Şimdi Ara

Apple iPhone SE (2. nesil) [ANA KONU] (463. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
13.059
Cevap
138
Favori
734.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 461462463464465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • josrdr kullanıcısına yanıt
    Telefon pil değişimi için uyarı veriyor sadece. Performans açısından etkiliyor bir de sanırım. Emn değilim
  • ONUR_345241 kullanıcısına yanıt
    Bu ürünü merak eden varsa kullanıyorum gayet iyi
  • sasa_iliç kullanıcısına yanıt

    Hayırlı olsun hocam, güle güle kullan. Telefona 4500 vermişsin, 100-200 de kılıfa ver tak şeffaf bi spigen. O rengin hakkı o.

  • Hocam ben de 13.5.1 deyim. Çok merak ettiğim halde batarya ve kamera kötüleşir endişesi ile güncelleyemiyorum son sürme. Kimisi sadece ilk birkaç gün pil hızlı tükeniyor, cihaz arkada işlemler yapıyor diyor. Kimisi de sürekli kötü olur diyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-1AB9A40D5

    Hayırlı olsun hocam, güle güle kullan. Telefona 4500 vermişsin, 100-200 de kılıfa ver tak şeffaf bi spigen. O rengin hakkı o.

    Telefonu zar zor aldım hocam ondan biraz kılıfta ucuza kaçtım. Yalnız şu da var şeffaf kılıflar en kalitelisi de olsa sararma yapıyormuş onu da da düşünmedim değil.:) Birkaç ay geçsin güzel bir kılıf alacağım kısmetse.

  • sasa_iliç kullanıcısına yanıt

    Anladım hocam. Sararma yapıyor tabi. Yukarıda arkadaşın attığı kılıf da güzel bak 70tl. Kafana göre alırsın artık.

  • hepsiburadadan 30 tl kuponum var. elimdeki kılıflar bunlar. bunlar harici hangi kılıfı öneririniz :)


    Apple iPhone SE (2. nesil) [ANA KONU]
  • torquehp kullanıcısına yanıt

    Ben iOS 10.1’den beri neredeyse bütün güncellemeleri takip ediyorum. Her güncellemede ya pil uçuyor ya da kamera kaçıyor. İlk birkaç gün fazla tükendiği doğru çünkü telefon klasörlerini indeksliyor. iPhone SE ve XR’ı saymazsak bütün iPhoneler pahalı, premium ürünler. Apple neden her güncellemede ayrı ayrı kalitelerini düşürmeye çalışsın ki. Sürümden sürüme pil fark eder mi, evet eder ama en fazla etse etse %5 eder. Teknoloji forumlarında bu %5 insanlara %70 gibi geliyor. Bunun testini siz yapacaksınız aslında. Şuanda pandemi var, evden çıkamıyoruz ama mesela benim bir rutinim vardı. Eski 6S 10.2.1 ile sabah evden %100de çıkardım, saat 15 gibi %20 şarj kalırdı. 1-2 sene hiç güncellemedim (jailbreaklı olduğum için). iOS 12’e jailbreak çıkınca ona güncelledim, bataryası yıpranmış olmasına rağmen telefon %30-35 ile günü çıkarıyordu. Mesela iOS 11 stabillik olarak berbat bir güncellemeydi, belki de ona güncellesem %5 ile günü tamamlayacaktı. Bunun hesabı hiç bitmez. Size tavsiyem şuanki sürümünüzde kalın, yeni bir güncelleme mi çıktı, bu konuya gelin, bir iki gün okuyun güncelleyenler ne diyor. Baktınız genel kanı negatif değil (ve şuanki sürümünüzden sıkıldınız) geçin. Bir de halihazırda 13.5.1’da sorun yaşamıyorsanız mesela 13.5.2’ye geçmek mantıklı değil diye düşünüyorum.


