Şimdi Ara

Apple iPhone X [ANA KONU] (497. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15.228
Cevap
141
Favori
834.914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 495496497498499
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • xgny58x kullanıcısına yanıt
    Acikcasi bana cok geldi. Cunku, gun icinde cok kullanmama ragmen (isimden dolayi) telefon rahat 1 gun gidiyor. Cok kullanmasam 1.5 veya 2 gun gittigini gordum. Ama bnm normal kullanimim 1 gun, geceden geceye takarim. Pil sagligi normal olabilir. Zaten beta surumu dogruda gostermeyebilir.
    Ben Aralik ortasindan beri kullaniyorum, 96..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sarıkanaryam kullanıcısına yanıt
    Hocam acayip gidiyor. Acaba Ios sürümünden mi anlamadım. Pil ömrü beta olduğu için doğru olmayabilir ama pil işkillendiriyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DarthLuca

    89€ olunca ok ama 350TL oluncamı pahalı? Bu mantıkla telefonuda 1250TL ye satsınlar avrupada 1250€ diye

    Alıntıları Göster
    Alım gücü'nden bahsettmiştim genel olarak. Neyse siz memnunsunuz çok para harcamakla o yüzden konu sizin dışınızda.
  • beyler acayip kızgınım..18 haziranda kullanmaya başladığım iphone x den genel anlamda memnunum ancak ahizeden kulağıma boğuk ses geliyor..bende randevu alıp zorluya gittim 19:40 randevusu ile..eleman baktı evet ses boğuk dedi ve ekran değişelim dedi..yav şimdi kızsam dövsem ayrı bir olay..ulan 15 günlük telefon ekran değişirmi da.galak ..hiç kızmadan sakince ver dedim servis kağıdını da aldım çıktım oradan..şimdi aldığım yeri arayacağım olmadı n11 i olmadı genpa deneyeceğim oda olmadı ekşi sözlük oda olmazsa mahkeme..işlerim yoğun uğraşmak istemiyorum ama hep beni buluyor ve sırf elemanın hareketlerine gıcık olduğumdan bu işle sırf özel uğraşacağım şirket avutatımızla da konuştum hemen dava açalım alırız parayı dedi..siz ne önerirsiniz beyler....



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reko -- 2 Temmuz 2018; 21:19:54 >
  • xgny58x kullanıcısına yanıt
    Hep ayni surumumu kullandiniz?
    Belki guncelleme ile duzelebilir.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ben değil kardeşim almış hediye..parasını da ben verdim..yapacak birşey yok..şimdiki duruma bakalım ne önersiniz..
  • sarıkanaryam kullanıcısına yanıt
    sürümle düzelmedi..ses boguk..su meshur kasımda ortaya çıkan durum gibi sanırım..https://www.donanimhaber.com/cep-telefonlari/haberleri/iPhone-Xda-bozuk-ses-sorunu-yasanmaya-basladi.htm
  • reko kullanıcısına yanıt
    Merhaba reko,

    Konu ile ilgili sizinle görüşmek ve yardımcı olmak isteriz. İrtibat bilginizi, PM olarak iletmeniz halinde ilgili ekibimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir.

    n11.com
  • n11 N kullanıcısına yanıt
    Ilk defa boyle birsey goruyorum
    Gercekten N11 yetkilisisiyseniz ve arkadasa buradan ulasip yardimci olursaniz tebrik ederim..
    Hatta, direk degisim yaparsaniz telefonu alir almaz sikinti yasayan arkadasa guzel yardimci olmus olursunuz.
    Bizlerede guzel bir ornek olur

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sarıkanaryam kullanıcısına yanıt
    aradı bir bayan arkadaş sağolsun..ilgilenecekmiş yarın..bakalım ben ümitli değilim değişimden ..ben zorludaki da.galağa kızdım yoksa bu şekildede kullanırım..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reko -- 2 Temmuz 2018; 23:1:17 >
  • reko kullanıcısına yanıt
    Bende de bi boğukluk var neden acaba ? Servise de veresim yok daha yeni aldım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar linkteki buff marka kılıfı kullanan, olumlu, olumsuz görüş bildirebilecek var mı acaba?

    Buff Apple iPhone X Air Hybrid Kılıfhttp://www.hepsiburada.com/buff-apple-iphone-x-air-hybrid-kilif-p-HBV00000AKQOL?magaza=Mor%20Cep

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sarıkanaryam kullanıcısına yanıt
    Yok hocam sürekli güncel sürümü kullanıyıru.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Oneimieno

    Alım gücü'nden bahsettmiştim genel olarak. Neyse siz memnunsunuz çok para harcamakla o yüzden konu sizin dışınızda.

