Hocam Nisan'da etkinlik desek Mayıs-Haziran gibi bizde olur. İndirim bekleme süreciyle beraber bekleyişiniz yaz ortalarına kadar sürebilir. |
|
XR resmi satış fiyatı 7.099 olsa da serbest piyasada 5.999'a kadar düştüğü oluyor, mesela geçen gün MediaMark'ta tüm renkleri 5.999'a satıldı. Keza normal zamanda bile çoğu yerde 6.500 civarı. Bazı sızıntılar Nisan diyor, bazı sızıntılar başka diyor orasını bilemeyiz. AirPods Max'de ilk AirPods Studio ve Ekim ayında çıkacak denmişti ama tutmadı, 2 ay gecikti. Yani sızıntılara çok da güven olmaz. Bence ihtiyacınız varsa beklemeyin. Özellikle iyi bir XR fırsatı yakalarsanız yapıştırın gitsin. Ama şuanki telefonum idare eder 3-5 ay sabrederim derseniz SE Plus çok iyi bir alternatif olacak gibi gözüküyor. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazy_mulo -- 21 Ocak 2021; 22:52:54 > |
Benim ip12yi 1 günde kargoladilar kargo yüzünden 5 günde elime ulaşmıştı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roland Deschain -- 21 Ocak 2021; 23:22:51 > |
Mutlaka anlık fırsatlar olur yine 5.999'da. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
bende iphone 12 aldım bugun 3.gün.. hala siparişiniz tarafımıza ulaştı diyor.. hiç bilgi vermiyorlar.. müşteri hizmetlerini arıyorsun fatura kesilmemiş bekleyeceksiniz diyor.. 1-3 gün teslim süresi diyor ama baktığımda genelde hep 3.gün kargoya veriyor. Ürünleri mersinden gönderiyor gidip alayım dedim onuda kabul etmiyor.:) |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|