Şimdi Ara

Apple iPhone X [ANA KONU] (71. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15.229
Cevap
141
Favori
834.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • aliaydn A kullanıcısına yanıt
    MNG’ye veriyorlardı sanırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu akşam üstü sipariş verdim, şuan Paket Hazırlanıyor şeklinde gözüküyor Demek herkese aynı anda gönderecekler, pek bi mutlu oldum.
  • Bu memleket batsa umurum duymaz.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkcell’in ön siparişi bu gece 12 de mi bitecek acaba yoksa 23 kasım son gün mü ben hala karar veremedim Apple Store’dan mı alsam Turkcell’den mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkcell'de biten uzay grisi rengi tekrar satışa sunuldu.
  • Ben de kararsız kaldım.Ama şu bir gerçek Turkcell den cihaz aldın.Kutuyı açtın ölü piksel çıktı.Değişim yok.Servise gönderiyorlar.Tecrübeyle sabit.Apple Store dan aldın.Yeni kutulu cihazla değişim...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arthshock -- 22 Kasım 2017; 23:58:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arthshock A kullanıcısına yanıt
    Zaten tek düşündüren şey o konu ama Apple’dan da almak ölüm olacak ilk 1 hafta falan. Hele bir de biterse 1 aya yakın bekliyorsun 2. parti cihazlar için

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bence bu sefer öyle olmayacak.Turkcellde,Pupa da falan hala cihaz var.Apple da da stok kalacak ama sorun ne zaman start verecekler.Kimi yarın gece diyor kimi 24 ü sabahı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arthshock A kullanıcısına yanıt
    Ben bugün Zorlu’ya gittim. 23ün gecesi 00:00’da randevu sistemi açılacak aynı güne randevu alıp gidiyorsun öağazada ödemeyi falan yapıp cihazı alıyorsun. Tam randevu saatinde mağazada olamazsan varsa randevusuz müşteriye satıyorlar cihazı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saat 00’ı geçti ve Turkcell’de kampanya hala devam ediyor. Bu gece 00’da bitecek muhtemelen. Ben gün içinde turkcell’den siparişi veririm herlade. Apple riskine girmem

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HellRazor H kullanıcısına yanıt
    Önce space grey aldım şimdi silver kullanıyorum silver daha güzel geldi. Tabi karar senin bide silver 256gb o yüzden geri göndermedim. £62.90 ödüyorum sınırsız dakika, mesaj, 42gb 4g data, spotify premium ve tüm Avrupa’da geçerli dakika internet mesaj.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • major24 M kullanıcısına yanıt
    Yanlışlıkla 256gb yolladılar ben sadece rengini değiştirmek istedim karşı taraftaki Hintli adam saolsun 256gb yolladı. Bugün aradılar kusura bakmayın isterseniz cihaz sizde kalabilir Ekstra ücret talep etmediler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Katibim kullanıcısına yanıt
    O konuyla ilgili bir bilgim yoktu. Ama iyiki değiştirdim bu cihazdaki Face ID ve şarjı daha iyi gibi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SpesifikBrush

    Bir arkadaş da şey demişti, Amerika’dan alındıysa başka yerler bile bakmıyor, fakat Avrupa’dan alındıysa KVK gibi yetler bakıyor demişti. Herhalde tamamen model numarası ile alakalı bu. Teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için, yanlış biliyormuşum 😊

    Yok hocam. Tamamen model numarası ıle alakalı.

    Benım su an ıcın kullandıgım ıphone 7 Plus'ım Amerıka'dan alındu. Telefonuma yazın su kactı. Garantısının bıtımıne 4 gun kala KVK'ye verdım. Telefon tabı garantı dısı kaldı ama KVK ılk teslım alırken garantısını kontrol ettı ve bır sorun olmadıgını belırttı. Ancak su sızıntısı yuzunden Apple cıhazları garantı dısı bıraktıgı ıcın mecburen 2000TL odedım.

    Sız baskalarını dınlemeyın.

