Şimdi Ara

Apple iPhone Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU] (535. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: rcpycl06 Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 6 Misafir - 6 Masaüstü1 Mobil1 iOS
5 sn
32.838
Cevap
1.161
Favori
3.373.773
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
139 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 533534535536537
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • sekaist kullanıcısına yanıt

    5G ve ekran faktöründen dolayı 12 derim. Uzun yıllar kullanırsınız. 11 pro-12 pro arasında çok fark yok ama 11-12 arası fark bir hayli fazla bence.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sekaist kullanıcısına yanıt

    Amaç önemli dostum. Anneme geçen aylarda 11 aldım. 12ye gerek yoktu çünkü. Magsafe olmasa da olur.

    ekranı daha iyi tabii ki ama arada 3bin tl fark var.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3.5A akıma karşılık 5v verirse 17.5w yapıyor. Bazı şarj cihazları da mesela 9v*2A akımda veriyor bu 18w. Kablonun uzunluğu,kalınlığı vs. her şey değiştiriyor bu değeri. Genelde kısa versiyona göre Amper değerlerini yazıyor üreticiler(50cm lik aynı kablo 5A verirken 2m lik olan 2A veriyor mesela). Tamamen şarj aleti ve telefona bağlı bir durum. Ben şarj aletim kısıtlamasız kablo(5A lık kablo) ile 2400-2600mah hızda şarj ediyor qc3 destekli cihazımı. Aslında w hesabı yerine mAh hesabı daha faydalı. 3800 mah lık bataryaya sahip bir cihazı 1600mah la 0-100 şarj süresi yaklaşık 2-2.5 saat oluyor. mAh ı w çevirmek için Voltaj la çarpmak yeterli ve bu genelde 5V oluyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Led Zeppelin -- 26 Şubat 2021; 11:6:14 >
  • Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt

    karışık gibi görünse de mantığını anladım çünkü güzel anlatmışsınız yoksa bu işlerden anladığımdan değil.peki iphone se şarj olurken hızlı şarj diye bir simge çıkıyor mu çift şimşek büyük şimşek gibi androiddeki?hani olup olmadığını oradan anlayalım ona göre bir kablo daha alalım.kablo bügün telefon yarın geliyor ama iphone camiası bu kadar kültürlü ve yardımseverse yolda kalmayız herhalde?android olup bu kadar soru sorsam suratıma bile tükürmezdi kimse. 

  • Arkadaşlar turkcell de satılan iphone 11 128 gb garantisi ne oluyor?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sekaist kullanıcısına yanıt
    Değer.
  • Çok fazla kişi soruyor belki konu başlığına eklemek doğru olur. Türkiye'de satılan tüm iPhone'lar(Telefoncularin sattığı pasaport kayıtsız yurtdışı cihazlar hariç) Apple Türkiye distribütörlüğünde satılır ve hepsinde Apple Türkiye garantisi vardır.
  • Şöyle kıyas yada Ampere tarzı bir program az çok bilgi verecektir. Daha da uç ve kesin yöntem olarak şarj cihazı çıkışına takılan akım ölçerler var.


  • e_capkan kullanıcısına yanıt

    Ben de böyle düşünüyordum. Küçük telefon çıkarmıyorlar diye söylenip 8’i kullanmaya devam ettim. ama 12 mini kullanınca 12’nin normal olduğu anlaşılıyor.

    12 mini kullanmak alcatel kullanmak gibi geldi birkaç gün sonra. Telefonla “gerçekten” alo’dan öteye geçmiyorsanız tamam. Ama öyle bir şey yok artık illa ki bir şey yapılıyor. Eğlence aleti sonuçta. Algılar, dünya değişmiş. Apple bu telefonu benim gibilerin çenesini kapatmak için çıkarmış sanırım. Ekran o kadar küçük hissettirdi ki pro max almayı bile düşündüm.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yigit+ Y kullanıcısına yanıt

    Isınma sorunu ben yaşamadım hocam, kablosuz şarjla arka tarafta biraz ısınma oluyor ama daha iP 8'de de benzer şekilde oluyordu. Onun haricinde hangi durumlarda ısınma problemi yaşamıştın ben de test edeyim.


    Bu arada cihaz geçmişimiz nerdeyse aynıymış :)


    3GS > 5S > 8 > 12 mini


    Ama 8 den sonra ben 12 mini benim aşırı hoşuma gitti.

