Şimdi Ara

Apple iPhone Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU] (546. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Bright like a Diamond , freeheart44 Daha Az
2 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 2 Misafir - 2 Masaüstü2 Mobil1 iOS
5 sn
33.031
Cevap
1.169
Favori
3.402.651
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
140 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 544545546547548
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • MadMen kullanıcısına yanıt

    Evet bende bu sorunun cevabını bekliyorum . Vereceğimiz cihazın kozmetik durumu , garantili vs önemli mi ? Veren arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim . Teknosa whatsapp hattından s3 mini var dedim geçerli değil dediler . Mağazadan mağazaya değişir mi acaba ?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bilisimci1903

    Evet bende bu sorunun cevabını bekliyorum . Vereceğimiz cihazın kozmetik durumu , garantili vs önemli mi ? Veren arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim . Teknosa whatsapp hattından s3 mini var dedim geçerli değil dediler . Mağazadan mağazaya değişir mi acaba ?

    Listede görünen fiyatlar en temiz cihaz.için

    Cihazın resimleri çekliyor sistem bir fiyat veriyor 700tl üstüne o ekleniyor


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekranda çok az çatlak, kenarları soyulduysa ne kadar ücret az verirler acaba ? S5 / 11 için 900Tl diyor

  • demo cihazların garantisinin ne olacağı konusunda çok net bir bilgi yok. internette apple'dan demo cihaz alıp garanti checklerini yaptıktan sonra kullanan ama arıza durumunda genpa'ya telefonu gönderdiğinde 'bu demo cihaz ve garanti kapsamına girmiyor' cevabını alıp zarar uğrayan kişilerin yorumları var. forumda yakın zamanda apple'dan demo cihaz alıp garantiden tamir yaptıran varsa bilgilendirsinler şu karışıklığı giderelim.


    demo cihazların imeileri firma tarafından tutulup servislere yollanıyormuş. tespit buradan yapılıyormuş. bilemedim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uhtedar -- 3 Mart 2021; 19:30:3 >
  • N11 deki bittibitiyor magazasindan telefon alan oldumu.Guvenilirmidir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uawnu kullanıcısına yanıt

    Hocam şu an Teknosa vatan mediamarkt arasından buyback yaparak en uygun iphone 11 alabileceğimiz hangisi acaba?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar, dün media markttan iphone 11 128 gb cihaz aldım. Apple sitesinden 20w şarj adaptörü de aldım. Bugün şarja taktım aşırı şekilde ısınıyor ölçtüğümde 40.3 dereceyi gördüm. Bu Isınma neden oluyor hızlı şarj da böyle mi hep? Yoksa cihazda sorun mu var? Moralim çok bozuldu..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam yeni iPhone cihazları genelde ilk bir kaç gün cihaza yüklediğiniz verileri dizme, iclouda yedek alma, icloud'a fotoları yükleme gibi işlemler yapar şarja takılıyken. iCloud vari işlemleri normalde de şarja takilıyken yapar bu cihazlar ama yeni cihazlarda bu işlemler biraz daha uzun sürüyor. Bu işlem bir kaç gün sürebilir cihazın ne kadar süre boyunca şarjda kaldığı veya internet hızınızın durumuna göre. Siz hem hızlı şarja da takmışsınız cihazı ve zaten hızlı şarjın en hızlı kısmı diyebileceğimiz ilk yarım saatte çok ısınması normaldir çünkü hızlı şarjda ilk yarım saatte yüzde 50-55 civarına çıkıyor pil. Bir de cihaz o sırada muhtemelen bu işlemleri yaptığı için aşırı ısınmıştır. Çok dert etmeyin normaldir, zamanla bu kadar ısınma olmaz merak etmeyin. Zaten çok aşırı ısınma olsa cihaz ekranda uyarı verip şarj olmayı kesiyor veya kullanmanıza izin vermiyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Atılı durumda bulunan ama çok temiz Turkcell T40 var. Acaba bu cihazı da alırlar mı değişim kampanyasında?

