Şimdi Ara

Apple iPhone SE (2. nesil) [ANA KONU] (540. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
13.070
Cevap
139
Favori
735.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 538539540541542
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Julimezar kullanıcısına yanıt

    Öncesi sonrası resimlerde karşılaştırma yaptım anlaşılır fark var. Jelatini söktürsem sorun çözülür mü acaba?

  • Etzel45 kullanıcısına yanıt

    ben analiz verilerini döngü sayısını merak ettiğim için açmıştım. serviste her türlü öğrenirler onu da bu analiz verilerini açınca benim pil sağlığının fazla fazla düşmesi, ekran süremin azalması ve o meşhur %30 altında anormal şarj düşüşü sorununun ortadan kalkması bilmiyorum. demek ki telefonla yazılım birbirini senkron edemiyor o ayarı kapatınca. aslında burada apple çok yanlış bir politika izlemiş. o veriler sonuçta bizim verilerimiz. o ayarı açmadan bizimle de paylaşılmıyor telefonun kendisi ile de apple ile de. normalde o verilerin hep açık olması ama sadece bizim tercihimize göre apple ile paylaşıp paylaşılmaması seçilebilmeliydi. analiz verilerini kapatmak bazı ayarları bozuyor gibi örnek şarj yüzdesi ama döngü sayısı ve pil sağlını güncellemediği için kapalı olması daha iyi gibi geldi bana :D her ne kadar orada %100de yazsa pil asla %100 olmuyor ama bana ekran süremde gözle görülür bir düşüş yarattı eskiden 4dkda %1 giden oyunda şimdi 3dk 20sn de falan gitmeye başladı. artık 6 saati wifi ve uçak modunda neredeyse göremez oldum. benimde büyük ihtimal 500 döngü olmadan pil sağlığı %80e düşecek. böyle olursa ücretsiz değişim için garantiye yollarım. garantiden geldikten sonra o ayarı kapatırım ve bir daha asla telefonu güncellemem. çünkü her güncelleme de o ayar bir şekilde aktif oluyor ve veriler tekrar eşitleniyor. bu yüzden zaten %100 değil hala sağlık. ben güncellemeden 6 ay kadar aynı ios sürümünde kaldığımda bunun sinyalini aldım.





  • seglopsi kullanıcısına yanıt

    tam olarak problem nedir sizin?

  • Julimezar kullanıcısına yanıt

    kanka bu telefon ara model olduğu ve diğer telefonlara çok benzediği için (ip7-8) genel olarak orijinal harici kılıf ve koruyucu 1e1 üreten yok. geneli o eski telefonların kılıfını yeniymiş gibi se2020 adı altında çıkarttığı için genel olarak bu sorunu yaşıyoruz. benim tavsiyem internetten yada normal tanıdığınız bildiğiniz telefoncudan özel olarak getirtip onları kullanmanız ve o zamana kadar öyle idare etmeniz. görünmez kazadır olur bilinmez bu hali çıplak halinden iyidir.

  • KhaLTrex K kullanıcısına yanıt

    zayıf wifi, bluetooth ve şebeke problemleriydi. kendim alırken bir yakınıma daha tavsiye üzerine aldırmıştım bunun pişmanlığı var açıkçası bende. ben 3-4 ay gibi bir süre sonunda kurtuldum bu cihazdan, wifi problemi sebebiyle ancak arkadaşım kullanmaya devam ediyor. dün yanımdayken yeni gelen güncelleme sonrası wifi performansında biraz iyileşme olmuş gibiydi cihazda. kullanıcılarından da fikir almak istedim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sahin1001 S kullanıcısına yanıt

    Merhaba,


    Operatörüm türk telekom. Hattımı yaklaşık 10 yıl önce almıştım sanırım bundan kaynaklı olarak wifi ile arama seçeneği bende ayarlarda çıkmıyor. Mesaj atınca da hattımın uygun olmadığı şeklinde cevap alıyorum.

  • Mk4Ever. kullanıcısına yanıt
    Telekom’a uğrayıp yeni sim kartı alacaksınız gibi görünüyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • KhaLTrex K kullanıcısına yanıt
    Hocam siz bu şarj yüzdesi döngüsü vs işlerine benden fazla kafayı takıyorsunuz :D boşverelim en iyisi telefon ölesiye kadar kullanalım sonrasına bakarız

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İOS 15.1 çıkmış sanırım arkadaşlar deneyimleyen oldu mu? Eğer geliştirme varsa 14.7.1 den geçeceğim.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • merhaba arkadaşlar iphone nun orjinal şarjlı kılıfını(smart case) kullanan varmı

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Etzel45 kullanıcısına yanıt
    14.8.1 e geç hocam. şuan stabil değil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AeternusLux -- 26 Ekim 2021; 23:43:37 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Mk4Ever. kullanıcısına yanıt
    Operatör sürümü 46.1 olmalı, görselde görünen menüye bir kaç kere tıklarsanız operatör güncellemesini alıp kurabilir, normalde 4g şebekesine bağlanıyorsa vowifi de çalışabilir


    Apple iPhone SE (2. nesil) [ANA KONU]

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hocam 14.7.1den daha mı stabil bu sürüm?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Etzel45 kullanıcısına yanıt
    Yes

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar bazı uygulamaları kaldırıp yeniden yükledikten sonra açılış hızları ve uygulama performansı arttı ios 15 e güncelledikten sonra mutlaka denemenizi öneririm ios 15.1 deyim ben.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • KhaLTrex K kullanıcısına yanıt

    Evet hocam bunu katiyen anlamıyorum yepyeni bir telefon modeli çıkmış her ne kadar kasa aynı olsa bile en basitinden sensör sayısı ve yerleri farklı ne kadar zor olabilir ki yeni bir kalıpla üretmek bunları? Kap siparişi verirken bir tane de koruyucu sipariş vermiştim 16 liraya, sensör tam oturmuyor diye telefoncuya gidip oradaki kaplardan 50 liralık (ki arkada o yok bu yok, abi 7 ile aynı filan diye konuşuyorlardı) ön kameranın netliğini bozan bir koruyucu taktırdım. Daha önceki mesajlarda gördüm Spigenin bir tanesinin linkini atmışlar 85 lira mı neydi fazla geldi onu alıp bir telefoncuya taktırsam max 15 lira alır 100 liraya en kalitelisini sıkıntısız taktırmış olurdum şimdi 65 lira heba etmiş oldum Apple iPhone SE (2. nesil) [ANA KONU] . Peki yenisini aldığımda bu koruyucu sıkıntısız çıkarttırabilir miyim hocam? İz filan kalmaz kamera sıkıntısız olur mu yine? Yenisini takmadan önceden bahsediyorum ben de kullanmam koruyucusuz hatta cebime bile koymadım koruyucu taktırana kadar.





  • Julimezar kullanıcısına yanıt

    koruyucu elle çıkarılan bi şey sorunsuz çıkıyor. iz de yapmaz. bezle silersiniz geçer.

  • cream cheese kullanıcısına yanıt

    Tamamdır o zaman hocam rahatladım, bir süre idare edeyim düzgün bir koruyucu alınca değiştiririm sağolun.

  • Ios 15 e geçtikten sonra youtube de videoyu aşağı kaydırırken anlık animasyon donması gerçekleşiyor bu sorunu başka yaşayan arkadaşlar var mı ios 14.7 sürümünde böyle bir sorun yoktu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spenix -- 27 Ekim 2021; 22:26:42 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Spenix kullanıcısına yanıt

    Evet bu ios15 sorunu ben de yaşıyorum


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 538539540541542
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.