  • sekaist kullanıcısına yanıt

    Kesinlikle değer bende 11 vardı sattım 12 alacağım 11 takoz gibi ve ekranı hiç güzel değil. Onun dışında performans ve kamerada fark yok incelediğim kadarıyla. 5g faktörü önemli


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • JoSeePh kullanıcısına yanıt

    3GS zamanında babadan para isteyemedik öyle şeyler alamadık herkeste vardı 😀

    30-40dk boyunca safari bile kullansam pilin olduğu bölgeler hissedilir şekilde ısınıyordu. hızlı şarjda da ısınıyordu. (denediklerim: orijinal kabloyla macbook pro type-c çıkıştan şarj, 2020 passat'tan type-c şarjı, 96W macbook adaptörüne kablo takıp şarj)


    telefon benim de çok hoşuma gitti ama 12'nin boyut hissi de küçük. bence değmez dedim ısındığı için de canım sıkıldı amazon a'dan z'ye garanti ile iade ettim. yan çevirip video izlerken ekran 8 ile aynı boyuta geliyor neredeyse. 10-15dk kullanıyorum ama hoş gelmedi. ekran çok güzel, insan rahat rahat bakmak istiyor. evde 11 de var. ona bakınca gözüm gönlüm açılıyordu. iade ettim kurtuldum. bence apple bir daha küçük telefon çıkarmaz. fiyatlardan da satmadığı belli çünkü 12 64 ile 12 mini 128 aynı fiyat olması gerekirken arada 500tl fark var.


    geçenlerde 256 gb 12 mini 10150 liraydı amazonda onu bile almamak için kendimi çok zor tuttum burada da geyiği döndü. telefon psikolojiye oynayıp cezbediyor ama beni memnun etmedi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İphone 12 pro max 16.399 tl hepsiburada da daha ucuza bulabilme ihtimalim var mi?
  • Turkıye fiyatları akakceden bugun itibariyle en düşük fiyatları baz alınmış.1.75 bir oranla tahmini türkiye fiyatı oluşturulmuş.

    Bu tahmine göre iphone 12 ve mini yi daha düşük karla pro ve promax ı türkiyede daha yüksek karla satıldıgı görülüyor.

    pro ve pro max fiyat indirimi gelme ihtimali düşünelebilirmi??

  • satıcıların neden indirim yapmadığını anlamışsınızdır herhalde 7.4 dolar kurunu gördükten sonra.

  • Turkcell sipariş verenler kaç günde kargoya veriyor ? Bilgisi olan var mı ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fafa1236 -- 26 Şubat 2021; 14:33:2 >
  • El_domingo kullanıcısına yanıt
    Bu fiyatlar bildiğim kadarıyla Amerika satış fiyatı, bu fiyatlar üzerinden değerlendirmek hata olur. Mesela 12 için 800 dolar değil Türkiye’ye giriş fiyatı.
  • mumy2121 kullanıcısına yanıt

    giriş fiyat analizinden ziyade elde bilenen verilerle modeller arası türkiyede karlıklık analizi yapmaya çalıştım.

    yoksa değişmediyse türkiyede ÖTV oranı vergi matrahı 640 TL’ye kadar olanlar cihazlar için yüzde 25, 640-1500 TL arası olan cihazlar için yüzde 40 ve 1500 TL’nin üzerindeki cihazlar için ise yüzde 50 olarak uygulanıyor. KDV oranı yüzde 18 olan telefonları, ayrıca yüzde 10 oranında da TRT bandrol ücretine tabi tutuluyor. Cep telefonlarından ayrıca yüzde 1 de Kültür ve Turizm Bakanlığı vergisi alınıyor.

  • Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt

    avometre mi deniyor hatta?küçükken çok meraklıydım ben vardı bende sonra daha gelişmişini de almışım ama geçenlerde elime geçti baktım dedim bu ne roket bilimi gibi geldi.2012'de amnezi geçirdim ben maalesef o yüzden elektroniğe connaissez-vous le français? takılıyorum o kadar sene geçti hala çözemedim.benim gibi acemiler için şöyle çözümler de var.


    https://www.hepsiburada.com/keweisi-usb-tester-akim-olcer-voltmetre-ampermetre-p-HBV00000RCGJR



    https://www.hepsiburada.com/bakay-usb-akim-voltaj-olcer-kws-10va-3-9volt-0-3amper-p-HBV00000QN09Z

  • quote:

    Orijinalden alıntı: fafa1236

    Turkcell sipariş verenler kaç günde kargoya veriyor ? Bilgisi olan var mı ?

    öğrenebilirseniz buraya da yazarsanız çok sevinirim, ben de araştırıyordum bugün sipariş vereceğim de.

  • 
Sayfa: önceki 533534535536537
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.