< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Androge0s -- 19 Ocak 2021; 18:37:3 > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
4750 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 19 Ocak 2021; 19:0:44 > |
Absürt teklifler geliyor.64 lük fiyatını veriyorlar.Bende ona göre cevap veriyorum.Ucuza en iyisini alayim mantığında millet.Geçen birisi 4000 vereyim diye mesaj attı,dedim 4000 e aynısından varsa hediyelik bi tanede ben alırım.4750 telefonun kullanım durumuna göre iyi fiyat.Telefonu kullanmıyorum bile doğru düzgün boşta duruyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Bu fiyata 64 lük satan var gidip alsınlar.6s Plus iş için önemli benim için.Küçük ekranla olmuyor. SE yi sattıktan sonra ya 12 pro yada 11 ile devam ederim sanırım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
burada fanbotluk yapanlar belli... standart error 2020 alıp yalayanlar var... apple kamerası iyi koyar sanıyorsunuz... asıl mesele siz fotograf çekmeyi becerebiliyor musunuz? |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam sizce sizin cihaz kadar temiz 64'lüğün 2. eli kaç TL olmalı? |
64 lük 4200-4600 olmalı fakat mevcut sitelerin kampanyalarından dolayı bu rakamlara sıfırları bulunabiliyor.SE 2020 ara model telefon olduğundan dolayı bu böyle devam edecek.5400 e aldığım telefon,256 lığını ay öncesi 4800 e sattı X bir site.Şuan 5600 fiyatı.Sürekli değişiyor.4800 e 256 lık alan satacağında 4600 e koyuyor buda fiyat dengesizliği oluşturuyor.Ama 11 vs pro-max fiyatlarını koruyor.iPhone X bile aynı şekilde.Siteler stokları bitirmek için indirim yaptığı sürece bu telefonu istenilen fiyata satmak zor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RioDeJaneiro -- 19 Ocak 2021; 20:10:24 > |
Hocam ben sıfırdan farksız, full kutu (sıfır lightning kulaklık) hatta onun özel kutusu vardı taa 6 plus zamanlarından kalma onla beraber verdim 2'de kılıf verdim 4 bine sattım dün. Normalde ilan açıklamamda kulaklık yoktu ama alan arkadaş askermiş bu da benden olsun dedim. 10 gün ara ara yazanlar olsa da çok sakindi, nolduysa son günler oldu özellikle satacağım gün arayan arayana. Pazarlık bile istemeden alacaklar vardı ama söz verdim diye bu arkadaşa verdim. Gerçekten 2. eli dengesiz bir telefon dediğiniz gibi. Çünkü ben cihazı ilk satışa koyduğumda 4.599'a vardı, tabi banka puanları vs. daha da düşürebiliyorlar. Ama şuan anlık 4.727 en uygun. Kampanyalara göre durum çok değişebiliyor, insanlar da takip ediyor sonuçta. Hayırlısı olsun 4 ay beni güzel idare etti, ne wi-fi sorunu yaşadım ne şebeke sorunu yaşadım, ama büyük ekrana alışmışız bir kere olmadı. Siz de en yakın zamanda istediğiniz fiyattan satabilirsiniz umarım. |
Fiyatı güncelledim umarım satılır.2.el alırken millet çok tereddüt ediyor garantili olsa bile. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kaç yaptınız hocam? Evet gerçekten öyle, dün alan arkadaş 1 saate yakın inceledi. Cihaz, fatura, kutu, Apple.com, E-devlet garanti kontrolü, çizik kontrolü, kamera kontrolü, şarj ne varsa hepsine baktı. Ben de bakmasını istedim alıcının içinin sinip alması çok önemli. |
5100>5000>4900>4850>4750 çektim şuanda fiyatını satılsın diye.Tabiki alırken bakacak ama araştırsın özelliklerini bilsin alsın.Garantisi olan telefona sorunu varmı diye soruyor.Fazla kullanmadım diye belirtmeme rağmen. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kim Apple yaparsa en iyisini yapar diyor? Apple'ın bu telefonu 400 dolarlık giriş seviyesi bir iPhone. Maliyeti düşürmek için kısabileceği her şeyden kısıyor. Ayrıca giriş modeli iPhone'larla diğer iPhone'ları ayırmak içinde farklar koyması lazım. Olay maliyetten çok sınıflandırmaya giriyor, mesela Early 2020 MacBook Air'lerde (intel) fan bloğu ile işlemcinin üzerinde ki pasif soğutma birleştirilmemiş, maliyet olarakta mühendislik olarakta çok ucuz ve basit bir işlem hatta uygun blok bulup kendiniz açıpta yapabilirsiniz ama Apple bunu yapmadığı için bilgisayar Chorme'da gezinirken dahi 100 dereceye ulaşıyor uzun sürede diz üstünde kullanmak rahatsız eder. Böyle çokça fazla olay var. Apple ve diğer firmalar kullanıcı dostu değildir, kullanıcı dostu gibi gözükürler çünkü bazı durumlarda kullanıcı dostu olmak karlıdır. Böyle şeyler yaparak insanları daha fazla para harcamaya itiyorlar, şimdi bu telefonda 3000 mAh batarya olsa, ekran kasa oranı %80 olsa kim gider iPhone 11 alır? |
|
|