Şimdi Ara

Apple iPhone SE (1. nesil) [ANA KONU] (335. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.566
Cevap
113
Favori
490.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 333334335336337
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 2. telefon olarak dusunuyorum uygun olarak nerede bulabılırım
  • Arkadaşlar, telefon da ses sorunu çıktı

    Telefonda hiç ses çıkmıyor video izlerken ses gelmiyor, sadece zil sesi ayarladığımız yerden zil seslerinin üzerine tıkladığımda zil sesi geliyor başka ses yok

    Biri beni aradığında zil sesi çalıyor fakat açtığımda ne benim sesim gidiyor ne de karşı tarafın sesi geliyor, ahizeyi açıyorum bu sefer konuşuyorum

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar tek oyun oynuyorum oda asphalt 8 ancak telefonda performans sorunu var acaba neden optime sorunu mu var asphalt 8 de ?

    Arada frame düşüşlerini hissediyorum bazen daha net oluyor fps düşüşü

    Sürüm 10.3.3

    64 gb
  • sonyz10c S kullanıcısına yanıt
    Telefonu şarja taktım normale döndü sorun çözüldü

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hakan.. kullanıcısına yanıt
    2. el düşünüyorsanız 16 gb satıyorum 0 gibidir telefonum her şeyi de tamdır, ayrıca 1 yıldan fazla garantisi de var.
  • arkadalar SE alarak aranıza katılmıs bulunmaktayım. bir sorum var telefon ios 11 yüklü geldi normalmı bu durum? babamda aynı telefondan aldı fakat ios 10 yüklü geldi.
  • Memry kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun tabiki normal cihazınız yeni üretildiği için içinde yeni yazılım var gayet normal

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hakan..

    2. telefon olarak dusunuyorum uygun olarak nerede bulabılırım

    2.el düşünürseniz ilanıma bakabilirsiniz.

    https://forum.donanimhaber.com/iphone-se-64-gb-uzay-grisi-kutulu-garantili--129923244#129923244
  • Merhaba arkadaşlar telefonum SE 64 Gb modeli ve sürümü 10.3.3

    Sorum şu itunes dan telefonun suanki yedeğini alsam ve itunes dan temiz kurulum yapsam bu yedeğimi ios 11 e kurabilirmiyim ?

    Benim bildğim yeni sürüm yedeği eski sürüme atılmıyor ancak tam tersi oluyor yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.
  • Herkese merhaba. S6 edge plus kullanıyorum. Bi sıkıntım yok. Fakat bu cihazda hoşuma gidiyor. Ekran büyüklük farkı dışında tavsiye edermisiniz? Cevaplar için şimdiden teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Le Chifre -- 18 Kasım 2017; 23:51:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Le Chifre kullanıcısına yanıt
    Telefondan ne istediğinize bağlı. 1 yıldır jailbroken şekilde kullanıyorum. Se'nin öne çıkan özellikleri çok hızlı olması, pilinin en yoğun kullanımda bile 1 günü rahat çıkarması ve arka kamerasının gece çekimleri hariç gayet iyi olması.
    Öne çıkan eksilerinden bahsedecek olursak; 4 inç ekranda video izlemek vs çok sıkıcı, ön kamerası güneş ışığı altında iyi fakat iç mekanda eh diyorsunuz gece ise ön kamerayı hiç açmıyorsunuz, son olarak bu kişiden kişiye değişmekle birlikte telefonu parmak izi ile açmak çok haz duyduğunuz bir şeyse 1. nesil touch id'den midir benden midir bilmiyorum memnun değilim, eli sürekli terleyen biriyim, azıcık nemli olsun okumuyor ama memnun olanda çok.
    Benim se kullanma sebeplerim ise, telefonu yalnızca whatsapp, ders için notlar alıp göndermek çalışmak, spotify (kulaklık ses çıkış kalitesi htc ve daha üst iphonelar hariç hepsinden daha iyi) ve arka kamerasının fiyatına göre en iyilerinden olması.
    Se'yi alıp çok memnun kalmakla pişman olmak bu tercihlere bağlı. Yoksa övmeninde gömmeninde bir manası yok.




