Troy`dan uzak durun hocam. Sinir, stres ve aksiyon arıyorsanız başka tabii. |
hocam vatandan kaça almıştınız |
11.11 saat 00:00:01'de 7300TL'den iphone 11 vardı. Emc bilişim megsagsm 7400den verdi bunlar bittikten sonra... 7549TL'den troyapple,cepekspres,gürgençler vs. sattı. Ben 1 tane cepekspresden siyah 1 tanede gürgençlerden kırmızı aldım. 7500'e 777 12500 1500 15000 1500 gibi kuponlarla kombo yapanlar oldu. ben 2 tane aldım. 6700lere getirdim başka ürünlerle kombo yaptım. Ama eski mesajlara bak bir arkadaş 6590'a nasıl aldığını SS attı ve banka kampanyası paralı kupon kullanmadan 6590'a almış. Eski mesajlardan görebilirsin ;) |
Anladım. Bonus kart sahipleri içinmiş.ben card finansla aldım. Hayırlısı artık. |
|
Çok güzel bir çalışma olmuş bilmiyordum inceledim teşekkür ederim. |
ben de fiba kredisiyle 128 gb'yi 7700'e aldım. 3 taksitle. siparişlerim kısmında siparişiniz SPR ile mi başlıyordu? |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
hangi banka kartıyla yaptınız bu taksidi? |
|
|
ürünün telefon olup olmadığını nasıl anlayamamışlar hocam ya. bilseydim. fibabanka ile uğraşmadan wakıf world ile alırdım. bu tamamen şans işi mi acaba? Çünkü telefona taksit olmuyor ya normalde |
11 fiyatları yükselecek en fazla 1 ayı var |
|
![]() almak üzereyim fiyat nasıl sizce ? satıcı amazon. kulaklık adaptör var. |
|
64 alma hocam. güncellemeler telefonu bitirir 3 sene sonra |
Yav ben Turkcell.com.tr'den alışveriş yaptım 100 TL turkcell bonusunu seçtim alışverişten önce ama 80 TL online 25 TL elektroniği seçmedim. Sonradan seçsem tanımlanır mı? |
|