Şimdi Ara

Apple iPhone SE (1. nesil) [ANA KONU] (129. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.566
Cevap
113
Favori
490.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 127128129130131
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • SevtapBaydemir S kullanıcısına yanıt
    güzel geliyor gayet net yüksek yalnız şebekenizin sağlam olması gerekiyor biraz da... turkcell gibi mesela
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yumuklu sucurta

    Bu telefonu sadece kılıf ve ekran filmiyle temiz kullansam yavaşlamaya başladığı dönem (2.5 - 3. yıl?) kaça satabilirim?

    1000 lira felan diye tahmin ediyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TidesChaos

    Merhaba arkadaşlar bende 5 gün önce 16 gb olanını aldım. Benim şöyle bir sorunum var problem mi bilmiyorum ama mesela beyaz bir sayfa açtığımda not defteri veya safari gibi ekrana farklı açılardan baktığımda (aşağı-yukarı, sağ-sol) kırmızılaşıyor gibi sanki, bu normal mi yoksa sorun mu? Cihazı yeni aldım ve ilk maaşımla aldım o yüzden sorunsuz kullanmak istiyorum. Hepinize teşekkür ederim.

    Benimkinde en ufak sarılık bile yok şansa bazen gelebiliyor sarı ekranlılar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün sizin mesajınızdan sonra geçtim. Bulunduğum yerde şebeke bazen çekip bazen çekmiyor. Şu an sanki şarjı daha hızlı yiyor gibi geldi. Başka bi sıkıntı görmedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • burakay27 kullanıcısına yanıt
    Bunu yazmanızda ki amaç, alaka vs nedir ? İnsanları yanlış yönlendirip yarım yamalak bilgi ile cahilce servise gidin ne demektir ? Apple bilmiyor yine ve süper mühendisler olarak sorunları biz çözdük değil mi doğru haklısınız :) 16 saniyede açılırsa herkes servise koşsun öyle mi :) 20 saniyede açılırsa ne yapsın telefonu camdan aşağıya mı atsın Allah aşkına cahil cahil milleti panik edipte yanlış yönlendirmeyin...

    Yok 13-15 arası açılmaz ise yazılım sorunu varmış daha neler daha neler... Cihazın içinde kurulu olan programlardan sim kartına kadar ve hatta kapasitesine kadar (16-64GB) "boot" olma aşamalarına göre cihazların açılış hızları farklılık gösterebilir örnek SE nin biri 16 saniyede açılır diğer 19 saniyede bu tamamiyle normal böyle cahilce saçma sapan şeylere takılmayın...
  • Sıkıntı derken isterseniz iPhone 5 ve iPhone 5S diye aratma yapın çok daha iyi anlayacaksınız bu kasanın 3. kez bir cihazda kullanılması yani en çok kılıf ve aksesuarı asıl SE ye göre bulabilirsiniz...
  • Dün gece telefonu şarja takıp yattım, 2 saat sonra tesadüfen uyandım ve telefonun hem arka tarafı hem de ön tarafı ciddi anlamda ısınmıştı.Biraz şüphelendirdi açıkçası.
  • Kubilay S. kullanıcısına yanıt
    iOS 9.3.3'e güncelledikten sonra aynı olay benim cihazımdada oldu şimdi buradanhttp://www.redmondpie.com/download-ios-9.3.3-ipsw-for-iphone-and-ipad-final-version/ iOS 9.3.3 final ipsw restore dosyasını indiriyorum DFU modda sıfırlayacağım cihazı...
  • Kubilay S. kullanıcısına yanıt
    9.3.3 le ilgili olduğunu sanmıyorum bir kere basıma geldi. Sebebini çözemedim ama el değmeyecek kadar sıcaktı. O gun kılıf değiştirmiştim ondan oldugunu düşünsem de tekrar yasamadım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1869 lira n11de 100 kuponu 25 e alsam 1800 50 de kart puanı 1750 liraya degermi sizce beyler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tarsuslu1923 T kullanıcısına yanıt
    Kuponu hemen nasil kullanacaksin teli alirken ekleyemiyorsun 100 to indirimi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Küçük boyutlu ve güçlü bir cihaz aradığımız için bu telefonu aldık. Telefon genel anlamda memnun edici ve güçlü bir cihaz. Ancak bu mesaj uygulamalarından gelen bildirimleri kilitliyken Android'deki gibi gizleme imkanımız yok sanırım. Yani mesaj geldiğini uygulama ismiyle birlikte belirtecek ama mesaj içeriğini ve gönderen kişinin adını hem kilit ekranında hem de kilitliyken bildirim merkezine bakıldığında göstermeyecek şekilde. Eğer bir çözümünüz varsa yazarsanız, memnun olurum.

    Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • SevtapBaydemir S kullanıcısına yanıt
    Neden eklenmiyor.gardasim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eyilmaz93 kullanıcısına yanıt
    Ayarlar içinden bildirimler kısmından ayarlayabilirsiniz ben sadece içeriği kapandığım için sadece isim gözüküyor onu da ayrıca kapatabiliyor muyuz denemedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sen neye göre insana cahil damgası vuruyorsun? hangi kritere göre önce bir adam gibi konuşmayı öğren... Karşındakine saygılı ol cahil demeden önce...
    1. si ben telefonu yeni almış ve takılma yaşayan arkadaşlar için söyledim ben onu telefonuyla hiçbir sorunu olmayan biri için değil!
    2. si o ultra aydınlanmış beyninle okuduğun mesajımda geçen yazılım probleminden bahsetmişim. ios un tekrar yüklenmesi sorunu çözebilir. Bunu en güvenli yapan da servistir bana göre...
    3. telefonun işlemcisiyle alakalı bir cümle yazdığımı gördü mü? 16 saniyede açılırsa herkes servise koşsun öyle mi :) 20 saniyede açılırsa ne yapsın telefonu camdan aşağıya mı atsın? (bu çocukça yazdğna hiç girmiyorum)
    4. cihazın içinde kurulu olan programlar demişsin ben ne dedim? Program boot vs yazılm değil de nedir? (format root boot bunlar hepsi yazılımın bir parçasıdır yazılım olmadan bunları yapabilmenin imkanı var mıdır? sistem yazılımıyla donanım yazılımı farklıdır. Donanıma yazılım yüklenirken bir sorun yaşanmışsa donanım doğru çalışmayabilir. Yazılım cümlesini genel yazdm
    çünkü program da bir yazılımdır, işletim sistemi de...
    5. Kapasite demişsin. Telefonu ilk aldığında kapasite boştur. Dolunca tabiki de yavaşlığa sebep olur ancak telefonu kutusundan yeni çıkarmış bir iki arkadaşı kastettim ben o mesajımda.
    Alıntı yapmıştım ancak olmamış sanırım.
    6. sen karşındaki bir insana cahil demeden önce onu tam anlamıyla anlamalısın. Daha benim yazdıklarmı tam olarak anlayamamışsın.
    7. yazılım sistem sorunu çözmek bizim işimiz değil ancak bir fikir verebiliriz bu forumun amacı da budur.
    8. son olarak da aklında bulunsun sim kart performansı etkilemez, ancak 128kb 256 kb lik bir simkartın performansı etkileyebileceğine mantığın alıyorsa sorun yok.

    Hem karşındakini cahillikle suçluyorsun hem de kendi kendine sorduğun senaryo sorulara yine çocukça yazdığın cevaplarla karşılık veriyorsun.
    ne kullanıyosun gibi absürd diyaloglara girmeyeceğim sana ilk ve son cevabım.





    Bunu yazmanızda ki amaç, alaka vs nedir ? İnsanları yanlış yönlendirip yarım yamalak bilgi ile cahilce servise gidin ne demektir ?
    Apple bilmiyor yine ve süper mühendisler olarak sorunları biz çözdük değil mi doğru haklısınız :) 16 saniyede açılırsa herkes servise koşsun öyle mi :)
    20 saniyede açılırsa ne yapsın telefonu camdan aşağıya mı atsın Allah aşkına cahil cahil milleti panik edipte yanlış yönlendirmeyin...

    Yok 13-15 arası açılmaz ise yazılım sorunu varmış daha neler daha neler... Cihazın içinde kurulu olan programlardan sim kartına kadar ve hatta kapasitesine kadar (16-64GB)
    "boot" olma aşamalarına göre cihazların açılış hızları farklılık gösterebilir örnek SE nin biri 16 saniyede açılır diğer 19 saniyede bu tamamiyle normal böyle cahilce saçma sapan
    şeylere takılmayın...




  • Ben Bilmem Beyin Bilir kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkür ediyorum hocam.

    Mesaj uygulaması için içeriği gizleyebiliyorum ama isim gizlenmiyor. WhatsApp için ise ne isim ne de içerik gizlenebiliyor ama kilit ekranında ve bildirim merkezinde hiç gözükmemesi sağlanabiliyor. Bu seferde bildirim gelip gelmediğinden haberdar olamıyoruz eğer bildirim geldiğinde telefonun yanında değilsek. Aslında çokta önemli değil ama Apple gibi bir firmanın bu tarz ufak ama kolaylaştırıcı bir seçeneği sunmaması ilginç geldi. Bir de kilit ekranındayken arama gelince Reddet seçeneği çıkmıyor, aramayı reddetmek için iki kere Güç Tuşuna basmak gerekiyormuş. Android'den geçtiğim için bu tarz şeyler biraz farklı geliyor ama zamanla alışılır. Her sistemin farklı yönleri var, tabii bunlardan bazıları bize hoş gelebilirken bazıları da can sıkıcı olabiliyor.




  • merhabalar iphone se hangi rengi önerirsiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tarsuslu1923 T kullanıcısına yanıt
    Urunu aliyorsun 100 to hediye ceki veriyor ve daha sonraki alisverislerinde kullaniyorsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eyilmaz93 kullanıcısına yanıt
    Hocam whatsappte de aynı ayar var mesaj gibi ben de bulana kadar zorlanmıştım kendi içindeki ayarlardan yapmıştım galiba bulabilirsem bu mesajı düzelteceğim.

    Düzenleme: evet Whatsapp kendi ayarları icinde bildirimler var oradan ayarlanıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ben Bilmem Beyin Bilir -- 19 Temmuz 2016; 19:32:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben Bilmem Beyin Bilir kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için çok teşekkür ediyorum hocam.

    Bilgilendirmeniz sayesinde mesaj içeriğinin görünmesini engelledim. Gönderici ismi gizlenmiyor ama o da sorun değil artık. Tekrar teşekkür ediyorum, iyi geceler.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 127128129130131
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.