    Ben 14.3’deyim, bundan önce 14.1 ondan önce de 13.4.1 kullandım. 14.1’den .3’e geçince biraz daha stabil oldu sanırım. Ama iki gün peş peşe iki farklı sürümde telefon verseler anlamam, siz de anlamazsınız.

  • av.ak kullanıcısına yanıt
    Daha kılıf almaya gerek varmı ki?
  • Sayın hocam ben de sizin sayenizde jailbreak yapmayı öğrendim. Jailbreakli , Bazı crackli uygulamalar kullanıyorum. Jailbreak’siz kalmadan son sürüme güncellemek mümkün oluyor mu ?


    iPhone un kamera , video kabiliyetini çok beğeniyorum. Apple ın her güncellemede kötüleştirmesi çok sinir bozucu bir şey. Zaten gıdım gıdım mah pil veriyor. Ben de telefonun pil ömrü azalmasın diye 20-80 aralığında kullanıyorum. Diğer Se2020 kullanıcıların 5-6 haftada pili %1 eskiyor sanırım. Benim 6ay oldu pil hala 99. İşte tüm bu konularda sıkıntı olacak diye kutudan çıkan sürümğyle kullanıyorum :(


    Kamera ile ilgili bir konu: https://forum.donanimhaber.com/apple-tum-cihazlarda-kamera-kalitesini-dusuruyor-sorun-ve-cozum--143847966


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar şuan bu telefonu alanlarda güç adaptörü çıkıyor mu kutudan? Bir haberde artık çıkmıyor diye görmüştüm.

  • K4TL14M kullanıcısına yanıt
    Aksesuarlı kutu bulursanız 5w adaptör çıkıyor. Yeni üretim kutularda adaptör yok sadece usb-c kablo çıkıyor.
  • Yıllardır apple kullanıyorum ama bu firma tam bir hain ya 3 kuruşluk adaptörü ne diye çıkarırsın onunla mı zengin olacaksın.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sintech

    Aksesuarlı kutu bulursanız 5w adaptör çıkıyor. Yeni üretim kutularda adaptör yok sadece usb-c kablo çıkıyor.

    Aksesuarlı kutudan kulaklık çıkıyor mu peki?

  • K4TL14M kullanıcısına yanıt
    Adaptör,kulaklık ve kablo çıkıyor.
  • Sintech S kullanıcısına yanıt

    Çok teşekkür ederim.

  • Se 2020 aksesuarlı kutudan çıkan sarj kablosuna hızlı sarj adaptörü alsam destekler mi acaba ?

  • Arkadaşlar bu piyasadaki lansman kılıflardan alan kullanan var mı? Rengi dokusu ile hoş duruyorlar alıp takmak istiyorum ama emin olamadım. İnstagramda kılıfçım diye bir site var en canlı en güzel renkler orada görünüyor 4 tanesi de 100 lira tanesi 40 lira almayı düşünüyorum. Alıp da kullanan var mı?

    Ek: bir de şu var telefonu şarja takınca dokunmatik hissiyatı azalıyor ve kullanımı zorlaşıyor sizde de öyle oluyor mu? Kablo orijinal değil ondan dolayı diye düşünüyorum. Sapıtıyor telefon parmak izi doğru düzgün okumuyor dokunmatik algılamıyor falan daha önce hiç yaşayan oldu mu? Orijinal kablosunu hiç denemedim daha kutusunda duruyor daha.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Etzel45 -- 13 Mayıs 2021; 0:15:43 >
  • Daimaozii kullanıcısına yanıt

    Bildiğim kadarıyla o kablo desteklemiyor. Hızlı şarj adaptörü ile birlikte hızlı şarj destekleyen kablo da almanız gerekiyor. Aksesuarsız kutudan çıkan type-c lightning kablosu destekliyor. Yanılıyorsam düzeltebilir bilen biri.

  • Daimaozii kullanıcısına yanıt

    Evet destekler. Spigen 27w şarj aletini tavsiye ederim. Çok ciddi fark var orjinal başlığa göre


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 461462463464465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.