Şimdi Ara

Apple iPhone SE (2. nesil) [ANA KONU] (268. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13.071
Cevap
139
Favori
735.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 266267268269270
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ekranı sarı yapınca sanki biraz fazlamı şarz yiyo sizce🤔

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • nirvana08 kullanıcısına yanıt

    yok 5000 mah. biraz daha zorlarsak 6000-7000 mah ile bir diyende çıkar. tamam apple övüyorsunuz, sizin telefonununuz kral, 10 numarada. gerçek dünyaya dönün, abartmayın bu kadar. ben konu sahibi olarak huawei p20 kullanıyorum 2 yıldan fazla oldu. bir önceki telefonum iphone 7'idi. onunla şuan ki kullandığım telefonu kıyas edersem şimdi dünya varmış diyorum. aynı kullanım senaryoları ve programlarla iphone 7'nin pili 2. günün sonunda tamamen biterken şuan ki telefonumda en az %20 pil kalıyor.

  • karakabus_ K kullanıcısına yanıt

    Konu sahibi değil istersen forum sahibi ol. Sana yalan borcumuz mu var bundan önceki telefonumun markasını modelini söyledim aldığım ekran süresini de belirttim. Olumsuzu da olumluyu da söylüyorum. Ki nord dan önce de iPhone 8 kullanıyordum ve şarj olma süresi ve iOS 14 ye ekran süresi az alıyorum diye androide geçtim. Baktım orda tabak gibi cihazla en fazla yarım saat fazla ekran süresi alıyorum geri iPhone a döndüm. Birebir bunları kendim yaşamışken sana mı inanayım? Konu sahibiymiş de bilmem ne deneyimimizi yazdık adamın yaptığı yoruma bak. Şaka gibi ya


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akhenatonnn kullanıcısına yanıt

    İyi mal iyi para diyelim...:)))


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nirvana08 kullanıcısına yanıt

    2 ay önce çıkan telefon olan nordu hangi ara kullandın da hemen vazgeçtin. bekleseydin güncellemelerle düzeltirlerdi. ama seni içindeki iphone sevdan bu telefondan vazgeçirdi. söyle bakalım, bu telefona gelen bir güncelleme ile telefon su gibi pil harcıyor, bundan sebeple bu telefonu da değiştirecek misin yoksa marka bağımlılığın ağır mı basacak?

  • karakabus_ K kullanıcısına yanıt

    Kardeşim ben seni tanımıyorum sen beni tanımıyorsun niye sana yalan söyleme ihtiyacı duyayım? Nord temmuzda çıktı ve ben ekim ayında alıp kasım ortasında sattım. Hatta burda ikinci elde ilanım da vardı.

    Ne bekliyorsun güncelleme ile 10 Saat ekran süresi mi verecek 5.30 veren telefon? Ekranı yüksek çözünürlüklü ve işlemcisi fazla tasarruflu değil dolayısıyla muadili androidler kadar ekran süresi veriyor doğal olarak.

    İphone 8 cihazım yurtdışı cihazdı ve benim adıma kayıtlı değildi ayrıca pil sağlığı %80 di sattım yoksa güncelleme geldi kullanılmaz satayım diye tek bir sebeple satmadım yani. Bu cihaz şu anda 6 saate kadar ekran süresi veriyor benim de işimi görüyor ultra über Züber olduğunu iddia etmiyorum 10 gün önce sattığım cihazla hemen hemen aynı ekran süresini verdiğini söylüyorum. Bunun neresi seni rahatsız etti anlamadım ama doğru düzgün okumanı öneririm. Cihazda Wi-Fi çekim sıkıntısı olduğunu ve uykuda şarj yediğini de ben yazmışım. Yani uzay cihazı bu diyen tiplerden değilim kafanı yorma bunlara sen. Marka bağımlılığım olsa gidip Apple cihaz alırım oneplus almam. Nasıl bir kafa yapısıdır anlamadım sendeki android fanboyusun se konusu açmışsın yorum paylaşınca saldırıyorsun




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nirvana08 -- 21 Kasım 2020; 16:25:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • nirvana08 kullanıcısına yanıt

    saldırdığım falan yok. sen ve senin kafadakiler diyorsunuz ki 1800 mah İOS cihazlarların pil performansı, 4300 mah android telefonların pil performansı aynı ya da daha üstün. diğer eleman 3000 dedi sende çıktın 4300 dedin. 3000 neyse de 4300 mah haliyle fazla. 4000 mah sahip oppo telefonlar var 6000 mah android telefondan üstün. şimdi bende mi yazayım, 4000 mah oppo telefon > 1800 mah ios telefon. bu seferde demez misiniz zaten oppo'nun bataryası büyük, o yüzden normal.


    ayrıca nord 4115 mah pil kapasitesine sahip, 4300 değil. bu sadece bilgi.