  • arkadaşlar bugün teknosa'ya giderek iphone 11 64 gb beyaz rengi aldım. eski yeni kampanyası olarak ek 500 lira ödeme olduğunu söylediler, ben de resmi sitelerindeki yazan ek 700 tl ödeme ibaresini gösterince tamam o zaman sorun yok dediler. her neyse benim aktif kullandığım 5s cihazım vardı ve eski yeni kampanyasında liste fiyatı 300 lira gösteriyordu, fotoğraflarını tabletten çekti fiyat teklifi için merkeze gönderdi ve şaka gibi 30 tl fiyat biçtiler. telefonumda gözle görülmeyen bir ekran yanması olduğunu tespit etti ne parmak izinde sorun vardı ne ekranda ne de başka yerinde sadece batarya pek tabiki 6 senelik bir telefonda o yıpranmıştı ve 30 tl'ye razı oldum çünkü elimde verecek başka bir cihazım yoktu, bu pandemide esnafla uğraşacak vaktim de yoktu, 1 yıldır beklediğimiz indirimler de gelmeyince bıkkınlık usanmışlıkla beraber nihayetinde 7600 tl fiyat üzerinden ek 700 ve +30 tl indirimle cihazı 6870 liraya almış bulundum.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: johnny lenn

    arkadaşlar bugün teknosa'ya giderek iphone 11 64 gb beyaz rengi aldım. eski yeni kampanyası olarak ek 500 lira ödeme olduğunu söylediler, ben de resmi sitelerindeki yazan ek 700 tl ödeme ibaresini gösterince tamam o zaman sorun yok dediler. her neyse benim aktif kullandığım 5s cihazım vardı ve eski yeni kampanyasında liste fiyatı 300 lira gösteriyordu, fotoğraflarını tabletten çekti fiyat teklifi için merkeze gönderdi ve şaka gibi 30 tl fiyat biçtiler. telefonumda gözle görülmeyen bir ekran yanması olduğunu tespit etti ne parmak izinde sorun vardı ne ekranda ne de başka yerinde sadece batarya pek tabiki 6 senelik bir telefonda o yıpranmıştı ve 30 tl'ye razı oldum çünkü elimde verecek başka bir cihazım yoktu, bu pandemide esnafla uğraşacak vaktim de yoktu, 1 yıldır beklediğimiz indirimler de gelmeyince bıkkınlık usanmışlıkla beraber nihayetinde 7600 tl fiyat üzerinden ek 700 ve +30 tl indirimle cihazı 6870 liraya almış bulundum.

    annemde iphone 6 plus 16 gb var garantisi bitik pil 74 ne kadar alirlar? Cihaz temiz ole ufak tefek kilcal cizikler var

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • TwiNChiL T kullanıcısına yanıt

    teknosa görevlisi cihazı kontrol edip fotoğraflarını çekip merkeze gönderiyor sonra da fiyat veriyorlar. şu listeye bakıp kontrol edebilirsiniz: https://www.teknosa.com/eskiyi-getir-yeniyi-gotur-kampanyasi


    ayrıca liste fiyatı aldatmacadan ibaret, çünkü yıllarca kullanılmış telefonda sıfır sorun bekliyorlar. zaten bu buy-back olayı cihazların yedek parçalarını değerlendirmek üzerine kurulu. anlaştıkları buyback firması da burdan kazanç sağlıyor.

  • ben de kampanya dan yararlanmak için teknosaya gittim bugün ekranım da leblebi büyüklüğünde ölü bir piksel alanı var, tlf nun başka hiçbir kusuru yok ama adamlar onu görünce teklif bile vermedi. 1 hafta önce gelsen alırdık ama artık bu tarz şeyleri almıyoruz dedi




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zargana38 -- 3 Mart 2021; 22:18:2 >
  • RioDeJaneiro kullanıcısına yanıt

    tamamdır sorun yok o zaman :)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu 700 nerde yazıyor göremedim. Bende iphone 6 ve iphone 7 var, 11 almak istersem ne öderim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zargana38 kullanıcısına yanıt
    Başka şubeye git hocam, hiç bir işkemlerinde tutarlılık yok.
  • Bu şarj kablosunu uyguna nerden alabilirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MadMen kullanıcısına yanıt
    Olumsuz birşeyler okudum diye hatırlıyorum bir araştırın. Yalnız şahsi kanaatim iphone alacaksanız bilindik bir yerden alın kesinlikle.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: musty578

    Bu şarj kablosunu uyguna nerden alabilirim
    Forumda blasko nicki bir arkadaş var kutu çıkması satıyor. Biraz arama yaparsanız bulabilirsiniz. Orijinal kablo satıyor. Güvenilir.
  • 4500 TL'ye aksesuarlı kutu SE 2020 gören var mı acaba?

  • 
Sayfa: önceki 544545546547548
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.