sarj insani cok kisitlayan birsey zaten. Telefonu sarj ederken kullanmak isteyince sarj baglantisi bir yere carpip telefonun icinde kirilsa problem, sarj cihazini cikartip takmak dikkat istiyor ayrica. Halbuki sadece kablosuz sarj cihazini desteklemesi ne guzel, telefon tek parca bir butun olacak, kasa yuzeyi bir sarj soketiyle bolunmemis olacak, mekanik dugmelerin de kaldirilacagi soyleniyor, bu da cok guzel birsey. En sevmedigim sey de titresime alma dugmesiydi, en cok onun kaldirilmasini isterim.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fenomenon

    milimalistlikle alakası yok. "milleti nasıl düdüklerim"le alakası var.
    lightning kaldırınca şarjı sadece pad ile olmak zorunda. benim evde şarj aletim var, işte şarj aletim var, arabada araç şarj aleti var. şimdi ben ya hepsine ayrı ayrı şarj padi alıcam yada telefonum milimalst olsun diye hamal gibi şarj pad'ini yanımda taşıcam. parayla rezil olmak böyle bişey olsa gerek.
    Ayni mantikla PC'lerde halen VGA, seri port, paralel port var ve bu portlarin bazilari yada hepsi son model PC laptoplarda bile var. Minimalistlikle kesinlikle alakasi var cunku Apple urettigi urunlerine çöp bilesenler istemiyor. Hic bir Apple bilgisayarda VGA portu gordunuz mu? Goremezsiniz, cunku cagdisi seylere yer vermiyor Apple.

    Apple urunlerine kalitesinden dolayi para veriyorsaniz evet, ihtiyaciniz kadar kablosuz sarj cihazi almak zorundasiniz. Belki orjinal Apple sarj cihazi yerine daha ucuz ve ayni kalitede olan Belkin veya benzeri urunleri tercih edebilirsiniz ama teknoloji boyle birsey. Apple urunlerini tercih edin veya etmeyin, teknoloji gelistikce elinizdeki kullandiginiz urunleri degistirmek zorundasiniz. Diyelim bir PC aldiniz, Apple Macintosh demiyorum dikkat ederseniz (Apple dayatmasi dediginiz icin karsit ornek veriyorum), bir de 2-3 Bin Liralik bir monitor aldiniz. Monitorun kutusunda da diyelim bir VGA kablosu cikiyor. Bu monitoru bilgisayariniza VGA kablosuyla baglar misiniz? Yok eger ben yeni standartlarda kaliteli bir kablo almayacagim deerseniz 2-3 Bin Liralik bir monitor almayacaksiniz, 200-300 Liralik bir monitor alacaksiniz. Kaldi ki 2-3 Bin Liralik bir monitorde de VGA girisi olmuyor cogu zaman, o zaman 2-3 Bin Liralik monitor ureten firmalar da musteriyi dudukluyor diyelim. Bu mudur yani?? Kabul edin veya etmeyin, elinizdeki parcalari yeni teknolojilerle kullanamazsiniz, arada bir degistirmek zorundasiniz. Hesabinizi da ona gore yapmak zorundasiniz. Eger sarj cihazlariniz orjinal Apple ise bunu orjinal Apple sarj cihazi almadan once dusunmek zorundaydiniz, Belkin gibi kaliteli alternatifleri tercih edebilirdiniz ornegin, gecerliligi sona erdiginde de zarariniz o kadar buyuk olmazdi.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: crash95

    Bültüt alıcısı yok bende.
    Bluetooth alicisi olmayan dusuk model bir PC kullaniyorsaniz 15-20 Liraya bir Bluetooth Dongle alabilirsiniz. Bluetooth alicinizin Apple olmasina da gerek yok, sagda solda satilan herhangi bir Bluetooth Dongle yeterli olacaktir.

    Bluetooth kullanmak istemezseniz zaten bilgileri iCloud'a veya alternatif cloud cozumlerine yedekleyebilirsiniz, Internet uzerinden bilgisayarinizdan kolayca erisebilirsiniz. Cep telefonunu bilgisayara kabloyla baglamak oldukca demode bir yontem zaten, ben Bluetooth ile bile baglamiyorum. Cloud uzerinden direkt olarak erisiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.