  • karakabus_ K kullanıcısına yanıt

    Üstünse üstün diyeceksin tabi. Ben yakın ekran süreleri veriyor dedim lafımın da arkasındayım isteyen test eder bakar yazar. Yoksa da farazi veremez, olamaz demenin manası yok. 4000 mah cihaz daha yüksek ekran süresi veriyorsa bunda garip bir durum olmaz zaten. Biz se nin onlardan aşağı düşmediğini konuşuyoruz. Ki bu yıllardır var olan iPhone ile android cihazlar arasındaki pil ve batarya orantısızlığı. Şaşılacak bir şey değil

    Not: Pil tasarrufu açık ittire kaktıra 7-8 saat ekran süresi alanlar da var o cihazlarda. Normal yaşamda öyle bir kullanım senaryosu yok. Öyle durumlardan bahsetmiyorum. Zaten se de de aynı senaryoyla aynı süreleri alırsın.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nirvana08 -- 21 Kasım 2020; 17:32:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akhenatonnn kullanıcısına yanıt

    Haylou T15 kullanıyorum memnunum. Fiyatına göre çok iyi bir ürün. Gerektiği zaman şarj kutusu telefonlar için powerbank olarak da kullanılabiliyor. Araştırıp bakabilirsiniz, 172 TL şuan amazon'da.

  • Paşa58 P kullanıcısına yanıt

    64GB yeterli gelecektir bence ilerideki güncellemeler için falan da. Ben de eski telefonum da 32GB'ı dolduramıyordum. Siz de öyle anladığım kadarıyla. 400 küsür fazla vermeye gerek yok bence kullanmayacağınız bir alan için.

  • nirvana08 kullanıcısına yanıt

    bu testi uygula bakalım. senin dediğin gibi 1800 mah = 4000 mah edecek mi?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: mrthll

    Telefonu bir hafta önce aldım.256 gb siyah. amacım en az 3 sene kullanmak.Ciddi bir wifi problemi yaşıyordum.Biraz araştırma yapınca ağ ayarlarını sıfırlayıp dns yi elle girme yöntemini denedim.Şu an telefonun wirelessı uçuyor.Telefonu yeni alıp da problem yaşayanlara öneririm.Donanımsal bir problem olmadığı da bu şekilde anlaşılmış oldu.

    Bağlantı ayarlarını sıfırlayın

    wifi ağına yeniden bağlanın

    Bağlandığınız wifi ağının sağında i yazan yere basın,o ağın ayarlarına gelin

    Aşağıda dnsyi otomatik ten elleye alın

    Mevcut dnsleri silin

    Yerine ilk sıraya 8.8.8.8

    ikinci sıraya 8.8.4.4 yazıp kaydedin çıkın

    Ben bu şekilde yaptım ve wifide çekmeme kaynaklı sayfalarda çok bekleme geç açılma sorununun üstesinden geldim.Aslında sorun bence wifi çekmemesiyle alakalı değil bence.Eğer öyle olsa bu şekildede aynı sorun devam ederdi.Bence yazılımsal bir sıkıntı var ve bu şekilde sonuç alınabiliyor.1 gündür bu şekilde kullanıyorum sorun çözüldü.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • karakabus_ K kullanıcısına yanıt