    Kolay Gelsın.
  • Arkadaşlar bu "Face ID" algılaması gerçekten zayıf. Her üç denemeden bir tanesi başarısız oluyor neredeyse, şifre girmek zorunda kalıyorum. Birkaç kere yeniden tanımladım yüzümü ama değişen bir şey yok. Hele yüzüme biraz fazla yakın tutmuşsam hiç tanımıyor. Böyle bir sıkıntı yaşayan var mı, yoksa her şartta tıkır tıkır çalışıyor mu sizin Face ID?
  • Sheffield Wednesday kullanıcısına yanıt
    İyiymiş hocam, Silver alasım var yanları çok hoş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SpesifikBrush

    Bu soğukta bekleyen olacak mı çok merak ediyorum ya 😄

    Onu bende merak edıyorum. Acaba bu sene sıra nasıl olacak ?

    Gecen sene 7'lerın lansmanında bıle cok fazla bır sıra yoktu kı fıyatlar 4000 cıvarlarındaydı.
  • _Maxy_ kullanıcısına yanıt
    Ben her türlü platformda ilk defa sizden olumsuz eleştiri duydum. Herkes çok iyi çalıştığını söylüyor.



    Bu arada touchid’den nefret eden bir tek benim heralde. Elim biraz fazla terler normale göre. Yazın kullanmak işkence oluyor benim için. Şimdi kış geldi hala düzgün çalışmıyor. Ciddi derecede memnun değilim touch id olayından.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TearsForFears


    quote:

    Orijinalden alıntı: Rwenzori


    quote:

    Orijinalden alıntı: TearsForFears

    6s kullanıcısı olarak telefona gelen güncellemelerle daha kötü hal olmasından ötürü kimseye iphone x almasını önermiyorum. Batarya testlerinde de sonuncu olan hep iphone lar oluyor. Benim 6s den sonraki cihazım iphone olmayacak. Telefonu burada daha çok yermek istemiyorum ama alacaklar 1 defa daha düşünsün 2 tane galaxy s8 parasına bu telefon alınır mı diye.

    3-4 yıl sonra bütün firmaların yaptığı bu hocam, bilhassa samsung' da durum daha kötü bile olabilir, cihazı yavaşlatan mı dersin, bataryayı öldüren mi?

    Benim 6s plus 2015 eylülde çıktı 2 yılını doldurdu ve şuan 1 yıl daha gitmeyeceğini düşünüyorum. Cihazıda geçen sene aldım 1 yıldır kullanıyorum. Diğer üreticilerde bunu yapıyor tabi kimse telefonunun 4-5 yıl kullanılmasını istemez her sene model çıkarıyorlar. İphone 8 plus bile batarya testlerinde rakiplerinden geride kalıyorsa benim 6s plusun bu halde olması normal. Ben telefonumu en yakın zamanda elden çıkarıp iphone x in yarı fiyatına ondan daha iyi bataryalı htc u11+ almayı düşünüyorum. İphone alana saygım var güzel telefon ama benim dilim yandı diye bir tane mesaj atayım dedim buda sonuncusu olsun.

    @pisst0n
    Mesajlarını okudum sağlam fanboysun senle muhattap olmam. Sana iphone un ile mutluluklar dilerim.

    2-3 mesaj yukarıda gördüm 36 ay taahhütle telefon mu alınırmış gözünüzü seveyim yapmayın.

    Hocam 6S sızı daha rahat bır sekılde goturur dıye dusunuyorum eger vıdeo fılan edıtlemıyorsanız.

    Bırde uretıcılerın tabıkı telefona yaptıkları seyler var. Ozellıkle Samsung tarafında bu barız bır sekıdle yapılıyor. Galaxy S8 yenı cıktıgı halde mesela 3 - 4 ay sonra cıkan Note 8'ın yazılımlarına sahıp olamıyor.

    Ama genel olarak zaten 4 senelık telefonlar olmeye mahkumdur. Ne ıslemcılerı yeterlı kalır, ne hafızaları ne baska bır sey.




  • arthshock A kullanıcısına yanıt
    Turkcell musteri hizmetleriyle gorustum, 14 gun icinde iade edebilirsin dediler hocam. Yenisini gonderir mi bilmiyorum ama iade edip parani geri alirsin en kotu... Aynisi Apple'da benim basima geldi, olu piksel cikmisti :) Turkcell Apple gibi olmaz tabi ama magdur edecegini de zannetmiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.