    Alıntıları Göster
    Kafanızdan saçma sapan fikirler uydurup üstünede insanların bunu kabullenmesini bekliyorsunuz. Ülkenin alım gücü diğer ülkelere göre düşük diye aynı ürünü daha ucuza satmasını beklemeye devam edin. Asıl olması gereken alım gücü düşükse almamaktır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: reko

    beyler acayip kızgınım..18 haziranda kullanmaya başladığım iphone x den genel anlamda memnunum ancak ahizeden kulağıma boğuk ses geliyor..bende randevu alıp zorluya gittim 19:40 randevusu ile..eleman baktı evet ses boğuk dedi ve ekran değişelim dedi..yav şimdi kızsam dövsem ayrı bir olay..ulan 15 günlük telefon ekran değişirmi da.galak ..hiç kızmadan sakince ver dedim servis kağıdını da aldım çıktım oradan..şimdi aldığım yeri arayacağım olmadı n11 i olmadı genpa deneyeceğim oda olmadı ekşi sözlük oda olmazsa mahkeme..işlerim yoğun uğraşmak istemiyorum ama hep beni buluyor ve sırf elemanın hareketlerine gıcık olduğumdan bu işle sırf özel uğraşacağım şirket avutatımızla da konuştum hemen dava açalım alırız parayı dedi..siz ne önerirsiniz beyler....
    Şirket avukatınızı kovmanızı öneririm, maddi değer limitinden mahkeme takipsizlik kararı ile düşecektir ve sonrasında tüketici hakem heyetine başvurmanız gerekecek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • gençler,

    garip sorularıma devam ediyorum.

    bir uygulama açarken, insta, face, linked.. farketmez. sinyal barı anlık olarak sıfır oluyor. dümdüz oluyor bar kısmı. program açılınca eski haline geliyor..

    nedendir?
  • Arkadaşlar eğer iPhone X almayı düşünüyorum diyorsanız bence okuyun derim.

    Ocak ayında 5.950 ₺ verdik bir iPhone X satın aldık. Daha ilk gün eski 5s den numaraları ve yedekleri almak için bilgisayara bağladık telefon dondu. Götürdüm akasyaya telefonu değiştirdiler 15 günde. İnsanın canı sıkılıyor ama dedik neyse. İnsan bozuk çıkıyor telefonda bozuk olabilir. Aradan 1 ay geçti ekranda donmalar takılmalar. Fazla önemsemedim. Ama iPhone’a olan sempatim azalmıştı. Akabinde telefonu mutfak evyesine kaçırdım. 1 gün sonra bir uyarı Face ID etkisizleştirildi diye. Götürdüm akasyaya dedim telefon suya kaçtı. Dediler suya kaçtıysa cihaz garanti dışı. Arkadaş siz bu telefonu afili kodlarla bezenmiş suya sıçramaya dayanıklı diye satmıyormusunuz? Kız elinde bir kağıtla geldi. Onu okumamıştım hakikaten telefon suya dayanıklı değilmiş. Tamir parası 3600 ₺ istediler. Dedim sudan dolayı olduğuna dair tesbit raporu verin. Cihazı bu gün alır yarın veririz dediler. Ha bu arada cihaz şarj olurken gidip gelmeler oluyordu. Ben kablodan zannediyordum meğer yuvadan imiş. Bari onu tamir edin dedim. Bakarız dediler. Ertesi gün telefonu verdiler elime Face açık WhatsApp açıp baktık sudan:)) kaynaklı anakartta hasar oluşmuş. Zaten AppStore’a gittiyseniz bilirsiniz elinde tablet vatandaş gelir sizde kimsiniz biz bu işi biliyoruz havalarında laf anlatabilmek ne mümkün. Yahu tamam su girdi anakart hasarlı bari şarj yuvasını tamir edin. Yook hasar var tamir etmeyiz diyorlar. Onada eyvallah dedik bizim 5950 çöp olsun. Kullandığımız kadar kullanırız. Neyse 2 hafta önce IOS 12 yükledik telefona her sabah 07.40 civarında bizim telefon sabahın 4.30 unu gösteriyor. Açıp kapatınca düzeliyor. Bu gün saat 10.30 da hiç bir alarm kurulu değilken alarm çalmaya başlamaz mı? Aradık Apple desteki. IOS 12 beta kullanıyorsanız bu olabilir demez mi? Yahu arkadaşım bu işletim sisteminin en temeli yani saat bozuk olur mu diyorum. Olabilir diyor.

    Şimdi eğer iPhone X alacaksanız o kağıt üzerindeki değerlerin hiç birini dikkate almayın. Suda geçirir ekranda takılır saatte şaşar. Ben mantık olarak bir telefon alıp 4-5 sene sorunsuz kullanmayı seçenlerdenim. Fakat anladım ki o paraya her sene bir telefon almak daha mantıklı. Hiç değilse 1000 1500 l. lık telefon boşver yenisi alırım diyebilirsiniz. Hemde gidip AppStoreda onun bunun cakasına katlanmazsınız.

    Sonuç İPhone iyidir EFSANE AppStore kalitedir EFSANE dünyanın parasını olmayan özelliklere verirsiniz EFSANE.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • mimoza25 M kullanıcısına yanıt
    Aralıktan beri kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım. Sağanak yağmurda bir kere kullanmıştım sırılsıklam oldu birşey olmadı. Su geçirmeye garantisi yok zaten en baştan beri belli. Su sıçramalarına karşı dayanıklı. Betalarda cihazdan cihaza farklı hatalar olabiliyor, biz hataları bildirelim diye veriyorlar zaten betayı. Sizinki kötü şans olmuş biraz geçmiş olsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -tayfun- -- 3 Temmuz 2018; 13:45:25 >
  • insane1907 kullanıcısına yanıt
    bence güncelleme ile düzelteceklerdir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MooHyul

    Arkadaşlar S9 PLUS'tadan geçiş yapacağım. İphone 8 Plus mı yoksa İphone X mi önerirsiniz ? Gerekçesi ile belirtirseniz çok sevinirim.
    Neden S9 Plusdan geçiş yapıyorsunuz?
  • 
Sayfa: önceki 495496497498499
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.