    Boşa uzatıyorsun, Nord almadan önce de testler izledim se ve norddan başka 3 android telefonun birlikte batarya testleri vardı youtube'da ve nord en fazla süreyi sunuyordu. Aldım kullandım sattım ve şimdi de se kullanıyorum. Son kullanıcı olarak ikisini de aynı kullanımla günde bir kere şarja takıyorum. Ne yazık ki her şey testlerdeki gibi olmuyor. Testlerdeki batarya durumuna bakıp telefon almayı da önermiyorum. Cihaz kutudan ilk çıktığında kurulum vs derken 2-3 gün kendine gelemiyor. Testteki cihazın bu durumda olması muhtemel. Androidde böyle bir olay yok mesela. Ayrıca Youtube'de se günü çıkarmıyor diye video çeken şahıs var. Altındaki yorumlarda da konumun gün boyu açık olduğu ve sürekli konum işareti çıktığı yazılmış bildirim kısmında. Testlerdeki durumlar böyle.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nirvana08 -- 21 Kasım 2020; 20:47:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • boşa uzattığım falan yok. sen bilgin olmadığı halde laf söylüyorsun. videodaki adam telefonu kutudan çıkarıp, özelliklerini sayıp, hemen sentetik test yapıp, kutuyu kapayıp geri göndermiyor sdn ekibi gibi. adam sim kartını takıyor, 1-2 hafta kullanıyor sonra kendi belirlediği parametrelerle pil testi yapıp kalan pili söylüyor. (70 dk telefon görüşmesi, 70 dk pub-g, 70 dk sosyal medya vs. gibi gerçek dünya kullanımları...) o yüzden telefon videoları gecikiyor...

  • karakabus_ K kullanıcısına yanıt

    Tamam kardeşim öyledir android çok iyi 10 gün şarja takmıyorsun çok iyi kardeşim se 1 saat gidiyor kardeşim şarjı günde 8 kere şarja takıyorum kardeşim

    Sabahtan beri sana kendi denediğim, gördüğüm, bildiğim şeyleri yazıyorum daha hala bilgin olmayan yazıyorsun, bi sen biliyorsun heralde. En başta yukardaki paragrafı yazıp geçmem lazımdı zaman kaybı




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nirvana08 -- 21 Kasım 2020; 23:29:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilgi edinmeyi zaman kaybı olarak görüyorsan sen bilirsin. androidin çok iyi olduğunu iddia etmiyorum, hatta İOS işletim sistemi olarak daha iyi. ancak benim için pratiklik ön planda olduğundan ve bu işleri İOS'ta yapmak dolambaçlı yollar gerektirdiği için İOS'a dönemiyorum.

  • Yeni telefon bakıyorum da. Android telefonlar çok içime sinmiyor. Şu anda P9 lite 2017 kullanıyorum. Android modellerde fiyatlar çok inişli çıkışlı ilerliyor. Bu telefondan da aldığımdan beri memnunum diyebilirim açıkçası. Android yerine iPhone düşünüyorum ama kararsızım. Android modellerde büyük ekran, büyük batarya ve Android sisteminin daha free olması artıları var. iPad kullanıcısı olarak (uzun yıllardır) Apple'ın negatif yanlarını da biliyorum. Bu telefon ekran ve batarya kısmında ve fiyatı olarak Android modellere doğru itiyor beni. Çünkü bu fiyat aralığında baya iyi Android cihazlar var. Bir fikir verebilecek var mı acaba ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu bekleme modunda şarj yeme olayı iyice canımı sıkmaya başladı yüzde 58 ile bırakıyorum 44 ile falan uyanıyorum. Böyle devam ederse servis yolu görünüyor. Öyle yüzde 2-3 olsa neyse diyeceğim gece acayip tüketim yapıyor. Uçak moduna da almak istemiyorum acil bir şey olur falan diye. Açıp kapamayı yaptım düzelmedi durum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aenescan1994

    Yeni telefon bakıyorum da. Android telefonlar çok içime sinmiyor. Şu anda P9 lite 2017 kullanıyorum. Android modellerde fiyatlar çok inişli çıkışlı ilerliyor. Bu telefondan da aldığımdan beri memnunum diyebilirim açıkçası. Android yerine iPhone düşünüyorum ama kararsızım. Android modellerde büyük ekran, büyük batarya ve Android sisteminin daha free olması artıları var. iPad kullanıcısı olarak (uzun yıllardır) Apple'ın negatif yanlarını da biliyorum. Bu telefon ekran ve batarya kısmında ve fiyatı olarak Android modellere doğru itiyor beni. Çünkü bu fiyat aralığında baya iyi Android cihazlar var. Bir fikir verebilecek var mı acaba ?
    S10 Plustan SE 2020’ye boyut yüzünden geçmiş biri olarak, S10 Plus şu an 5000 TL bu fiyat aralığında öneririm.

    Ek olarak S10 Plusta Nova Launcher ve beyaz ikon kullanırsan kısaca siyah beyaz tema sorun olmazsa güzel batarya süreleri alırsınız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enigmatical -- 22 Kasım 2020; 9:24:31 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Enigmatical kullanıcısına yanıt

    S10+ düşer mi sizce daha hocam?

  • 
Sayfa: önceki 266267268269270
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.