  • Teşekkürler. İşin açıkcası 5s kullandım. Bu kasa güzel ve kullanışlı bir kasa. 6s ve diğerleri pek çekici gelmiyor. Beni cihazım 2 yıl olacak nerdeyse. Bir stabillik sorunu yok. Ama taşımak ve ekran konusu biraz sıkıntılı. Şarj günde min.1 kere istiyor. Eğer öyle dediğiniz gibiyse şarjı gayet iyi. Ama bu ios 11 den herkes şikayetçi. Bir de ekran sararması muhabbeti var o nedir.?Teşekkürler tekrar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Canavarı satılığa çıkardım çok temiz ilgililere duyrulur TIKLA
  • Konuya gelen 5 mesajtan 2si ya telefonunu satışığa çıkaran arkadaşlar yada iphone 6 mi Se diyemi soranlar. Hadi ilan açan arkadaşları anlıyorumda 6 ile se arasında kalanlar neden aynı şeyi sorun duruyor. Foruma günde en az 2 6mı se mi konusu açılıyor , burada zaten defalarca cevap yazdık. Bu kadar hazıra nasıl alıştık millet olarak 👀

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyi günler iphone se 32gb telefonumun ekran süresi 5 saat 40 dakikayı geçmiyor çok az gibi geldi bana 7 saatten fazla giiyor yazıyodu forumlarda 1 hafta oldu alalı ios 11 yüklü geldi (11.1.1) sebebi nedir ?
  • BATUrgut B kullanıcısına yanıt
    hocam bu iş çok derin bir iş hızla giriş yapacak olursak

    1-baz istasyonu yakınlık/uzaklık

    2-wifi veya lte kullanımı

    3-ekranın parlaklık derecesi

    4-kullanılan programlar ve bunların konum kullanması

    5-arka planda gereksiz uygulamaların yenilenmesi ve konum kullanması(ince ayar çekmen lazım)

    6-ios 11 düşürdü süreleri az da olsa

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben ios 11 de hiç bir sorun yaşamadım. Pil sürelerim aynı, ortalama 7 saate yakın ekran süresi alıyorum çok yoğun bir kullanımım olmadığı için bana 2 gün yetiyor pili. Pili %1 lerde yada kapandığında takıp uçak modunda tam dolana kadar bekliyorum. Eski telefonlarımı da bu şekilde kullandım hep 1 yıllık cihaz bendeki şarjı ilk günki gibi. interneti sadece yatarken kapatırım wifi yi ise sadece kullanacağım zaman açarım. Wifi yi ayarlara girip kapamak gerekiyor, şebekeye kısayol eklediler wifiyi bozdular :)
  • ozansefer kullanıcısına yanıt
    pili bende buna yakın kullanıyorum ilk güne yakın gibi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alalı yaklaşık 11 ay oldu, son 1-2 ayda kullanım 9 saatten aşağı inmeye başlamıştı ancak Battery Life'taki yıpranma yüzdeleri sıfıra yakındı, son 1 haftadır ise %5 civarı gösteriyor. Aldığım günkü gibi 9.3.2 ile kullanıyorum. Demem o ki, iOS değişikliğiyle birlikte yeni gelişen bir bozulma yoksa denk gelmiş de olabilir.
  • BAtarya konusunda bende bir tecrübemi yazayım. 10 aydır kullanıyorum. Aldığım gün 10.2e güncelledim ve jailbreak yaptım halada o şekilde kullanıyorum. Normalde facebook ve instagram uygulamaları telde yüklü değildi lazım olursa firefox üzerinden bakıyordum. 2 hafta önce 2 uygulamayı yükledim, normalde 7-8 saat kullanım süresi alırken birden 5-6 saatlere düştü. 3-4 gün önce ikisinide sildim tekrar normal ortalamalara döndü gibi telefon. Batarya ömründen çok fazla çaldıkları kesin. Benim gibi 3-4 günde bikere bakıyorsanız kesinlikte telefonda barındırmayın, tarayıcıdan girin

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 333334335336337
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.