Şimdi Ara

Apple, iPhone mini stoklarını eritiyor: Yenilenmiş iPhone 12 mini satışta

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Apple, iPhone mini stoklarını eritiyor: Yenilenmiş iPhone 12 mini satışta



    Apple’ın iPhone 14 serisi ile 5.4 inç iPhone mini modeline veda etmesi bekleniyor. iPhone 12 mini ve iPhone 13 mini modellerinin satışları beklentilerin altında kaldığından, iPhone 14 mini çıkmayacak. Cupertinolu teknoloji şirketi, sürpriz şekilde yenilenmiş iPhone 12 mini’yi stoklara aldı.



    Ayrıca Bkz.Apple, yenilenmiş iPhone 12 Pro satışına başladı



    Yenilenmiş 12 mini, yanıltıcı fiyatıyla satışta



    Yenilenmiş iPhone 12 mini, şu anda Apple Online Store’da sadece siyah renk ve 128GB depolama alanı seçeneğiyle satışta. Refurbished iPhone 12 mini, SIM kilitsiz olarak 579 dolar fiyat etiketiyle mağazada stoklarda.



    Apple'ın yenilenmiş iPhone sayfasına göre 100 dolar indirim yapılmış gibi gözüküyor ancak Apple online mağazasına girildiğinde aradaki farkın 70 dolar olduğu görülüyor. Sıfır iPhone 12 mini 128GB, 649 dolar fiyat etiketiyle mağazada satışta.



    Kasım 2020’de satışa çıkan iPhone 12 mini modeli, iPhone 12 ile hemen hemen aynı donanıma sahip. 12 mini, 5.4 inç OLED ekranıyla daha kompakt yapıda. iOS 15 yüklü gelen telefon, iOS 16 güncellemesini alacak iPhone'lar arasında.



    Yenilenmiş iPhone nedir?



    Apple sertifikalı yenilenmiş cihazlar, satışa sunulmadan Apple’ın sıkı yenileme sürecinden geçen 2. el Apple ürünleri. Yenilenmiş telefon, orijinal aksesuarlarla ve 12 ay sınırlı garantiyle birlikte özel kutusunda geliyor.




    Kaynak:https://9to5mac.com/2022/07/28/apple-selling-iphone-12-mini-refurbished/







  • Bitik z5 compacttan geçen arkadaşım var batarya çok farketmedi diyor

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Fiyatı biraz ucuz olsaydı keşke Güzel telefondu yazık oldu

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ABD'de yaşayan DH üyeleri için yapılmış bir reklam.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Apple ,ekonomik kırizi bile satışlarını coşturuyor.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • SE'nin satışlarını baltalamamak için fiyatı çok indirmemişler. Diğer modellere göre daha az indirim yapılmasından anlaşılıyor.

  • quote:

    Apple'ın yenilenmiş iPhone sayfasına göre 100 dolar indirim yapılmış gibi gözüküyor ancak Apple online mağazasına girildiğinde aradaki farkın 70 dolar olduğu görülüyor. Sıfır iPhone 12 mini 128GB, 649 dolar fiyat etiketiyle mağazada satışta.


    SIM kilitsiz model $679.

  • Amerika’da yaşayan biri olsam aradaki 70 veya 100 birim fark için yenilenmiş cihazı tercih etmezdim sahsen. Orada bu yenilenmiş cihazları nasıl tercih ediyorlar acaba bilemiyorum. Yani düşünsenize burada 679 tlye sıfırı 579 tlye yenilenmişi var kim gidip 100 lira için yenilenmişi tercih eder ki yani.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Backspace7 kullanıcısına yanıt

    Adamlar 100 Birim paraya market arabası doldurduğu için biz anlayamıyoruz heralde benim düşüncem ile bizdeki 1000 birim fark onlardaki 100 birim fark gibi düşünebiliriz.

  • kyazmaci468 kullanıcısına yanıt
    Evet haklisiniz o paraya belki aylik alis veris yapanlar vardir ama o mantiktan bakipta yenilenmis tercihi ne derece dogru
    Tartisilir bence. Bizim icin olanbilecek diye belirttiginiz 1000 tl fark ilsun biz bile 1000 lira fazla para verip sifiriji tercih edeceğimize eminim buyuk cogunlugumuzun

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sifir ile ikinci el arasinda 2000 tl kadar fiyat farki varda nede alayim ki yenilenmis cihazi 1 sene garanti de daha az

  • ABD de para değerlidir çoğu alın teriyle kazanır parayı belki bir çok insanın günde 100 dolardan fazla kazancı vardır ama 1 gün lük emeğimi neden sıfır alayım ki yenilenmiş 12 mini alırım diye düşünenler olabilir. O 100 dolarla da belki 2 haftalık karnını doyurabilir atıyorum hotdog malzemesi alır 1-2 hafta boyunca her öğlen karnı doyar gibi.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.